Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerintem a Barcelona és fogadnék is rá azért vagyok kíváncsi a véleményetekre😊
Szavazás!!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
1,45 körüli szorzó, nem irok semmit, járjatok utána, szerintem a mai nap napközben ez az egy normális meccs van.
Grat neked is xD
Most mindjárt nyerek egy under 5.5-t xD 1,7 ért
Megteszem majd simába ezeket:
Kurhan 1,75
Tyumen 1,55
Semmi jó nincs ma..
Bari-Inter mind2 csapat gól 1,82
Inter gyõzelem 1,5
Academicát megteszem én is, ha már múltkor nyertem vele xD csak 4,3 xD
Genclerbirligi - Bucaspor mind2 csapat gól lõ NEM 1,95
ezeket rakom kb..
Honda - The Power of Dreams
48 Bari - Internazionale: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.75
1 D. Brands - I. Ljubicic V 1.34
35 Unicaja Malaga - Lietuvos Rytas H 1.29
Eredõ odds: 3.02505
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3025 Ft
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Samuel Eto'o gólt szerez?
Igen @ 2.20
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
lõ 2 gólt?
2.5 over a meccsre?
inter sztem 1 gólt fog kapni mindenképp!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Amúgy szép papírforma játéknapot hozott az éjjeli nhl. Kár, hogy emellé nem tettem hozzá az Ottawa 5,5overt, szinte biztos voltam voltam benne:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
(Hendikep) DET Redwings -1.5 2.70 Nyert
Mirassol - Palmeiras 1x2 2 2 (0-1) 2.10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
6/6
egy döntetlen se jött, annyira örülök neki!
ha maradt volna 100ft-om akkor meg raktam volna mind a 6ot 1-2be 😄
lol
Ottawa - Detroit jégkorong 5-7 V 1.95 (2.12)
39k---->82k
üm dádá ühm dá dá ühm dá dá uóóóh
nem mellesleg shep neked sose volt nagy kérdés...most ki nyeri a superbowlt? 😄
Tegnapi nap = 70.290 Ft <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ebbõl tettem 1 teniszt 4750ért hajnalba.. xD
9/7 NBA jött :S az is lett volna 9k..
<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
Ma úgy kb semmi nincsen, de majd ha felkeltem (újra) meglesem. Sztem hoki marad..
Honda - The Power of Dreams
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
jovan ki is nyomom ezt a szart...azt se látom már hol a korong...maradok net frissitgetésnél DD
hajrá NHL X-eket akarok reggel látni!
500ft jöhet ^^
vendégre akartam 11es szorzóért de mondom jó ez is 😄
hajrá! 2-3!!!
85.ben 2-2 😄 5 percig túráztatnak ,hogy lesz-e 2:3 vagy se? 😄DD
ha 2 vagy 3 esetleg 4 iksz jön az már jó kategória lenne 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hajrá!
2-2õt érzek aztán még túráztatnak téged kb 5 percig 😄