Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
amugy jah...bizom benne ha sokan lesznek elöttem akkor az a jel és nemrakom meg xd
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ja de még elõtte bejelenteni h ,,ELESETT:"DDDDDDDDDD mint valami vén szar.xD
Horvátország - Csehország 1.92 / 3.30 / 3.50 H
Azerbajdzsán - Magyarország 6.25 / 3.50 / 1.50 V
Irán - Oroszország 4.25 / 3.25 / 1.65 V
Skócia - Észak-Írország 2.15 / 3.20 / 3.00 H
ez meg mára max még a norvégokkal
de félek h vmi szar 0-0át tolnak
brazil gólban egész bíztos vagyok! ha brazília nem lõ legalább 2 gólt enek a francia válogatottnak akkor egyet sem
német-olasz is elég kemény,de Müller villani fog 😄
vagyis hát ez szinte bayern-olaszország meccs lesz ^^
Horvátország - Csehország H
Argentína - Portugália H
Belgium - Finnország H
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
utolsó két meccsünkön is 3-0 ill. 4-0ra nyertünk 😄 azért illene ezzel a kerettel most is elnáspágolni az azerieket
bár ha mindenki tolja én lehet visszalépek 😄
Lehet en is fogok X2-be..habár barátságos meccs,de nyerni kéne hollandok elõtt..
ezt megtolom 2k-val
Spanyolország - Kolumbia H
Németország - Olaszország német vagy x
Belgium - Finnország belga gól
Svédország - Ukrajna svéd gól
2,47
ezt akár nagyobbal is lehetne nem?
haver Mo-kra tett, és nagyon szerencsétlen :s szal xD
na jó nem ám..
Honda - The Power of Dreams
jesszus milyen két csapat 😄DD
191 Hollandia - Ausztria: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.70
199 Németország - Olaszország: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.82
203 Argentína - Portugália: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.85
212 Spanyolország - Kolumbia: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.63
Eredõ odds: 14.64803
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 7325 Ft
mai nyerõ 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kapusok: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Víctor Valdés (Barcelona)
Védõk: Sergio Ramos (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Arbeloa (Real Madrid), Marchena (Villarreal), Albiol (Real Madrid), Capdevila (Villarreal)
Középpályások: Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Cazorla (Villarreal), David Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Busquets (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla)
Támadók: Fernando Torres (Chelsea), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), David Villa (Barcelona)
nekem most ennyi az all in és nagyon gondolkozom ezen!
attila.:
teszem õket igen!
hát eléggé érzem,hogy alaptétettel meglehessen rakni 😄
kb mindre 500-at teszek sztem!
egyiknek kötelezõ jönnie 😛
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spanyolország - Kolumbia H
Azerbajdzsán - Magyarország V
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Inkább az a lényeg hogy ha teszed akkor mennyire érzed õket?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Még annyit kérdeznék hogy hol tudom megnézni a csapatok kezdõjét? Vagy Ti is csak az alapján tudjátok hogy sérült és azért nem lesz ott?