Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki nézi a meccset az mondja már el h a stat valóban helytálló?
0 kapuralövése volt eddig az atl-nak és csak 27%ban birtokolták a labdát?
tviktor91
Gárgyióla tátott szájjal figyeli hogy mit mûvel a csapata xD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

hogyan? 😄 nem is raktam rá 😄 bár gondoltam h a tartalék 7k-t beutalom és menjen a 2.5over de nem mertem 😄 aludni se bírtam volna ha az is elmegy :S
szóval holnap nekem 500ft megy a sociedadra és kész!
Tigristank
Venlo 3-0, és még 1 tizit is kihagytak... 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tviktor91
Dean ,, En ilyen rangadóra nem teszek" SD:A😄

lol
errrõl beszelék 😄
nem mind1 h egy cspat rohadt siman hozza a meccseit vagy nyögvenyelõsen?
barca siman hozza most is 2-0
messi két gól 😄
na most kell tenni az atletico 1.5overt vagy X2õt XD
tviktor91
2-0 kesz...

SeanJRRussel
Mostmár nem 2-0😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
2,85 körül fizet

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

WuFraZselic
az igen, PSV és Villarreal is brillírozott

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tigristank
Ha ez a Breda gólt lõ, akkor én lesz*pom magam. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tviktor91
3:0-s hendi hazai? Eleg tuti... fordítva már kevésbé xD

Tigristank
Úristen, de bénák, ezeket még a Vasas is megverné (talán). 😄

SeanJRRussel
3 as hendibe megkéne rakni a barcát

Matri a másik kedvenc olasz támadóm duplázott 😄
1-2 a juvénak

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Tigristank
Ez a Venlo is 10 emberrel védekezik 2-0-nál... de amúgy közük nincs a meccshez. 😄D

Divatdrukkert akartál írni nem?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

tviktor91
Ah kibbaszott barca nem szorakozik...jövõre azt fogom csinalni hogy barca hendi egesz spanyol bajnoksag alatt es a vegen 3 milla pluszban jövök ki.-.-

most ez milyen tök értelmetlen nonsense komment már 😄😄

Shep
Mondtam ,hogy a Barca nyerni fog. Sajnos, így a sok Barcas tovább istenítheti csapatát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Megmondtam! Büdös picsába de miért nem teszem meg ezeket a megérzéseket!

Next PC upgrade: 2022

messi!!!!

grebber
10-20 percig lesz gól ezt a zsigereimben érzem! De megtenni nem merem!

Tigristank
Úgyse fog jönni... eddig 51 gólt kaptak 21 meccsen, most 1-et se fognak...

nemlesz itt semmiféle atletico gól max 3-0 után :o

grebber
Figyeljetek pár perc és jön az Atletico gól <#eplus2><#taps>

Shep
Mondtam én tegnap, köszönd a BF-nek 😊 Na már megint ez a kilökõsdi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na akkor hajrá. Legalább valakinek van még vmi reménye a mai napban😊.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Yerep
bazzeg, a kurva száját a villarealnak. mainz D jött, portsmouth D jött, mér nem hagytam ennyiben? mellé kellett még tenni a villarealt (meg a portot)

\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)

tviktor91
csak 48.

Shep
Sikeres taktika lesz szerintem 😊 Hol van weed a 33%-ával?

Tigristank
Várjál, nekem eddig pluszos a napom, mert a félidei Arsenal vezetés bejött, de ha a NAC Breda nem lõ 1 gólt se, akkor -45 Ft lesz. 😄DD

dragon11
Érdekes egy hétvége lett/lesz ez.. még jó, hogy nem raktam semmit, de nem is fogok ezen a hétvégén..

tisztán 148? vagy csak 48 tisztán? :o

Ahha jól van... Nem játszik a Forlán... Oké... Azért bárki bármit mond néha JM-nak igaza van...

na 500 ft atletico x2 re és real socieadad x2 re <#idiota>

DeerHunter01
komolyan, legközelebb csak úgy fogok már játszani hogy rá sem nézek az oddsokra meg hogy milyen formában vannak a csapatok csak kiválasztok egy csapatot a kettõ közül azt kész 😄

\"Erről van szó!\"

tviktor91
Semennyi me villarealal volt kombiban😄..
holnap real sima kell es jön 148.

tviktor91
Kicsit..de azert nem kell ra emlekeztetni😄D

VVV Venlo közben 2-0-ra megy. Talán nem akkora meglepi mint a többi, de ez se kicsi. Az meg már-már felérne a többivel, ha kapott gól nélkül hoznák.

Shep
Ja tényleg 😞

Cagliarit mindenki tegye meg fogadjunk forditani fognak ökis

Szerinted?

MU...

Shep
Tényleg weeddel mi van õ nyert?

És akkor mai napod -160K eddig? :o 😞😞😞😞😞😞😞

ha barca nyer és lesz 2.5 over akkor mennyi jöhet vissza? vagy külön külön? :o

Shep
Ilyen minden évben van idõrõl idõre, különben az irodák mikor szednék meg magukat, ha mindig minden jönne?

tviktor91
Erdekes hogy tavaly is voltak ilyen hetvegek..es akkor is minden egyszerre ment el.
Barca meccsen is lesz mindjart egy szep 0-0 esetleg 0-1..hogy az over es a gyözelem se jöjjön es helloszia.

Am. az a vicc hogy a herthas 60k-s szelombol elment a psv 1x 1.04-ert,es a dnb villareal 1.03-ert..eleg jol tolom.

Jah tényleg. Ott kezdõdött.