Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Jó kérdés.. Expekten a 1,9 ill a Sharapova 1,85

Honda - The Power of Dreams

TrBela
teniszre egy Sharapova+Petrova 2,079-ért megéri sztem
am Sharapovára miért van 1,65? ez nem túlzás ilyen névtelen ellenféllel szemben? vagy csak én nem hallottam még róla? 😄

AlieN911
Barca
Real
Bayern

nekem is lesz 7végén, mellé még kellene valami xD

Inter 2,5? xD az faxa.. lehet betoljuk ezt is... Bár most okosan kell elsõre tennem.. xD

én egyre jobban nézem azta meccset annál jobban arra hajlok hogy fsgh-nak igaza van és simán inter és mellé rakok még egy barcát simába mert miért ne ha már tuti...nah és amugy is a "ti" logikátokat követve fsgh szériája már 6.nál tart szoval 7.re csak nem szakad még meg....majd 10 fölött :d

ja és mivan ha most fog fsgh szériája megszakadni? 😄DD

egyébként ha vendég akkor sztem a DNB-re is tök jó szorzót kínálnak...
de én X-et várok oda
hát focira ma lofsz nemlesz 😄 de vannak jo kis teniszek :d bár elnézve az se valami hüha....lehet hogy a hét második felére csak egy ilyen szelom lesz...
Sp. Gijón - Barcelona 13.00 / 6.15 / 1.15 V
vagy
*(1-0) Sp. Gijón - Barcelona 4.00 / 3.90 / 1.49 V
+
Espanyol - Real Madrid 7.10 / 3.95 / 1.40 V

plusz poén amit fsgh mondott azthiszem hogy
Juventus - Internazionale 2.70 / 2.90 / 2.50 V
tényleg elgondolkodtato inter nincs nagyon a csucson de azért ....juve meg hát...külön kategoria...ami bizonyalanito hogy idegenben utobbi idöben elég szar a mérlegük :/

azért nemtudom érzitek-e a törõdést <#hawaii>

1 peth gól és 3/3 😊
így kell csinálni shepi 😄
<#worship><#worship><#worship>
AlieN911
Jóreggelt

Ma nem lesz semmi meccs, vagy csak az eredmenyek.com xart be?

bakkerman
köszönöm szlovákia,és brazília.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na jolválasztottál, azért tetted mert szarh elyzetben vannak és kurvára kell hajtaniuk?😄
nekem meg bejött a calgary =)

Attila8805

Végre egy nagyobb nyeremény(legalábbis nekem😊)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

nah én is megyek kiverem azt lefekszem a g*cibe xddd

Tegnapi eredeti tippem lett volna: Holland gyõzelem, Magyar gyõzelem, Spanyol gyõzelem. Jött mind3 de feljöttem ide és az elsõ kettõ elbizonytalanított szóval csak a spanyolt raktam meg és nyertem persze (épp hogy 😄).

Szóval persze igazad van hogy rengeteg mellékes infó nem számít, de pl a kezdõ az eléggé és mondom simán volt meccs amit megraktam volna ha nem írják hogy ki megy és ki nem. Azt tudni kell hogy én hülye vagyok a focihoz. Szerintem tudnák mondani 10 világklasszist és ki is merült az általam ismert játékosok listája. Szóval csak a csapatok elõzõ eredményeire és az oddsokra tudok alapozni, tehát nekem ez hogy ki lesz a kezdõben ez marha nagy segítség. De mondom még 1x ha nem rakok rájuk mert elbizonytalanodok mint ma reggel, akkor az az én hülyeségem nem a tietek, nyugodtan írjátok le ha van hozzáfûznivalótok.
igen jo az indoklás de néha az indoklásbol és az infokbol is megárt a tul sok és az már káros mert tényleg olyan szinten elbizonytalantio hogy csak na...én pl régen NHL-ben semmi mást nemnéztem mint az elözö 3-4 meccsükön nyujtott teljesitményt ennyi...és amikor play-off volt még annyit hogy ki volt otthon..ennyit...nekem az mindig szépen hozott a konyhára és ennyi elég is volt hozzá tényleg persze volt hogy elment a szelo de sokkal több jött...én ilyen játékos edzö sérült bla bla dolgokat anno nemnéztem soha...mindegy csak gondoltam leirom 😄

jaja csak az fáj 😊
ja,hogy a srácnak nem azért az %ért adod a tippet ugye?! akkor ide miért nem írod be amit a srácnak? 😄 ja mert h skót köcsög vagy azért 😄DD
Shep
Na jó éjt! Ha Dean még reagál majd holnap reakciózok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szomferi
na ez igaz, de pl ha Shep beír egy NHL tippet, én kíváncsi szoktam lenni, hogy miért is ajánlja a tippet... gondolok én hogy az ellenfél mélyponton van, vagy hogy lesérült a legjobb emberük, vagy edzõváltás volt és kicsit még szokniuk kell, stbstb...
szal néha jó az indoklás, fõõõõleg ha az ember nem apróval pakol, hanem nagyobb pénzzel

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Fáj, hogy valaki pluszban tud lenni mi? Nem rak mindenki élõben lesz még száz gólra és nem bukja el az elõzõ napi nyereményét ilyen hülyeségeken-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem mondta senki, de abból h 100 szelvénybõl 98 zöld színû az jön le h kurva penge vagy 😊
de mind1, mondom nem mered berakni elõre h mikre raksz mert besülnél :S
ezen nincs mit vitatni, ha nem így lenne akkor megtennéd 😄 nem is azt mondtam h 1 hónapon keresztül vagy 1 héten keresztül írd be,hanem csak 2 napot 😄DDD
Shep
Hallod magamnak ugyanazokat rakom, mint amit a srácnak megadok akkor nyilván több a piros de valahogy mégis profitáltunk. Érdekes 😊

Shep
Én pl. sosem olvasok elemzést sehol.

Shep
Na de ez az aki beír valamit nyilván nem azért írja mert hasra ütés szerûen jónak találta, hanem utánanézett.

vigyázz ezzel a sok infos dologgal mert van (legalábbis nálam jopárszor volt) amugy ez a másik dolog a nagy részletezésben hogy ennyi info annyi info ilyen sérülés olyan pötsömsetudja és akkor majd nemrakod meg a csapatot 1.6-1.8ért mert elbizonytalanitanak megraksz helyette valami "atomtutit" 1.2-1.3ért az meg elmegy a fszba...szoval erröl ennyit :d

de bazdmár megaz yn***t
annyit mondok h hétvégére ird be elõre a szelódat és kész, tényleg nem kell indoklás csak írd be mire raksz és kész!
ja h azért nem mered beírni mert kiderülne h esetleg több lenne a piros szín mint a zöld? 😄
ok
Na jó8 srácok! (csak hogy hozzátegyek a rövidítésekhez <#nevetes1>)

Shep
Ki mondta, hogy nagyon tudok? Ezt te találtad ki, én csak azokat az NHL tippeket említettem, nem írtam soha hogy hú de tudok.

lol...
"szted ha ezt a kettõt beírom csak úgy akkor ugyanolyan erõs a tipp? hát sztem kurvára nem 😊"
az adott esemény/tipp ugyanolyan erös attol függetlenül mi miket irkálgatunk itt elöre azzal kapcsolatban szerintem lol hát most mit számit semmit kb ugyis "elöre megvan irva minden" D
tessék akkor itt az én példám szerintem elég jó 😄
irtad hogy mi lett volna ha csak annyit irsz be hogy MO veri azereket? mi lett volna? semmi ottvolt rá az odds mindenki tisztában volt vele milyenek a viszonyok kb aki ne maz utánanéz mi lett belöle? 2-0
és ha beirtad volna hogy sérültek kik játszanak milyen az idö fagyott e az éjjel mennyien szurkolnak a stadionban a magyaroknak stb stb stb meg még hárman irtak volna ilyen részletes dolgot? mi lett volna? erösebb a tipp? nemhiszem hogy számitana...2-0
nah ez is csak egyéni vélemény amugy :d hát különbözünk ezvan...

nem nekem kell bízonyítanod valóban 😄 de amig nem mutatod meg h elõre beírod X napig a szelóidat meg h mire is teszel belõlük addig ne gyere ezzel hogy hudenagyontudsz 😄
ilyet én is tudok mint te , sõt a topic 90%-a...
nem írok be minden meccset amit gondolok csak 1-2õt naponta és kész...
aztán másnap tét nélkül csak a zöldítést fogom csinálni és én is leszek olyna pro meg minden mint te 😄DDDDD
Shep
Érdekes módon a srácot nem érdekli miért mondom ,hogy azt rakja amit írok neki 1x kérdezte meg ,hogy UFC-nél hasra ütök vagy mi, hogy mindig nagy szorzósokat rakunk? 😊

atyaúristen ezt aztán megfogalmaztam. na mindegy a lényeget értitek.
hogy a rosszseb egye meg nem küldte el. Szóval kicsit beleugatnék én is a vitába annyit, hogy akinek van tippje vagy valami hozzáfûznivalója az igenis írja be. Múltkor pl megakartam rakni egy 1,3 oddsos meccset, de mondták hogy sérült 2 hátvéd és inkább hagyjam. Arra már nem emlékszem hogy döntetlen lett vagy kikaptak, de fix hogy nem nyertek és ha nem kérem ki a véleményt itt akkor -10K lenne most. Szóval tessék csak tippeket meg infókat írogatni, akit nem érint vagy nem érdekel az úgysem olvassa el.
Shep
Írtam ,hogy nem ér rá és nyilván leszarja a topicot, hogy a hozzád hasonló okostónik mit hõbörögnek. Hiszed vagy sem most utalt nekem elõször egy kisebb összeget (igaz még nem jött meg). Ja és nem írok be neked semmit mert nem érzem ,hogy nekem bármit is bizonyítanom kellene feléd.

annyira zsír,hogy a 2.5overt is féltem megtenni :S
nem 😄 csak a gólra mondtam hogy "pázmeg" mekkora gól 😄DDDDDDDDDDDDDDD
pst: állj le mára a fogadásokkal föleg az overesekkel eleget nyertél 😄

jólvan 😄
hát de érted most az indoklásból pl. kiderül mennyire érzed azt a kibaszott tippet erõsnek!
olyan nincs h azonos erõsségünek érzed 😊
csak egy mai példa.:
mvan ha beírom ,hogy luxemburg nyer szlovákia ellen
magyarország veri azereket

szted ha ezt a kettõt beírom csak úgy akkor ugyanolyan erõs a tipp? hát sztem kurvára nem 😊
de mind1 ez egyéni vélemény 😄
de jólvan nem magam miatt irogattam pl.hétfõi meccsekhez is pár sort 😊
Már megint téged ütöttelek ki? xD

Shep
De megy, mert Deannek 3 ütõkártyája van: indoklás, tét, és a biztos ezer szelvény elmegy de csak a zöldítés megy. 😄

pázmeg 😄D

elhiszem 😄
ja nem a %volt a fõ ok , jah te meg az ingyen tippadásod mikor számtalanszor leírtad,hogy a taktikádat se árulod el mert neked is az pénzbe meg idõbe került , ne etess 😊
de azt elhiszem h profitálni tudott , de ha ez 4 hónapja megy akkor az illetõ miért nem szólt eddig h te ennyire pro vagy és védett meg mikor letámadtak egy jópárszor?
de érted ezt nem értem miért nem lehet ide beírni a tippjeidet??? 😄
de még mindig nem mondtad , nagy kérés akkor h hétvégére amit raksz bemutasd és kiderüljön valóban mennyire is vagy pro? 😄
jajj mostmár komolyan már nem azért de ezt az indoklásos dolgot is letárgyaltuk már anno!!!
azért mert valaki elöre beirja a tippet NULLA indoklással attol még lehet erös egy tipp LOL...most AZÉRT irja be eleve mert ugygondolja hogy az ERÖS nem???? most az hogy akarja-e koptatni a klaviaturát azt már majd ö(akárki) eldönti nem?? de biztos nem azért rakja meg azt az eseményt adott kimenetelre mert tök cinkes a dolog...lol...
ennyi erövel Vpersie is miket szokott már eltalálni mégse ir nagyon elemzést és idejéböl adodoan inkább csak utolag teszi be a szelot (és zöldit ha ugy alakul) most ezen ne menjen már a vita...

Ezt belõtte <#wow1>

Colombia U20 - Chile U20 over 3,5
6300-->7560

kuss legyen már basszameg

akkor mitõl lesz jó egy tipp?
az h beböfögsz 3 betüt 0 indoklással? okés ezt nemtudtam !
😄
Shep
Elárulom neked, hogy a topicból valaki megkeresett pár hónapja(asszem 4), hogy adjak neki tippeket, mert neki nincs ideje nézegetni õket és a profitból kapok egy bizonyos %-ot (tudom nehéz elhinni, de nem ez volt a fõ ok amiért azt mondtam ,hogy jó legyen) na azóta adom neki a tippeket NBA,NHL,Foci napi 3 esetleg 4 szelvény hétvégén volt NFL is, meg amikor van UFC is. Januráig elég jó kis profitot termelt ki a tippekkel annak ellenére is, hogy az induló tõke 40 euro volt és nem is raktunk nagy téteket legnagyobb ha jól emlékszem 2,5 euro volt. Kiszámoltuk azt is ,hogy a megtett téteknek hány százaléka volt a profit és húszon valahány százalék volt aminek ha gondolod utánanézhetsz ,hogy ez mit is jelent, jó, rossz stb.

dragon11
<#confused><#rinya>

jaja nem múlik rajta :S
istenem de egy idióta vagy 😄DDD
szted matt régebben miért írt adott meccsekrõl elemzést??? h segítsen , de úgy néz ki,hogy szerinted az szart se ért mert nem attól lesz jó a tipp...
ja igen ,hogy az elemzésben infokat is lehet írni adott csapatról amit más esetleg nemtudhat és ez segít a döntésben?
azért ennyire gyökér ne legyél bocsi !

ja igen ne terelj,hanem akkor csak most hétvégén írd be elõre mire raksz és kész!!!
ha 3/2 azt ha single akkor ugy 😊
de ez nagy kérés ugye?😄 válaszolok helyetted, igen nagy kérés mert így kiderül h kurva sok vesztes szelót is termelsz...
hozom a popcornt ^^

dragon11
lol hawer ez mekkorát lõtt😄 <#eljen>

Shep
Hagyjad már magad a 90% máshonnan bemásolt elemzésekkel! Elemzést bármihez lehet írni akár oldalakat is de semmi nem múlik rajta. Nem attól lesz jó egy tipp, mert elemzés van hozzá.