Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Elsöl felidöben 0..masodikban 2,elsöböl gol masodik pedig a 88. percben arshavin kapufaja ennyi.
Igy kell majd kiallni a barca ellen is es akkor teljesen realis lesz az 5-0
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
~ mu bemákolta , mig meg nem mákoltuk be
pls ne pöcsösözz 😊 még ha a korodhoz képest az vok 😄 16 vagyok
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Arsenal nyerje meg és 20:45 kor a Napoli is húzza be és szép nap lesz a mai
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
kár hogy csak focit raktam xD
schalke meccsre kéne még 2 gól
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mire raktál ma? XD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
és én kérek elnézést,hogy mertem a fulham gólra rakni azokután,hogy a spurst kiverték 4-0ra...
egyébként szomferi:: ja bekezdett a sálke 2-1re szopóra áll xD
faszkivan
hazait akartam
aztán dnb
végül raktam a gólt és az a rohadt hazai gól se akar jönni :S
amilyen simán jött az összes meccs ez olyan nehezen
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
de mind1 hagyjuk....
bolton már másodjára 0-2re tolhatta volna az eredményjelzõt -.-
de egy hazai gól kéne