Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am Sharapovára miért van 1,65? ez nem túlzás ilyen névtelen ellenféllel szemben? vagy csak én nem hallottam még róla? 😄
Real
Bayern
nekem is lesz 7végén, mellé még kellene valami xD
Inter 2,5? xD az faxa.. lehet betoljuk ezt is... Bár most okosan kell elsõre tennem.. xD
Honda - The Power of Dreams
egyébként ha vendég akkor sztem a DNB-re is tök jó szorzót kínálnak...
de én X-et várok oda
Sp. Gijón - Barcelona 13.00 / 6.15 / 1.15 V
vagy
*(1-0) Sp. Gijón - Barcelona 4.00 / 3.90 / 1.49 V
+
Espanyol - Real Madrid 7.10 / 3.95 / 1.40 V
plusz poén amit fsgh mondott azthiszem hogy
Juventus - Internazionale 2.70 / 2.90 / 2.50 V
tényleg elgondolkodtato inter nincs nagyon a csucson de azért ....juve meg hát...külön kategoria...ami bizonyalanito hogy idegenben utobbi idöben elég szar a mérlegük :/
1 peth gól és 3/3 😊
így kell csinálni shepi 😄
Ma nem lesz semmi meccs, vagy csak az eredmenyek.com xart be?
Honda - The Power of Dreams
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nekem meg bejött a calgary =)
Végre egy nagyobb nyeremény(legalábbis nekem😊)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szóval persze igazad van hogy rengeteg mellékes infó nem számít, de pl a kezdõ az eléggé és mondom simán volt meccs amit megraktam volna ha nem írják hogy ki megy és ki nem. Azt tudni kell hogy én hülye vagyok a focihoz. Szerintem tudnák mondani 10 világklasszist és ki is merült az általam ismert játékosok listája. Szóval csak a csapatok elõzõ eredményeire és az oddsokra tudok alapozni, tehát nekem ez hogy ki lesz a kezdõben ez marha nagy segítség. De mondom még 1x ha nem rakok rájuk mert elbizonytalanodok mint ma reggel, akkor az az én hülyeségem nem a tietek, nyugodtan írjátok le ha van hozzáfûznivalótok.
ja,hogy a srácnak nem azért az %ért adod a tippet ugye?! akkor ide miért nem írod be amit a srácnak? 😄 ja mert h skót köcsög vagy azért 😄DD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szal néha jó az indoklás, fõõõõleg ha az ember nem apróval pakol, hanem nagyobb pénzzel
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de mind1, mondom nem mered berakni elõre h mikre raksz mert besülnél :S
ezen nincs mit vitatni, ha nem így lenne akkor megtennéd 😄 nem is azt mondtam h 1 hónapon keresztül vagy 1 héten keresztül írd be,hanem csak 2 napot 😄DDD
annyit mondok h hétvégére ird be elõre a szelódat és kész, tényleg nem kell indoklás csak írd be mire raksz és kész!
ja h azért nem mered beírni mert kiderülne h esetleg több lenne a piros szín mint a zöld? 😄
ok
"szted ha ezt a kettõt beírom csak úgy akkor ugyanolyan erõs a tipp? hát sztem kurvára nem 😊"
az adott esemény/tipp ugyanolyan erös attol függetlenül mi miket irkálgatunk itt elöre azzal kapcsolatban szerintem lol hát most mit számit semmit kb ugyis "elöre megvan irva minden" D
tessék akkor itt az én példám szerintem elég jó 😄
irtad hogy mi lett volna ha csak annyit irsz be hogy MO veri azereket? mi lett volna? semmi ottvolt rá az odds mindenki tisztában volt vele milyenek a viszonyok kb aki ne maz utánanéz mi lett belöle? 2-0
és ha beirtad volna hogy sérültek kik játszanak milyen az idö fagyott e az éjjel mennyien szurkolnak a stadionban a magyaroknak stb stb stb meg még hárman irtak volna ilyen részletes dolgot? mi lett volna? erösebb a tipp? nemhiszem hogy számitana...2-0
nah ez is csak egyéni vélemény amugy :d hát különbözünk ezvan...
ilyet én is tudok mint te , sõt a topic 90%-a...
nem írok be minden meccset amit gondolok csak 1-2õt naponta és kész...
aztán másnap tét nélkül csak a zöldítést fogom csinálni és én is leszek olyna pro meg minden mint te 😄DDDDD
pst: állj le mára a fogadásokkal föleg az overesekkel eleget nyertél 😄
hát de érted most az indoklásból pl. kiderül mennyire érzed azt a kibaszott tippet erõsnek!
olyan nincs h azonos erõsségünek érzed 😊
csak egy mai példa.:
mvan ha beírom ,hogy luxemburg nyer szlovákia ellen
magyarország veri azereket
szted ha ezt a kettõt beírom csak úgy akkor ugyanolyan erõs a tipp? hát sztem kurvára nem 😊
de mind1 ez egyéni vélemény 😄
de jólvan nem magam miatt irogattam pl.hétfõi meccsekhez is pár sort 😊
ja nem a %volt a fõ ok , jah te meg az ingyen tippadásod mikor számtalanszor leírtad,hogy a taktikádat se árulod el mert neked is az pénzbe meg idõbe került , ne etess 😊
de azt elhiszem h profitálni tudott , de ha ez 4 hónapja megy akkor az illetõ miért nem szólt eddig h te ennyire pro vagy és védett meg mikor letámadtak egy jópárszor?
de érted ezt nem értem miért nem lehet ide beírni a tippjeidet??? 😄
de még mindig nem mondtad , nagy kérés akkor h hétvégére amit raksz bemutasd és kiderüljön valóban mennyire is vagy pro? 😄
azért mert valaki elöre beirja a tippet NULLA indoklással attol még lehet erös egy tipp LOL...most AZÉRT irja be eleve mert ugygondolja hogy az ERÖS nem???? most az hogy akarja-e koptatni a klaviaturát azt már majd ö(akárki) eldönti nem?? de biztos nem azért rakja meg azt az eseményt adott kimenetelre mert tök cinkes a dolog...lol...
ennyi erövel Vpersie is miket szokott már eltalálni mégse ir nagyon elemzést és idejéböl adodoan inkább csak utolag teszi be a szelot (és zöldit ha ugy alakul) most ezen ne menjen már a vita...
az h beböfögsz 3 betüt 0 indoklással? okés ezt nemtudtam !
😄
istenem de egy idióta vagy 😄DDD
szted matt régebben miért írt adott meccsekrõl elemzést??? h segítsen , de úgy néz ki,hogy szerinted az szart se ért mert nem attól lesz jó a tipp...
ja igen ,hogy az elemzésben infokat is lehet írni adott csapatról amit más esetleg nemtudhat és ez segít a döntésben?
azért ennyire gyökér ne legyél bocsi !
ja igen ne terelj,hanem akkor csak most hétvégén írd be elõre mire raksz és kész!!!
ha 3/2 azt ha single akkor ugy 😊
de ez nagy kérés ugye?😄 válaszolok helyetted, igen nagy kérés mert így kiderül h kurva sok vesztes szelót is termelsz...