Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy sima bónuszra vonatkozik,szóval az emberke sztem elvan tájolodva!
érted? sima bónusznál valóban ez a szabály ,de a 6k-ra az amit én raktam 😄 na de mind1...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én most írtam nekik és íme a válasz!
szóval ki húz be kit a csõbe? -.-
udv
kérdezném,hogy aki most regsiztrál és a 6000ft-ot feltölti akkor ha bukja a tétet akkor visszakapja a pénzét
a kérdésem az lenne,hogy van-e vmi követelmény h mire lehet feltenni a 6000ft-ot ?
tehát akár 1 eseményre is felteheti?
akár 1.1es szorzóra is?
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.<br /><br />Tájékoztatni szeretnénk, hogy az Üdvözlõ bónusz promóció feltételeinek teljesüléséhez az elsõ megkötött fogadás lehet egyszerû, vagy kombinált is, a nyereményszorzóra, illetve a fogadások kimenetelére nincs kikötésünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most Nice meccsen 1.40-van a "több mint 1,5" gólra... 1:0 a Nice-nak, emberelõnyben van, és még van egy félidõ... ez mondjuk elég sanszos szerintem...
www.smart-bus.hu
de attól szorítok mindenkiért, remélem megfordítják!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"de most tök komolyan" XD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
www.smart-bus.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
akkor most ezt rosszul tudtam,de mostmár akkor ezt is tudjuk :S
minimum 3végkimenetelû fogadás kell és 1,2es szorzó fölött..
most behúztad volna a srácot a csõbe..
a 6000et arra rakod amire akarod ,erre semmi kikötés sincsen 😊
de csak 3esélyes fogadásokra vonatkozik, ami lehet persze kombinált is, de System nem.
a szorzókról nem tudok semmit, asszem arról nincs kikötés, de kérdezz meg mást is
almeriaa meccsen 1 gólt kérek!
mu akkor hozza le ikszre 😄
megraktam X2re...
nem egyszerü a válasz mert ez felmerít pár kérdést 😄
PS3 Slim 250 PC
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
www.smart-bus.hu
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ennyi arról h vége nyerek vmi nagyot 😞
am almeira 3-0ról már 3-2
sztem itt is lehet tolni az X2õt minimum
de most kb 3.5ért lehet is pakolni a MU-t 😄 az induló 1.4 helyett!
Egyszerûen hihetetlen hogy milyen meccseken megy el a szelvényem...
Csicska Dortmund tegnap, Arsenal is mi szánalmasat mûvelt, Bayern rõl nem is beszélve....
Utóbbi kettõt igaz nem raktam meg, de kezdem azt hinni hogy kurvára manipulálva van ez az egész.
PS3 Slim 250 PC