Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
lol..

nah sok hezitálás dragon féle variáciok után holnapra
P. Petzschner - J. Hajek 1.20 / --- / 3.15 H
Sunderland - Chelsea 5.10 / 3.40 / 1.61 V
xd

T. Robredo - F. Gil 1.34 / --- / 2.48 H tenisz is jött volna tegnap még 1.45ös odds volt rá:/ megérte volna vazz..

gecikemény vagy
csak 1x buksz és sirathatod egész nap hogy a nyereményed fele oda...

ForRedGlory
Akkor fogd fel így, mivel mindig mindent feltettem:

50.000 Ft-os tét mellett ez volt a szelvényem, 7 meccs...
Mondjuk tényleg szar, nem tudom miért erõlködök 😄

1., Liverpool - Fulham H
2., Fenerbahce Ülker - Pamesa Valencia H
3., N. Li - K. Clijsters V
4., PSV - Willem II H
5., Internazionale - Palermo: Internazionale szerez gólt: igen (H) vagy nem (V), H
6., Notts County - Manchester City: Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V), H
7., R. Santander - Valencia: Valencia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

mostmár ne poénkodjuk el kéremszépen ha egyszer ugy gondoltuk azt akkor ugy gondoltuk !<#idiota><#hehe>

ott a pont 😄 wufra Vpersie nah azok a szelvények....<#eljen><#eljen>

ForRedGlory
Jó az a leszopós rész lehet erõs volt, de ha van itt nõ, akkor valószínûleg megtenné 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

+akadnak itt emberek, akiknek nem kell 6 nap sem összehozni ennyit pár ezerbõl... Pl Vpersie-nek, Wufrának milyen szelói szoktak lenni, na az a nem semmi 😄😄

hát én biztos nem szopnálak le 😄
én dolgozok otthon és úgy jön be 1 kis + pénz nem nagy meló de dolgozok (5K naponta)
érte nem pedig fogadok jobbra balra😄xD
mondjuk mind1 egyéni.....😄
ameddig jönnek a nyeremények addig azt mondom pro vagy😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

"Szerintem itt 1-2 ember leszopna ha 6 nap alatt nyerne tisztán 140.000 Ft-ot, szóval nem kell arányosítani"
grat ezt jol megmondtad 😄 köszönjük nincs több kérdésünk 😄 mostmár tudjuk hogy magadbol indulsz ki 😄

ForRedGlory
Szerintem itt 1-2 ember leszopna ha 6 nap alatt nyerne tisztán 140.000 Ft-ot, szóval nem kell arányosítani <#miaz>

De ha már arányosítani akarsz, akkor 100 millió forintnál 20.000.000 Ft tisztán. Ilyen hülyeséget én is bármikor tudok írni...

adsadsadasd 😄

xD

Am értelek köszi a választ

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

vagyis a tõkéd közel 20%-a 😄
azaz ha 10ezerrel játszol a 6 napa latt akkor most 2000ft nyerid lenne 6napra lebontva ergo ilyen 300ft nyeremény /nap 😄
ForRedGlory
Mostanában nem játszottam, múlthét szerda óta minden nap teszek valamit, aztán mindig bejön, több-kevesebb szerencsével szerencsére 😊
Azt hiszem pont tegnap linkeltem be az összeset amit fogadtam. Ha jól tippelek 6 nap alatt összesen 640.000 Ft-ot forgattam meg, abból lett tiszta 140.000 Ft.

majd biztos beirja az összes bukását 😄😄:😄

hát a milan elég érdekes lesz lol egy lazio ellen azért :d én is gondoltam rá és még hezitálok is de hát ... xd

Ez mind Nagyon jó és nem buktál egyszer sem ??? ezt most halál komolyan kérdezem és ha volt mennyi volt? 😄
nem akarok kutakodni senki pénztárcájába csak kérdés

AlieN911
Mind2 ugyanaz a feltétel, de mind1...

Arsenal - Everton
Manchester United - Aston Villa
West Brom - Wigan

X2 - H - H
Ezeket mondanám ill egy Milan H esetleg..

Ha nyersz 20% az enyém xDDD

Honda - The Power of Dreams

nem, annak is van egy minimális szorzója, talán 1,3... de lehet jo az 1,08 de ott a support, irj nekik, válaszolnak.

Alien, és akkor mivan ha azt is meg kell forgatni? nem mondtam hogy nem, de ne azzal oltsátok már hogy másra válaszoltok... 😊

ForRedGlory
Ja, 156.000 Ft-ból 189.000 Ft. Így is lehet nézni. <#hamm>

<#hehe><#hehe><#hehe>

mondj már valamit...csak tippelj vagy dobj fel egy érmét és azt rakom amit te mondasz 😄

ForRedGlory
Visszatértem a gyökerekhez, jó nekem a magyar tippmix és tippmax. 2009 decemberében is azon jött össze közel 1.5 misi 😊
Köszi <#worship>

AlieN911
Mind2?

Én nem mondom már semmit.. ma is lenulláztam magam..

jó8..

nah amig még mindenki ittvan vélemények melyikre érdemesebb? :d
Arsenal - Everton A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.90 / --- / 1.71 V
vagy
Sunderland - Chelsea A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.81 / --- / 1.79 V
:d

AlieN911
AM itt 2x 78k-t tettél és 2x 94,4k-t nyertél??
Grat 😄

az ugy gáz...:/

Effe88
grat!<#eljen>
ezeket azért má jobb látni mint az 1,02-es ping pong odszokat😄😄
így tovább!

grebber
Az volt a kérdésem hogy az az 1.08-as szorzó megfogatásnak minõsült-e,de nyilván igen!Azt tudom hogy az ezután kapott 3000-et meg kell forgatni!

Next PC upgrade: 2022

AlieN911
FAIL????? XDDDDDDDD

és itt a tanulság mindkétcs gól lett volna a nyerö :o

áááh valencia gól megvan:S
borzasztó játékvezetés kiállítás egyáltalán nem volt jogos
a szögleteket nem látják -_-:S

AlieN911
nincs mibõõõõõõõõõõõõõõõõõõ 😞

Sunderland - Chelsea A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.81 / --- / 1.79 V
holnapra azt csá....

AlieN911
Azt is meg kell forgatni... Nem lehet kivenni miután megkapta..

grebber-t amugy páran nem jogosan oltjátok.
õ a baráti bónuszra gondolt nem a duplázósra. aki fasz ne szóljon már be legyen szives

lol jo gyorsan lefujták...

AlieN911
Se Te, se én.. tökjó..

de már nincs idö ....

azthittem ekkora király embertöl mint te frappánsabb "visszavágásra" is telik mint arra alapozni a poént hogy nemlátok valami jol és nemtudom megkülönböztetni a hugod mariska nénitöl :/ nah majd máskor nekifutásbol ^^

nah g.a. eagles - veendam X2 hozott

AlieN911
racing piros.. fõleg..

AlieN911
hadjad... megnyerik..

ForRedGlory
Nincs húgom, az inkább a szomszéd Mariska néni volt... Eddig nem értettem, hogy hova lett a protkója, azt mondta elhagyta, de szerintem lenyúltad ereklyének <#puszis>

késön jött ez a gól 😞

AlieN911
Ezt most bevágja Aracing, szal no porlem,.. mindenki nyer xDDD

jah hugodnak is ezt mutattam de ö hál' istennek a tettek embere szóval...jo estém volt tegnap D

ForRedGlory
<#mf1>