Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aek kettõs emberelõnyben nem bírt gólt lõni xD
twente viszont remélem az emberelõnyt kihasználja -.-
ez kell:
Villareal - Hercules (0-1) D
Arsenal-Leyton (0-1) H
Valencia-Barcelona V
+1 Kosár ami jött
áá miért is nem Bayern overt tettem, ggrr
na mindegy, hátha nyernek a bajorok, ha nem, akkor egy újabb kurdarc...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jaja ÁLÉ 😄😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
3K-->4K
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
F. Berlin - THW Kiel H 3,25
Xerez - Gimnastic H 1,80
Las Palmas - Recreativo H 2,35
Villareal - Hercules vendég gól 1,60
St. Johanstone - Aberdeen hazai gól 1,35
Lille - Loirent vendég gól 1,60
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Ezek pl. az örök favoritok között vannak nálam de igazából reggelig tudnám sorolni még a hasonlóakat 😊. Manapság hol van ilyen?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
am bayern sztem is nyer de hát milyen szép is lenne ha a döntõben a schalke-duisburg kerülne be?
schalke német ligakupát már nyert, itt a kupagyõzelem is XD
de miattatok hajrá bayern!
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom ez sovány vigasz de azért hátha jobb kedved lesz 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
bár én inkább overre tettem, +0.1, sok kicsi sokra megy 😄
barca nyer , erre mersz rakni ? 😄 bátor...
Bayern Továbbjutás
paff paff
20.000--->36.000
nah paff paff