Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GÜÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL A
DSADASD
ASDSAGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
nah dean hogy is vagyunk most? -.-
DSADASD
ASDSAGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
nah dean hogy is vagyunk most? -.-
Gól bazd+ 😄😄😄😄:
Na akkor szeló életben real hendi kell 😄
Na akkor szeló életben real hendi kell 😄
dean megmondta a celtic vereségét a dundee ellen, meg mindent.. és simán nyertek 0:2re de ezt elfelejteti felhánytorgatni.. az a pali
nem mintha a lyont nem mondta volna meg tutira, hogy életét rárakja.. de már nem keresem vissza, mert annyira nem érdekel az egész..
nem mintha a lyont nem mondta volna meg tutira, hogy életét rárakja.. de már nem keresem vissza, mert annyira nem érdekel az egész..
hol a gol én nelmátom baszki!+Q!"+!"+!
most szivatsz? vagy nem shaktar gól?
Hát ezek a fax ukránok nekem is 3,5K-ba fájtak......
ez meg a másik...
oké oké ez mind szép és jo de itt most kibeszélt erröl? arrol beszéltem ha most 0-3 lett volna akkor nemmondtad volna hogy hát igen sniper én mondtam hogy netedd meg stb de ez most nemjött be..ennyi...
hát mit mondjak rajta ? XD
am nem poénból mondtam az ukránokat.. keresd vissza! ki adja áldását? én mondtam h szevasz , szevaszt fog mondani am áldásom rá xD
de ezt a tippet meg nem magamtól írtam be,hanem láttam h vki irta h téli szünetrõl jöttek vissza -> ergo mindig megkell várni 1-2 fordulót h meglássuk ki hogyan tér vissza
am nem poénból mondtam az ukránokat.. keresd vissza! ki adja áldását? én mondtam h szevasz , szevaszt fog mondani am áldásom rá xD
de ezt a tippet meg nem magamtól írtam be,hanem láttam h vki irta h téli szünetrõl jöttek vissza -> ergo mindig megkell várni 1-2 fordulót h meglássuk ki hogyan tér vissza
joh te is olyan vagy hogy poénbol beirsz valami tippet és ha igazad van mindig mondod de mint te is mondod shepnek amiket beirsz 1 nap 8at abbol 6 nemjön és azokat nem mondod utolag... -.-
oooooo 1-0 😄
mindenki bukik :S mert még szép is lenne ha valaki nyerne
am mondtam cb h a szevasz szevaszt fog adni a szelódnak :S direkt szóltam h azt ne rakd meg 😄DDD
na mind1.. még lehet 0-3 is.
mindenki bukik :S mert még szép is lenne ha valaki nyerne
am mondtam cb h a szevasz szevaszt fog adni a szelódnak :S direkt szóltam h azt ne rakd meg 😄DDD
na mind1.. még lehet 0-3 is.
nah ebböl már lofasz nemlesz..
joh ezt már megbeszéltük ezerszer...
kezdek ideges lenni...
Nagyon is kéne már...
Utsó 15 meccsükbõl 14-en nyertek, elõször fogadok rájuk és rögtön kiszopom? :/ Nem kéne!
Utsó 15 meccsükbõl 14-en nyertek, elõször fogadok rájuk és rögtön kiszopom? :/ Nem kéne!
király xd
megis tetted vagy csak mondod? : o
6k...de ha az elsön elmegy rögtön beszarok baszki...ukránok nem azok a fajták akik rápihennek a meccsekre hanem mindig mindent beleadnak akármiylen kis tétje van..legalábbis elmult 1-2 évben igy vettem le..ruszkik detto...
kasimpasa meccsen most over fél 2.15
hajrá
hajrá
NAH SHAKTAR GÓL KÉNE MÁR
nah kabbefszom...elsö meccsen elmenne a szelom...
most már nem csépelem el csak nagyobb eseményeknél(összegeknél) fogok álé áléznixd
"alé,alé" nincs? xD
nah gogo SHAKTAR
ya
te megint ittál...?
ja igen a benfica iksz eléggé országos iksz minden meccsre!
szóval real ma kikap !
szóval real ma kikap !
Mára sztetek válalható a Celta Vigo + a Real hendi????
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
meg a nénikéd...pont a shaktaron menne el..bebszna..
szevasztopol mondom szevaszt fog inteni a szelódnak 😄
idegenben a roma? 😄 áááá rakom a hazait 😄