Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
Effe88: Kössz Tesó, Van még 1 szeló, csak még nem zöldült a La Coruna gól miatt 😊
megvan geci😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
én ma teljesen leépültem sajna nem raktam semmit pedig ezt meg kelett vóna:S😄
12-15-nél raktam meg csak nem néztem, hogy melyik az esélyesebb. Utána 17-17 és mindig egyenlítettek 22-22-ig. Utána 24-22 és a végére nagy szerencsémre 25-27 lett és nyertem tisztán 5k-t<#vigyor2>#vigyor2>
Tippmix-en:
Inter meccs 2,5 over 1,63-ért OK (jelenleg 2-2)
Lille nyer 1,35-ért OK (3-0 lett)
Real Madrid nyer kosárban 1,13-ért (jelenleg 38-25 és a 2. negyed)
Ha jön akkor 1k-ból 2485Ft😄
Köcsög Inter vezet 2-0 ra erre már 2-2, retkes Panathi is most kap gólt....
Ma eddig a Twente jött, de most nagyon úgy néz ki hogy kuka a szelvény. 😞
PS3 Slim 250 PC
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
De még simán lehet hazai, én nem tettem, de HAJRÁ INTER!! 😄
2-3 lenne a durva 😄
am lazio verjen már egyet h 1.5 over meglegyen!
INTER... 2 gól kell
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB