Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mondtam én, 6-1es égést nem engedhetnek meg maguknak, attól sokkal jobb csapat.
Viszont mit érek én Lille gól nélkül:-s
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Irán-Irakpippaa 😊 jól indul az este is eddig.
HAJRÁÁ LILLEEEEEEEEEE
Sztem 2:0
Persze nem fogadnék rá 😄
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
este nyerjen az Inter meg a Real 😄 akkor jóba leszek magammal😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
irak - iran gólt lõ akartam tenni 😄 mint modntam ránéztem a statra és irak - uae gólt raktam -.-
na most az lenne a szép ha a hazaiak lõnének egy szépítõt -.-
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
istenem dejo hogy kivettem olympiakost 1.48ért pedig azlett volna inter mellett a szelomon asszem már szétbasztam volna valamit :o
naval félidõben 4 gól 2.féldiõben 0 gól -.- :@
Mondtam h. néznem kell.. xDDDDD
Te menyit tettél iránra és irakra ?