Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
többek közt az evertonnal se bírt egyik nagyágyú sem, mi igen 😄
Go Jeff Go!!!!
és elnézve hogy az arsenal 4-0-ról le X-elt a newcastle ellen benne lehet a pakliba a wolves 😄
\"Erről van szó!\"
a többi még akár jöhet is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
6.720 Ft --> 8.534 Ft
Blackpool - Aston Villa 2.95 / 3.20 / 2.16 H
Manchester Utd. - Manchester City 1. félidõ eredménye 2.27 / 2.03 / 4.10 D
Arsenal - Wolverhampton 1.23 / 5.00 / 10.00 V
Sunderland - Tottenham 2.60 / 3.15 / 2.46 V
max odds : 197
\"Erről van szó!\"
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ne irjatok innentõl ezzel kapcsolatban semmit, és ne is basztassátok am ásikat.
nem ide tartozik, és mindkettõtöket meg lehet érteni

am grat
1.6x
1.560 --> 2.496
juhuuuuuuu <#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ha ferrari is megtolja 30-k val akkor már igen kemény...
vágod ha wufra és fsgh is azonosan nagy pénzt rádob az jönni szokott , viszont akkor 2-kt én is rááldozok 😄 bár nagyon filozom h inkább a DNB-t rakok 1.8 ért
bryansk gólt lõ kettõs emberhátrányban
ezek utan all in ,ha két pirosat kap vmeik csapat!
Ha újabb panaszt olvasok a modtopicban, kénytelen leszek büntetõpontot is kiosztani.
Köszönöm
ui.: félreértés ne essék, a topic házigazdája továbbra is Dean Winchester, és a munkájával meg vagyunk elégedve (egy ennyire aktív topic rendbentartásához szigor kell) - most volt egy anyázás, amiben õ is részt vett, és ezért meg is kapta a büntetõpontját.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
légyszi ne rágjuk már a csontot amelyen nincs hús !
büntipontot kaptam, vállalom érte a felelõsséget , és nem töröltem ki a hsz-t pedig megtehettem volna 😊
szóval ennyi! ha ezt egyszer is bízonyítani tudod akkor vádaskodhatsz , addig ne tedd légyszi!
köszi 😊
1.6ért akartam megtenni ,de bet365 beszart aztán most engedett vissza mikor a szorzó 2.5 volt szóval picit a szerencse is közrejátszott 😊