Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez kurva szép! és elõre beis írtad!
amugy jah ez fos az egéwz ugy ahogy van most :d
:A?S😄?:A?S😄?:A?SD
4en néztük havernál a meccset, eto'o kapufájánál konkrétan leestem a fotelrõl. persze csak kínomba röhögtem, mert ott már tudtam, hogy 1 hónap alatt közel 100 rongyot elbukok 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
d
as
dsa
adas
dsa dsa
dsa
Kib*szott sg duplázás
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
247 1 H Rennes - Nice 1.50 (2-0)
249 1 H Lille - Toulouse 1.44 (2-0)
242 1 V Espanyol - Real Madrid 1.40 (0-1)
251 1 H Benfica - Guimaraes 1.25 (3-0)
Eredõ odds: 3.78
Tét: 1000,-Ft
Várható nyeremény: 3780,-Ft
"és egy poén:" 😄
207 1 H Cagliari - Chievo 2.13 (4-1)
210 1 H Sampdoria - Bologna 2.05 (3-1)
218 1 V Karlsruhe - Hertha BSC 1.93 (2-6)
237 1 H Hercules - Zaragoza 2.00 (2-1)
253 1 V Braga - Porto 1.83 (0-2)
Eredõ odds: 30,84408
Tét: 500,-Ft
Várható nyeremény: 15420,-Ft
Idei évem legjobb, legboldogabb vasárnapja 😊) +19420,-Ft
SoF II: C4z0rla
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
kellett nektek erõsködni, c-c-c 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
mondjuk ha elmúlik a 3 cigi hatása vélhetõen nem lesz ilyen jó a kedvem...
az X is bõven jó lett volna nekem, Eto'o nem hiszem el hogy volt képes kihagyni :|
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ajj öcsém elmentem rágyujtani dek özbe végig röhögtem szine mármint nem a bukásokonhanem ezen az ótvar szarságon komolyan holnap nemhiszem hogy röhögni fogok föleg ha nemfogok tudni rakni BL-re de az már más tészta 😄
Azt már nem is mondom Adebayor legalább 3 ziccert hagyott ki....
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SoF II: C4z0rla
gyors raktam rá 1500ot ha már a real kivett 4k-t a zsebembõl -.-
de azért 7,5k-ból mentem fel 150k-ig abból 100k legalább jövõhéten zsebembe lesz 😄:S
(nem kárörvendés miatt nevetek félre értés ne essék😄)
amugy te interbe én a juveba megyek 😄DD
Honda - The Power of Dreams
csak az ellenkezõjét kell megrakni és milliomos lehet az ember<#idiota>#idiota>