Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy maximálisan egyetértek sittesdemon és Effe felhasználóval, még akkor is, ha kicsit nyersen és nem odaillõen fogalmazott...
Wufra gyerek ha azt írom, hogy bõvicc, akkor még fi nom voltam...
Amit csinált itt hónapokon keresztül, "hozzáteszem, amióta szóvátettem azóta visszaábbvett" hogy ide beírta a tippjét, meg beírta napituti bloggerbe is, aztán a meccsek elõrehaladtával szépen hol itt, hol amott csavarta a történéseket, végül mikor már mindenhogy bukásra volt , akkor jöttek a gólos történetek és ha egyik nap bukóban volt, akkor másik nap mindig kijött jól, de azokat a körítéseket amiket ez mûvelt, hát szakadtam rajta...
Ebbõl látszik hogy beteg, hisz ki az a barom aki két fórumblogon is a meccsek ideje alatt tolja az élõ eseményeket és váltogatja a tippjeit, csakazért, hogy plusszosan jöjjön ki a dologból...
Normális ember, beírja a tippjeit, aztán ha lement a meccs beírja hogy nyert vagy vesztett, max képpel rögzíti és veri a mellét mekkora faszagyerek volt...
Tehát biztos fogad, biztos tudja bizonyítani hogy nyer, mert biztos nyer, de hogy tündérmesében él az fix.. Persze magánügye, csak mikor olvasgatom a napituti bloggert még mindig azt kell látnom, hogy Wufra ott is csinálja a baromságait meg az ilyen olyan fogadási szarjait, amik mellett az ember már nem tud elmenni röhögés nélkül. És furcsa módon, amióta ezt én itt szóvátettem, azóta ide nem is írkálja a baromságait, max oda, de ott még mindig megy a tündérmese...
Másfelõl meg masszívan magánügy ki mit írogat, mindenki azt csinál amit akar, szabályok betartásával, de hogy nem százas a gyerek az ezerszázalék, ami még nem is baj, az itt a baj, hogy ezt szóváteszik neki és fintorog... És ha ezt már több ember is mondja róla, akkor lehet van egy "kis" valóságalapja 😄
:.: Tamas :.:
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110504-iinterju-declan-hill-a-bundazas-doktora.html
amúgy pont nem érdekel, hogy te gondolsz, veled ellentétben én fogadok is, és bármelyik fogadásom tudom bizonyítani...
de a lényeg, hogy te minden regeddel jól szórakozol 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mindenki látja
beírt egy noname tag i, hogy régóta olvassa már de viccesnek találja(illetve már viccesnek sem) a wufra hsz-eit mert itt is meg egy másik fórumon is csak írkálja a szelvényeket aztán meg váltogatja õket óránként
mindig más kell neki
nagy cimborádat wufrát békén hagyod
de ahogy gondolod...
na igen
ezek elég furák, de úgy is úgy csavarja, hogy + ba legyen mindig....
de hát mi vagyunk a trollok õ meg a pro olasz isten...S:S:S:
most is aberdeen 600 forintos szeló (amit "telibe szar"😄) de lehet ha bejött volna 20k-szeló lett volna
na de befejeztem inkább
az égvilágon senki nem szólt le téged meg senkit se azért, ha beírt ide valamit. egyetlen ilyen probléma a csapatnevek miatt volt, de tippek miatt biztosan nem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1 évvel ezelõtt szóltam be a zöldítésért akkor a téma át is lett tárgyalva azóta nem szóltam egyszer sem a zöldítésért. ha nem így van akkor szépen kérlek linkeld a hsz-t amiben basztatlak téged vagy bárki mást azért mert berak egy nyertes szelót....
REAL MADRID
azt, hogy felfedem a kamuembereket...
megrak vagy 40 szelvényt per nap egy bejön és bezöldíti
ha nekem se lehet zöldíteni neki miért nem lehet
ne szórakozzál légyszives
kurva régóta nem szólok senkinek a zöldítésért és semmi másért sem,úgy zöldít mindenki ahogy akar...
nem hiszem el,hogy képes vagy 1 évvel ezelõtti témát felhozni...
de ha jót akartok magatoknak ne olvassátok elXD
mert utána nem tudtok megnézni egy meccset normálisan😄😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
egy 600 forintos szelvényt pedig telibeszarok
gyanus
2 perc alatt egyenlít az arsenal aztán fél óráig megy a nagy büdös semmi...
kár volt elolvasnom azt a kurva könyvetXD
néha bejön neki
beríja
ennyi
most is aberdden x is kellett volna neki
stb...
de persze ilyenkor nem szól a hg
hogy póverkedik a zöldítéssel stb...
cimboráját nem baszogatja
Khanty-Mansiysk +0.0 @ 1.37
Sibir Novosibirsk @ 1.35
West Ham - nem @ 1.22
West Brom - nem @ 1.11
KV Kortrijk vagy döntetlen @ 1.28
Igen @ 1.53
6-os gyûjtõ, 1 bet * 10 000,00 HUF
ha nem maradt volna el megint a rohadt Kortrijk meccs, akkor 5ös szorzó jön, így csak 3.82 körüli
87. 1-2
94. 2-2
:ASD:A😄as
REAL MADRID
Arsenal gól volt a lényeg, +28k, egy Real gól még hozna 6k-t