Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl tud valaki valamit?
elõre is köszönöm!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Végeredmény : Kamerun
122,40 Ft 1,09 133,42 Ft
yes újabb 11,02ft nyeremény
Hosszadalmas lesz ez az út de biztosnak tûnik<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Albánia - Szlovénia 1 3,05
Izrael - Szerbia 1 2,70
Lettország - Bolivia 2-1 3,00
Macedónia - Kamerun 0-1 2,30
Svédország - Ukrajna 1 2,10
GGMU
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bayern München - Hoffenheim H
AC Milan - Parma H
Kaiserslautern - Dortmund V
hez mit szóltok? még gondolkozom a többin és megosztom veletek 😊
SoF II: C4z0rla
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
olvasd el még1szer mit irtam!!!!!!!!!!!
1.5overt raktam a 4.5over mellé!
oda írtam h lõjjenek vagy kapjanak! szóval lõjjenek de ha nem bírnak akkor meg kapjanak lexarom mi lesz csak 1 gólt akarok látni! 0-2 oké megegyeztünk 😄DDD
3 - 2
Csehország
no magyarok vagy lõjjenek vagy kapjanak 1 gólt nekem!!!!!!!!!!
1 gól kell még xD
Irán - Oroszország
Felett/alatt : Under 1,5 120,00 Ft 1,02
122,40 Ft
Tehát nettó 2,4FT nyereség !!
<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022