Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha neked a két férfiember között viszony egybõl ezt jelenti akkor ott bizony gondok vannak, érdemes lenne átgondolnod pár dolgot! Én csupán arra akartam utalni ,hogy nem vagyok se a haverod, se a komád, se a barátod (már ezt is félve írom le), egyszerû fórumozóként tekintek rád kérlek tedd te is ezt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na de okés ha tisztázni akartad akkor mostmár tisztázva van xD
csak kérdem...
okok akkor elnézést! akkor visszavonom az ajánlásomat és csak annyit teszek hozzá,hogy én így csináltam aztán majd mindenki saját felelõsségére úgy veszi ki a pénzét bárhonnan is ahogy akarja
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2.mb-rõl kikaptad másnapra -> gratulálok,lehet nem K&H-s vagy, én saját magamról beszélek!
3. nem kérdezem meg a supportot mert mint mondtam én ezt megcsináltam és nem volt gond ,ergo nincs szükségem rá h a supportot megkérdezzem.
Ok, te régen csináltad én meg kb 2-3 hete... (persze lehet te több százezret kértél ki (ezt soha nemtudjuk meg), én meg csak tízenX ezer forintot szóval lehet ez is közre játszik :S
2. mb-rõl is volt már ,hogy egyik reggel kikértem másnap reggel ott volt
3. ha nekem nem hiszel kérdezd meg a supportot. Régen én is csináltam ezt de inkább nem rizikózok. Ja és ez a te pénzed azt csinálsz amit akarsz dolog akkor bukik meg mikor befizetsz valahova, ugyanis onnantól kezdve az iroda tisztességén múlik minden.
de tényleg semmi ötletem sincs most, mára meg fõleg nincs!
vasárnapra 1 übertuti van: Arsenal nyeri a kupát ^^
"mert elvileg 1x meg kell forgatni a"
tehát nem próbáltad,szóval én meg a gyakorlatról beszélek és nem az elvekrõl XD
de azért köszi,hogy próbáltál figyelmeztetni!!!
szóval amire raksz azt szépen 6000el rakod meg és kész
személyit meg addig töltsd fel (számlám-> dokumentumok-> feltallózód)
amíg ez nincs meg addig nem is tudsz kivenni pénzt.
mbrõl 3 nap volt mire megkaptam a pénzt míg sportingbetrõl kikértem egyik nap reggel , másnap már számlámon volt a pénz :/
szóval nekem sportingbetrõl hamarabb kijött a pénz mint MBrõl
a befizetést meg miért kéne megforgatnod??? a saját pénzeddel azt csinálsz amit akarsz... (de ezt is kipróbáltam már,szóval én azért mondom azt amit, nemtudom te is megcsináltad ezt vagy te csak elviekben gondolod így?
2. mb-rõl hamarabb kint van a pénz
de ott a live chat írj nekik õk megmondják hamar válaszolnak
felregisztraltam a BetCilicre és van ez a 6000Ft-os akcio megfogadom és bukom automatikusan visszakapom vagy elõre regisztrálni kell erre?
léccives válaszoljatok ra 😄
180 K. Anderson - J.M. Del Potro V 1.15
138 Cottbus - FSV Frankfurt: Cottbus szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.08
Eredõ odds: 1.42830
Tét: 3000 Ft
Várható nyeremény: 4285 Ft
na ezt toltam végül, remélem nem nyúlok mellé...
de miért van ennyi eszed h onnan kéred ki a pénzt????
neked nem pénz 500ft? 😄
nemhogy sportingbetre betolnád és sportingbetrõl kérnéd ki
1.- ingyen fizetnek ki
2.- hamarabb a számládon a pénz :/
csehek most indulnak be, hát nem tudom...
akkor ez 1x odds
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
150 Livorno - Ascoli: Livorno szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.16
156 Slavia Praha - Brno: Slavia Praha szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14
Eredõ odds: 1.52076
Tét: 3000 Ft
Várható nyeremény: 4560 Ft
ehhez mit szólnátok mára?
beclic meg olyan 5ingyen pörgetést adott nekem, amit nem tok kihasználni mert ahhoz a kaszinóba át kell utalni 1€-t és ezt bónuszként írják jóvá.. de mivel 0 az egyenleg nem lehet kihasználni.
LOL?
alien , én ,te ...
Már csak valami zúzós szeló kéne, várom a javaslatokat 😄
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ugyanez igaz a real-ra is,csak h ök 3honapja 6-1re vertek a deport,viszont volt egy bl meccsük es depor nem fogja könnyen adni magat.
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

500ft --> 2725ft
villareal félidõben fordít és 1 gól kéne a vendégeknek de nem bírják megszerezni XD
azért élõbe most simán betoltam volna a 3.5overt 😄
2-2 v 3-1 😄
PSG - 0-0
két 1.5under volt ma
psg és liverpool meccs