Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
aha, másik szervezet. és ha jól tudom elég sok az amatõr

(off: T-home nálam is kivett néhány csatornát, bár másokat. hál isten nem nyúlt a sportklub/sport1-2/eurosport1-2/discovery/comedy centralhoz/paprika tv (nem röhög, vendéglátásban dolgozom 😄). a többi annyira nem hiányozna személy szerint)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ez hoz egy keveset

96 Olimpija Ljubljana - Klagenfurt V 2,23
81 Zilina - Kosice V 1,67
101 Timra - MODO V 2,05
97 Brynäs - HV 71 V 2,25
136 Bradford - Aston Villa: Bradford szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,45
Tét:5*500
kb +5 ezret hoz

101 Timra - MODO V 2,05
98 Färjestad - Växjö H 1,53
146 Lazio - Catania: Catania szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,52
4*3000
ez +1500 forint jelenleg, pedig 39rongy profitot hozhatna a Catania gól

volt még 1 kombi, azt a Kosice és a Malaga 1. félidõ X is elvitte, az -1600 ft

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ezért különösen kár

74 Bars Kazan - SZKA Szentpétervár H 2,21 3-1
72 Lokomotív Jaroszlavl - Dinamo Minszk H 1,50 4-1
76 Lev Praha - Metallurg Magnitogorszk D 4,10
77 Slovan Bratislava - Traktor Cseljabinszk D 4,00
96 Olimpija Ljubljana - Klagenfurt V 2,23

200ft-ra nagyon szépen hozott volna, kár, hogy nem lett meg a Metallurg X

BBeno2
én ha akarnám se tudnám mert a geci t-home gondolt egyet és elvette az Eurosport 1-2-t mellé az MTV-t és a spektrumot... persze helyükre nem adott semmit.

amúgy mi a különbség a BDO és PDC között? ezek is szervezetek mint a boxnál vagy itt hogy mûködik?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
na akkor már csak egy villa és egy catania gólt kéretik!!!!

WuFraZselic
amúgy ez a BDO darts VB nagyon fájdalmas a PDC után... nem tudom nézi-e valaki, de inkább ne tegye

WuFraZselic
és ott a Klagenfurt!

FERNANDINHO1997
Olééééé Klagenfuurt.. Szép volt WuFra!!

WuFraZselic
Frederikshavn mostanában szépen hozott a konyhára

a dánok kutyaütõk,a vaxjö tolt már ki velünk a nagyoknál rendesen,nálam köln,jaroszlav volt a tuti,a kis szorzó miatt hagytam a cszkát is,szerencsére
FERNANDINHO1997
hát bet365 ön van olyan h ki nyer. ugye ott 2 fogadás van meg van dupla esély is. 2 fogadásos az olyan mint tippmaxon a hosszabítással eggyüt

WuFraZselic
ez mormoginak ment persze

WuFraZselic
Köln/Farjestad/Frederikshavn/Odense közül "kellett" választanom. ha nem 2kor kezdõdik a Jaroszlavl meccs, egyértelmûen õket rakom rá

mondjuk a Catania gól is elég bátor volt az elsõ 40 perc alapján. a hazai kapust szerintem kézfogáskor látták utoljára a vendégjátékosok

FERNANDINHO1997
tudom, írtam benne arrol is😊) Utánna jártam a dolgoknak én is:😊

lesz még villa gól
WuFraZselic
lehet rendes játékidõ X2re tenni?

szerintem a hosszabbításban neked mindenképp kéne a vendég siker, vagy tévedek?

amúgy ugyan kihagytam, hogy 3 játékos is távozott a Klagenfurttól, de õk fele annyi pontot szereztek összesen, mint Mursak egyedül a szlovénoknál. így õket nem tartottam annyira relevánsnak

jaja,de a rövid alapszakasz miatt sok betli nem fér bele,csodálom,hogy a kölnt 1,6ért nem favorizáltad!
BBeno2
mocsok nagy szégyen lenne ha az aston villa egy 4-ed osztályú csapatnak nem tud gólt lõni. a kezdõjük sem mondható fosnak.

FERNANDINHO1997
Hát én X2 re raktam, meg írtam egy elemzést is róla, ha már hallotam tõled ezt au infót, szval ha jön, akkor köszi!<#eljen>

HDD Olimpija Ljubljana - EC-KAC
1X2 / X2
Odds: 1.52

Ez az odds hatalmas ajándéknak tûnik így elsõre. Hogy miért? Azért, mert az NHL szezon kezdetével az eddig KHL, EBEL, NLA, és SL ligába játszó játékosok visszatérnek az NHL- es csapatukhoz. Köztük a hazai csapatnál játszó Mursak is aki visszatért a Detroid csapatához. Ez nagyon nagy ér vágás lehet a hazai csapatnak. Eddig a hátán húzta a csapatot, de ugye mostantól nem lesz. Ennek a ténynek a tudatában, bátran tudom ajánlani mindenkinek az X2- õt, bátrabbaknak a vendég sikert. Ez egy nagyon fontos találkozó lesz. Klagenfurt 46 ponttal ál, és éppen hogy csak nem felsõházas pozícióban, de ugye egyel kevesebb meccset játszottak. Az Olimpija csapata 41. ponttal állnak a tabella 10 helyén. Papíron sokkal erõsebb a Klagenfurti csapat a Szlovén csapatnál. Ugyan a Klagenfurti csapattól is elment 3 játékos, de egyik se volt olyan fontos tagja a csapatnak, mint Mursak. Ezért az õ hiányuk nem fog különösebb gondot okozni.

Összeségében úgy gondolom, hogy ez most nagyon megfogja viselni a Szlovén csapatot, hogy elvesztették a legjobb játékosukat. Klagenfurtnak nagyon kell ez a gyõzelem, még akár egy döntetlennel, majd utánna döntetlen utáni vereséggel is, de vissza juthatnak a már Felsõház playoffot jelentõ helyre. Tippem:X2

BBeno2
lehet X2-re tette.

na akkor lazio megvan. már csak egy aston villa, catania és klagenfurt gól kell.

WuFraZselic
mi az, hogy maradjon így, vagy nyerjen?

FERNANDINHO1997
Klaaagenfúúúúrt!! Maradjon így 😄DDD vagy nyerjen nekem 8

WuFraZselic
Klagenfurt 2-2, de jó lenne a fordítás!

FERNANDINHO1997
Klagenfuurt X re hozza ki legalább nekem az is jóó...

Elvileg mar kész az Online szzrt, már tesztelik vagy mi, és hamarosan (gondolom 1-2 hét) És elkezd mûködni..

http://www.origo.hu/gazdasag/20130108-magyarorszagra-ert-a-szerencsejatek-zrt-online-sportfogado-rendszere.html

WuFraZselic
várni kell egy darabig, hogy kialakuljanak az erõviszonyok

viszont stat alapján a Catania gól elég lehetetlennek tûnik

de lesz legalább NHL.,ha minden igaz 48fordulós alapszakasz
WuFraZselic
adom

WuFraZselic
amúgy egyértelmû, hogy mostanság 80%ban jönnek a hokimeccsek, míg a foci... inkább hagyjuk 😄

bár most, hogy hazatért közel 100 NHL játékos, eléggé megváltoznak az erõviszonyok. legkevésbé kb a német és a svéd bajnokságot (szinte egyáltalán nem) érintette, ott talán nem lesz akkora változás

BBeno2
malaga végül simább lett mint gondoltam.

mocskosul kéne az a klagenfurt,

aston villa, lazio, catania gól sem ártana.

WuFraZselic
pár századdal* 😄

de tippmaxon fura mód mostanság kisebb a háromesélyes odds

+ ha kimenetelre akar tenni akkor nézze a szorzót mert van , hogy mixen pár tizeddel nagyobbat adnak !
WuFraZselic
hát, felemás
HV71, MODO, Farjestad, Jaroszlavl, Kazan jön, Kosice és Klagenfurt nem fog úgy nézem

1 szelvényemre kéne a Klagenfurt, hogy 4 találat legyen az 5bõl. sajnos kettõre is rátettem a "napituti" Kosicét...

viszont a Traktor X jön, ha a Metallurg is Xelt volna, akkor jön egy 160x szorzóm 😞

WuFraZselic
az csak neten van, és eltér a tippmix kínálattól

napi 2-3-4 focimeccsre van over, gól/nem gól, 1. félidõ gól stb opció. plusz van hosszabbításos gyõzelem kosár (nba is), hoki, nfl meccsekre. több tenisz (ha épp van aktuális)

bradford gól mondtam én,hogy ajándék kategória baszki, 1.45-t adni rá ., áááááááá 😄
nem kicst bánt,hogy lemaradtam róla...
malaga 2.5 over is ok

azt ismerõsnek írtam, hogy az ossasuna gólt kiveszem és inkább 1500el rakom a másik kettõt és nyereményben ugyanannyi haszonom lenne...
no mind1.
pedig sorban 3.mix szeló is jött volna 😄
a tippmax az hogy mûködik?

ha bejön farjestad akkor jól kifogtad a nyerõ hokikat. nekem 1-1 volt külön szelvényeken mind2 elment. nem néptippre raktam lehet az volt a gond.. 😄

WuFraZselic
Bradford gól pipa!

WuFraZselic
éjszakára a Minnesota - Atlanta meccsen az Atlanta gyõzelem 2.00 körül van, és szinte biztosnak nevezhetõ. lassan már a portás is sérült a Timberwolvesnál, ilyen oddsért nagyon megéri a Hawks

HAHA, természetesen tippmaxon az összes meccs ott van, kivétel ez 😄DD

bradford aston villa 2,5 over kéne, 1 már van 😄
lazio meccsen meg 2 vagy 3 kéne

eddig jó

WuFraZselic
Farjestad vezet, 4 percet húzzák ki!!

közben hajrá Bradford és Catania 😊

2-1 😄DDDDDDDDDDDDDD

na pipa 😄 de még így is érvényes a spoiler-es rész <#vigyor>

1-1 😄 ott lesz a 2.5 over
a bradford gólról meg lemaradtam , pedig ment volna rá 1-2 k
Ott a gól 😊

+5k

malaga gól se lesz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kurva anyjukat...

WuFraZselic
na a Farjestad valahogy húzza be a 3. harmadban a meccset!

inkább a tiédet,akkor mi tuti nem bukunk!<#vigyor4>
WuFraZselic
még 2x20 perc hátra van, nem kell temetni õket

WuFraZselic
Farjestad rákapcsolhatna!