Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
zsíííííír

cavani 😄DDD
na lyon meccsre 1et pls!

viszont így mégbátrabban pakolom az espanyol gólt!
ferrari.: akkor hogyisvanez az arsenal-barca 0:8 ? 😄DDD
na ki mennyit bukott a barcával ?😄
amugy sztem az 1.18 bõven kevés volt. a gijon nincs rossz formában, a barcánál meg már érett... meg idegenben...
OH Leuven-t nem is rakta senki rajtam kívül?
megy ez Affelay nélkül is <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Real Madrid - Pamesa Valencia
Barcelona - Caja Laboral
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Bristol City 0 - 2 Leeds
Coventry 2 - 1 Crystal Palace
Sturm Graz 2 - 0 Kapfenberg
Aris 1 - 2 Olympiakos
Club Brugge 2 - 0 Waregem
Twente 1 - 0 Vitesse
Sochaux 1 - 2 Olympic Marseille
(AZ Alkmaar 0 - 2 PSV Eindhoven)
ez minden fasza és jó
Sporting Gijon 1 - 1 Barcelona
de hogy ez ezt még mindig nem tudom felfogni a Barca elmegy a jó büdös kurva annyába ugy ahogy van mindenki
200----> 39490 csak ennyit vett ki a zsebebõl az a faszköcsög barcageci GRT Barca :@:@:@:@
Remélem a real se nyer holnap akkor megnyugodtam xD
Intert nem mondom mert kinyírnátok xDD
Honda - The Power of Dreams
mitõl lenne jogos?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sporting A BAJNOK CSAPAT!
na pakoltam a barca 2.5overt 2.5ért megéri sztem
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor