Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melbourne Victory - Newcastle United Jets
Gold Coast United - Adelaide

elsõre mindkettõre X-et akartam tenni (12es szorzó)
aztán meggondoltam és mindkét meccsen páros a gólók számát raktam! remélem jól döntöttem!
WuFraZselic
én pont ezért tettem mára csak poént, nem tudom mennyit vett ki az All-Star gála meg a kisebb szünet

csak a St Louis tetszik, de az nincs =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szomferi
behajtom rajtad 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szarok, és ugyanaz lehet mint pl a watfordal... összejött nekik minden, aztán egy botlás és ihaj kezdõdik a sorozatos... 😄
de ha azt nézzük, hogy az ottawa is hogy áll...

Shep
1 szelvényem van amit már említettetek, egyébként a szünetrõl visszajõve mindig érdekes dolgok történnek úgyhogy én nem pakolnék túl sok mindenre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
azért a Devilsre sem vennék mérget. oké, hogy mostanában megyeget, de ha az egész szezont nézzük, akkor pont olyan szarok, mint az Ottawa.. bármennyire is a Jersey a kedvenc NHL csapatom <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

te miket mondasz? 😄
mondhatod simaba mert mellédobom az X-et gy raknám meg
eddig kettõt találtam! (Nash-tõl félek)
NJ Devils - OTT Senators 1X
ATL Thrashers - NY Islanders 1X
Shep
Hú de sok NHL szakértõ van itt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
én tettem egy igen meredek nhl szelvényt estére, ha bejön mindenki a vendégem egy üveg don perignonra 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

elsõre ez tûnt fel:

New Jersey Devils - Ottawa Senators
a NJD elég jo formában van, a nagyágyúkat is elpicsázta, igaz utoljára idegenben botlott a detroit ellen. viszont úgy gondolom hogy a pocsék formában lévõ ottawát el fogják verni, háromesélyben teszem meg õket.

Pittsburg overt adom én is!
St. Louis - Colorado
X (de ha mellé kell tenni vmit akkor Colorado)
talán 5.5 under

Washington - Montreal
5.5 over nálam játszik

Atlanta - NY Islanders
talán hazai de csak 1Xbe

Nashville - Calgary
talán 5.5 over

én megtolom a wha-mon 5.5over-t + atalanta 1X + ColoradoX
(gondolkozom,hogy az utóbbit hozzárakjam-e az elsõ kettõ mellé)

colorado X-et singleba megrakom

szomferi
én holnapra behúzom a pingvineket valószínûleg
egy-két szóban véleményezd már majd, köszi 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

WuFraZselic
az csak csütörtök lesz

Matthew Prosac
apróbetûs: a Carolina-Boston meccs eléggé döntetlenszagú. lehet hogy bepróbálom egy poénszelvényen 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Inter szerintetek nem hozza le holnap?:-s

milán Xelt, új esélyt kaptak, mert a Lazio se húzott el..

WuFraZselic
ja azok is jók lehetnek

de olyan meccsek lesznek, hogy lehet megérné mindegyiket singlebe behúzni X-re :/

Matthew Prosac
inkább a Pittsburgh-re teszek overt és valszeg a Nashville lesz mellérakva 😊

Matthew Prosac
ezt én is néztem, de valszeg kihagyom. túlságosan kiszámíthatatlan ez a két csapat számomra 😊 jelenleg egy Montreal-Washington 5,5overen és egy Atlanta hazain gondolkodom. még egy Nashville hazai is esélyes, a többi meg ... inkább hagyjuk.

WuFraZselic
a St. Louis - Colorado H nagyon jó lenne, persze PONT az a meccs nincs szrt-n...

örülnék ha a 120.percben jönne a 4-4 vagy 3-5 😄
éjjeli nhl érdeklne 😄
thx skacok!
WuFraZselic
van választék bõven, kíváncsi vagyok te mit hozol ki belõle 😄 mindjárt én is beírom a vállalhatóakat 😄

Matthew Prosac
na megnézem mit tartogat számunkra az éjjeli NHL 😊

Matthew Prosac
nem volt egy kockázatos tipp 😊 kemény 2 gólnál járt eddig a szezonban úgy, hogy már féltávon túl vagyunk. sejteni lehetetett, hogy elõbb-utóbb meglesz az a góllövõ csuka. mostantól fog termelni szépen!

WuFraZselic
mondtam én, hogy nem nyer a milan 😄 matt pedig jól beletalált a Rooney gólokba 😛

hétvégén Genoa - Milan H

😄 hát az biztos 😄 Én se nagy kedvel szoktam elvállalni de berugdosom😄
Anderlecht-Partizan BL selejtezõre emlékeztetõ tizirugások lennének😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Matthew Prosac
szerintem jobb, ha a Rennes nem egyenlíti ki a meccset, mert utána úgyis büntetõrúgások jönnének, az meg nem túl jó opció nekik 😄DD

beszarok 92. perc 😄 Olivier Thual büntetõt ítélt a Rennes javára. Jerome Leroy kihagyja.
2 szasr tizi
Reims gól 3-4 xDXD

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

na nemjött a watford

Shep
Na legalább lesz mit elszórni hülyeségekre élõben 😄

vicc_😄 a gyerek +30 percet okozott a csapatának gondolom örülnek neki xD

tviktor91
10x leirtam mar..mar elözö hetvege elött is. xD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

ilyen nincs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
bocs matt,nem bírtam ki!
😄
2-4
ekkora mákom most nem lehet!

megraktam a 750 HUF-os tétet az 5.5 overre! bejött , nem hiszem el :S
89.percben!
ikszet akartam,vagy overt 1000el de eszembe jutott h itt az ingyenfogadás 😄

tviktor91
Na arsenal 1x,milan 1x jött...holnap real tj es dance dance

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

szomferi
ejha, feltámadt a Chelsea?

rennes leszophat 1:3 kezdenek el játszani és 3:3 a 11-es kimarad áááá

Attila8805
Basszeameg😞

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
Daily Double

Double(s)
1 Standard Arsenal v Everton – 90 Minutes Arsenal @ 1.44
2 Standard Sunderland v Chelsea – Draw No Bet Chelsea @ 1.22
össz:1.76

Matthew Prosac
csúzli 2-4

fasza meccs 3-3 és a 90. percbe büntetõt hagy ki a Renn :@

Matthew Prosac
de csak 7 championship meccset ad a bwin élõfogadásban, így már nem is olyan jó arány, amibõl sikerült kiválasztani 😄DDD

Effe88

nekem is azkéne ...

azér befigyel hogy 20 meccsbõl csak ott van piros lap és pont az kapta amit tippeltél 😄DDDDDDD

ja watford hozza vajon a szelót?
Matthew Prosac
wowwww, pedig elõször csak 500-al akartam. aztán kitöröltem és átírtam a tétet 😉

Attila8805
Gyerünk Milan

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

beszarok chelsea meccsen jött a 2.5 over jött a mindkétcsapat gól és eddig a chelsea gyözelem is dd

LAZIO Már csak te kellesz az eggyik szelomhoz!!
LÉCCI!!!TALÁLJATOK EGY gólt!
na 1 watford gól kell és jól állunk akkor 😄DDd