Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy csiplek mindig a 2-3 évvel ezelötti taktikomra emlékeztetsz és annyira hiányzik...szépek a szeloid is btw DD
jönni fog, ne rinyálj 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hajrá Milan!
Online:
14 Izland - Norvégia H 1.30
12 Dél-Korea - Szlovákia H 1.45
22 Hämeenlinna - Tappara H 1.75
25 Ässät - Lahti Pelicans H 1.52
30 MODO - Frölunda H 1.95
50 Milan - Bari H 1.25
Eredõ odds: 12.22187
Tét: 1200 Ft
Várható nyeremény: 14665 Ft
ÉS:

Hamburg - Frankfurt
A legnagyobb kérdés most az, vajon mindenki „rúdja” marad-e Hamburgban, vagy fél évre visszaszipkázza õt a madridi testrabló banda?! Az ImTech Arénában rendezendõ pénteki Bundesliga-nyitányról most csak röviden, célirányosan és velõsen fogalmazzunk meg pár jópofa gondolatot, mivel annyira unalmasnak ígérkezik az egész, hogy én is inkább a bulit választom ehelyett a meccs helyett. Aztán szombaton jöhet az összefoglaló...
„Szerintünk nyerni fog a Hamburg, de bizonyosan nem veszít pontokat. Armin Veh legénysége a tavaszi elsõ fordulóban könnyedén gyõzött Gelsenkirchenben a Schalke vendégeként, és bizony az elõzõ meccsen a most vendég Frankfurt nagyarányú vereségbe szaladt bele hazai pályán a Hannover ellen. A tippünk tehát az, hogy az északi kikötõváros gárdája három ponttal gyarapszik majd, de a biztonság kedvéért odarakhatjuk mellé az X-et is. Nézzük meg, legutóbb 1998-ban termett babér a vendég csapatnak, az elmúlt évek nyomasztó hamburgi fölényt jeleznek nekünk. A vendégek kimozdulva stadionjukból, utoljára október végén nyertek, azóta bizony csak egy pontra futotta tõlük. Elnézve a viszonylag jó két védelmet, no és a Frankfurt támadósorát, nem várunk sok találatot, jónak ígérkezik a -3,5 opció, és emellett meggyõzõdésünk, hogy odahaza maradnak a pontok...” - próbaképp megpróbáltam én is egy igazi „Tuti” elemzést rittyenteni. De ez vajon jó-e így? Ugye, hogy nem... Ennyirõl szólna egy futball-mérkõzés? Elõzõ eredmények, statisztikai adatok és egymás elleni mérleg? Brrr. Talán nem ártana néha BuLi-meccseket is nézni ahhoz, hogy véleményt mondjunk valamirõl.
A Hamburg a Schalke ellen gyõzött Gelsenkirchenben 1-0-ra. Aki végig bírta szenvedni azt a meccset, az megállapíthatta, hogy a Királykékek ötlettelen, lassú, körülményes futballt játszottak, messze voltak a csúcsformától. A Hamburg pedig köszönte szépen, a második félidõ elejét megnyomta kicsit, RvN pedig egy szerencsés találattal eldöntötte a mérkõzést. Ott egyikük sem érdemelt volna gyõzelmet, mert Veh-legényei is ugyanolyan kilátástalanul, ötletteleül, körülményesen nyomták, mint a Schalke. A Frankfurt pedig egy igazi lúzer csapat, a Hannover úgy kontrázta szét õket, ahogy akarta. Arról a meccsrõl sem lehet sok érdekeset elmondani, meddõn nyomta a Frankfurt, Skibbe pedig képtelen volt belenyúlni a csapatába. Volt néhány helyzetük 0-2-nél, de abszolút nem éreztem azt, hogy itt még bármi megeshet.
Ki fog itt gólt lõni? Tehetjük fel az egyszerû kérdést. Talán Ruud igen, de tudjuk, hogy õ Madrid felé tekintget. Akar-e szépen búcsúzni azoktól, akik megszánták akkor, amikor senki sem bízott benne? Talán igen. Ott lesz mellette Ben-Hatira, aki eddig egy igazi vicc kategóriája volt. Elia és Pitroipa nem rossz szélsõk, de Skibbe nem kicsit fogja lezárni a széleket, és középre helyezi a hangsúlyt. A hazai védelemben még mindig nem lesz Mathijsen, aki azért a lassúsága ellenére sem rossz védõ. Helyettese ez a Kacar-gyerek, aki elég könnyen zavarba hozható ezen a számára idegen poszton. Talán ennyit lehet megemlíteni elõzetesen, és azt, hogy Gekastól sokat nem lehet várni, múlt héten is halovány teljesítménnyel rukkolt elõ, az õszi formája elillanni látszik.
Én a Frankfurt kiszámíthatatlansága miatt nem mennék rá a semmit sem érõ 1X-re, hanem inkább a 2,5 gól alatti opciót választanám. Nem elhibázott lépés ez, mivel a vendégek nem egy gólgyáros csapat, a 24 szerzett góljuknál csak a Köln és St. Pauli lõtt kevesebbet. Egyedüli normális ékjük a görög, de õrá már figyel minden ellenfél. Az egy csatárral támadó vendégeknek maximum egy pontrúgás lehetne az esélyük, de a Schalke is ezekre szokott játszani, és elég szépen levédekezték ezt múlt héten. A Hamburg elõzõ fordulós játéka szintén nem a sok gól felé mutat, azonban Nistelrooy mindig megvillan egyszer. Az õ góljával nyugodtan lehet számolni.
A péntek este szelleme 1-0-át mondat velem, de nézzük meg azt, mi van, ha mégsem jön ez be. Trükközzünk egyet, és inkább egy alaptipp under 2,5 gól mellé megpróbálnék egy biztosítást, mégpedig azt, hogy 2 vagy 3 gól lesz a meccsen. Erre szerintem azért van szükség, mert benne van a találkozóban a 2-0, 1-1 és 2-1 lehetõsége is. Elsõ kettõ lenne az ideális megoldás, de nem mehetünk el amellett, hogy a nagy bajonkságok közül a Bundi a leggóldúsabb. Tehát lehet egy vendég gól is, ami tönkretehetné az egész tippet. Épp ezért, ha véletlenül 3 gól születne, akkor ezzel minimalizálni lehet, sõt nullára redukálhatjuk a veszteséget. Három gólnál többet sehogy sem nézek ki a meccsbõl, kutyaütõ módon kezdtek a frankfurtiak, és Skibbe is elég tanácstalannak tûnt számomra!
tipp1: 2,5 gól alatt
odds: 2.05
fogadóiroda: expekt
tipp erõssége: 6/10
tipp2: 2 vagy 3 gól
odds: 2.00
fogadóiroda: expekt
tipp erõssége: 6/10
hajnali/reggeli tenisz: Wozniacki, Verdasco, Berdych szerintem vállalható
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
1.
145 Freiburg - Nürnberg H 2.11
nagy téttel
2.
140 Dortmund - VfB Stuttgart H 1.50
195 Valencia - Malaga H 1.41
252 Anderlecht - Standard Liege H 1.61
közepes téttel
3.
153 Manchester Utd. - Birmingham H 1.20
192 Sevilla - Levante H 1.38
159 Cardiff - Watford V 3.05
158 Barnsley - Swansea H 3.05
197 Heracles - AZ Alkmaar H 3.05
215 Groningen - Twente H 2.47
250 Villarreal - Real Sociedad H 1.46
223 Fiorentina - Lecce H 1,45
poénszeló, kis téttel
vélemények?
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
Miért nem raktad meg az Ässät-ot?? nekem bejött:S
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
fél milla bazdmeg... abból vettem volna már egy automata PRC200-ast, egy 46-os Pana plazmát, maradékot meg eltettem volna
de a két kosár a legfontosabb 😄
bár nem tudom miért tetted meg a magyarokat, de remélem csak bejön... gyûlik a TV ára barátom 😄😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Amúgy tényleg vicc és érettségin lehet választani ezt a szart vagy a focit😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Izland - Norvégia 51.5 gól alatt 😄😄 51 lett 😄😄
20K --> 35K
Izland - Norvégia 1
20K-->26K
Dolgohoz hozzátartozik hogy hifken buktam 20K, szóval idegbõl fogadtam élõben 😄, bemákoltam, így visszajött a 20k 😄
Milan Sporting Djokovic És U20 Brazil gyõzelem és 1 ezrest nyerek😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Inter-Real nyerjetek
Mást nem kérek. Köszi, jóéjt<#integet2>#integet2>
Honda - The Power of Dreams