Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
29 az a 27 😄 Biztos senki nem tolt 1-1 után over-t 😄 Még szerencse, hogy én Madrid meccs lestem és azon izgultam, amúgy lehet toltam volna Portóra is 😄
😄😄😄
Köszi Falcao ISTEN vagy 😄😄😄😄😄
Szép volt MAdrid, rohadjatok meg 😄
-5k
-5k
Madrid el lesz ma picsázva...
Porto is bekezdett 😄
a gólpasszt Piti adta 😄
Falcaoék már hátrányban is.
Az utóbbi idõben mintha több ilyen meccs lenne, ez itt a kedvencem: http://www.eredmenyek.com/merkozes/tYK6yk3f/#a-merkozes-statisztikaja;0 Kapuralövés 3-24
Eredmény 2-1
Eredmény 2-1
25 mérkõzés óta nem kapott ki az akt. pályaválasztó a bilbao mecccsen 😄
de ez a stat tényleg nagyon durva...
de ez a stat tényleg nagyon durva...
Nekem ez most éppen tökmindegy, de megint tanulságos:
Bilbao-Espanol, 62. perc
Labdabirtoklás 72-28
Kapura lövés 11-3
Eredmény 0-3
Bilbao-Espanol, 62. perc
Labdabirtoklás 72-28
Kapura lövés 11-3
Eredmény 0-3
a legszebb,hogy félidõben 2-0 után nem jött még egy gól, nekem ez meglepõ lenne ha nem játszott már pár ilyet a mu, ezért is van nálam tiltólistán...
ezért sem fogadok majd a real ellen. ott real gyõzelmet várok és 2.5 overt de kinézem a meccsbõl az 1-0 v 2-0-t is...
ezért sem fogadok majd a real ellen. ott real gyõzelmet várok és 2.5 overt de kinézem a meccsbõl az 1-0 v 2-0-t is...
Mindenki orba-szájba pakolta a mu 2,5 overt 😄
Erre tolnak egy undert<#pias>#pias><#szomoru1>#szomoru1>
Erre tolnak egy undert<#pias>#pias><#szomoru1>#szomoru1>
az se gyenge,hogy a barca az utóbbi 8 meccsén mindig kapott legalább 1 gólt...
Naja de legalább kimaradt 😄
Persie üres kapura kapufát tolt 😄😄
Ilyeneket amúgy miért nem vizsgálnak a nagyokosok, annyira egyértelmû, hogy valakiknek nagyon kellettek ezek az x-ek. Durva azért, hogy ilyen pofátlanul meg merik ezt csinálni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Véletlenül majdnem minden meccs x lett.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olaszoknál biztos nem volt ma sem egy kis plusz fizetés a zsebbe.
A Milan is lexel.
Hát nem izzadt meg az biztos 😄
Na azért 😄
Róma gól
Róma gól
Na Róma balfaxkodik már. Végig jobbak voltak erre 2-0 + Kihagyitt Róma egy 11-est is 😄 Ez -5k lesz 😄 Róma gól kellene...
73. perc Ayew J. J. be
74. perc Ayew J. J. sárga
75. perc Ayew J. J. sárga/piros
A:_SD:AS😄:AS
74. perc Ayew J. J. sárga
75. perc Ayew J. J. sárga/piros
A:_SD:AS😄:AS
remélem is h lesz gól, legyen inkább 2 everton gól 😄
3,6g/m elég durva mert nekem az maradt meg a fejemben mikor az 1.percben lõnek 1 gólt aztán semmi egész meccsen 😄 ill. félidõben 2-1 aztán 0 gól a 2.félidõre... 😊
most szerintem is jön az over, de az evertontól 1 gólt mindenképp várok..
most szerintem is jön az over, de az evertontól 1 gólt mindenképp várok..
Hát a hiányzok közt két oldal is írta szval errõl nem tehetek..:SS de alapjában a tippnek simán jönnie kéne...
ezek mentek mára.

lommel belga 2.
ki kell bírni, különben nem viszed semmire csak olyan leszel mint a weed örök vesztes😄😄
nem szoktam bundes ligára rakni csak ha nincs más akkor
hétvégén sokkal jobb bajnokságok vannak gól szempontjából
amúgy meg a tegnapi schalke egy schalke b volt(nem volt huntelarr-marica,fuchs,papadopulus,affelay stb...)
amúgy a Bayern ellen se szívesen rakok de majd az Arsenal gólt szerintem megrakom:S
ki kell bírni, különben nem viszed semmire csak olyan leszel mint a weed örök vesztes😄😄
nem szoktam bundes ligára rakni csak ha nincs más akkor
hétvégén sokkal jobb bajnokságok vannak gól szempontjából
amúgy meg a tegnapi schalke egy schalke b volt(nem volt huntelarr-marica,fuchs,papadopulus,affelay stb...)
amúgy a Bayern ellen se szívesen rakok de majd az Arsenal gólt szerintem megrakom:S
lommel united az melyik bajnokság?
grat, ez szép <#eljen>#eljen>
azért elismerésre méltó,hogy kibírod ennyi fogadással egy nap 😄
én ha nyerek és este van még meccs akkor sose bírom ki,hogy legalább apróval ne játsszak...
schalke gólt azért nem mert a bayern volt az ellenfél és bayern ellen soha nem raksz ?!
grat, ez szép <#eljen>#eljen>
azért elismerésre méltó,hogy kibírod ennyi fogadással egy nap 😄
én ha nyerek és este van még meccs akkor sose bírom ki,hogy legalább apróval ne játsszak...
schalke gólt azért nem mert a bayern volt az ellenfél és bayern ellen soha nem raksz ?!
shaktar nyer
celtic gólt lõ
valencia nyer
1k -> 9k
ennyit megér...
egyébként a celtic gól szerintem a legjobb 1.55ért meg pláne.
bár már félidõben gólt lõnek 2.9ért is jó lehet
celtic gólt lõ
valencia nyer
1k -> 9k
ennyit megér...
egyébként a celtic gól szerintem a legjobb 1.55ért meg pláne.
bár már félidõben gólt lõnek 2.9ért is jó lehet
schalke gólt nem raktad? vagy effe te se ? 4 meccse nem lõttek gólt a bayernnek...
mondjuk ez a bayern most rohadt jó formában van, kár hogy idegenben kezdenek, hazai pályán all in mehetett volna rájuk...
Valencia v Paris Saint Germain
Valencia2.35
Celtic v Juventus
Döntetlen3.60
Shakhtar Donetsk v Borussia Dortmund
Shakhtar Donetsk2.50
Real Madrid v Manchester United
Real Madrid1.65
Arsenal v Bayern München
Arsenal3.20
Porto v Malaga
Porto1.85
Lehetséges nyeremény 20.659 HUF
Tét: 100 ft
milan gól is jó lehet még.
realon a 2.5 overen gondolkozom még.
ez sima lehet ->
celtic gól lõ
valencia nyer
shaktar nyer
arsenal 1X
mondjuk ez a bayern most rohadt jó formában van, kár hogy idegenben kezdenek, hazai pályán all in mehetett volna rájuk...
Valencia v Paris Saint Germain
Valencia2.35
Celtic v Juventus
Döntetlen3.60
Shakhtar Donetsk v Borussia Dortmund
Shakhtar Donetsk2.50
Real Madrid v Manchester United
Real Madrid1.65
Arsenal v Bayern München
Arsenal3.20
Porto v Malaga
Porto1.85
Lehetséges nyeremény 20.659 HUF
Tét: 100 ft
milan gól is jó lehet még.
realon a 2.5 overen gondolkozom még.
ez sima lehet ->
celtic gól lõ
valencia nyer
shaktar nyer
arsenal 1X
Keane? Akit hónapokkal ezelõtt kölcsön adtak? Hát õ tényleg nem fog pályára lépni ma a MU-ban... 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Manchester United - Everton
Alatt/Fölött(Határ 2.5) / 2
Odds: 1.7
Az Old Traffordon ma egy rangadót láthatunk majd. Az elmúlt évekbe az Everton nagyon feljavult, és most már ott tartunk, hogy akárkivel találkozik, az ellenfélnek komolyan kell számolnia velük. Mai nap is egy szoros találkozóra számíthatunk.
Manchester csapata 9 pont elõnnyel vezeti a tabellát, de ha ma nyer ez könnyen nõhet még, mivel tegnap a rivális City csapata kikapott a Southampton csapatától. Így ha ma nyerni tud a MU 12 pontra nõhet az elõny. MU gól átlaga 3.6 g/m ami nagyon jónak számít a PL- be, sõt a legjobb. Ez annak tudható be, hogy a csapat inkább a támadásra fekteti a hangsúlyt ami meg is látszik. Védelmük De Geaval a kapuban most egész jó, de nem sebezhetetlen. Ma három játékosa nem fog pályára lépni a MU- nak: Fletcher, Keane, és Scholes.
Az Everton 6. helyen áll 42 ponttal, de két ponttal van csak lemaradva az 5. Arsenaltól. Ha ma nyerni tudnának, akkor feljöhetnének az 5. helyre. Motivált lesz a csapat ez nem kérdés, és csak úgy nyerhetnek ma ha õk is felvállalják a támadó focit, amit azt hiszem ilyen csapattal nem lesz nehéz. Evertonban Colleman, Hibbert, és Fellaini nem lesz ott ma.
Összeségében van két motivált csapatunk, két gólerõs támadó csapatunk, bennük jobbnál jobb játékosok, Rooney, Van Persie, Anichibe, Mirallas, Pieenar csak, hogy pár nevet mondjak. Az biztos, hogy nem fog tartalékolni a BL re a MU, szóval minden adott egy jó kis meccshez, sok góllal. A Mind két csapat gól is bõven jó lehet, de én most tovább megyek, és inkább a 3 gólt választom, mert én még egy 3-0 át is kinézek a meccsbõl, de inkább arra felé hajlok, hogy betalál az Everton is, de a 3 gól véleményem szerint garantált. Ma délután eldõl.. Számszerû tippem: 3-2!
Alatt/Fölött(Határ 2.5) / 2
Odds: 1.7
Az Old Traffordon ma egy rangadót láthatunk majd. Az elmúlt évekbe az Everton nagyon feljavult, és most már ott tartunk, hogy akárkivel találkozik, az ellenfélnek komolyan kell számolnia velük. Mai nap is egy szoros találkozóra számíthatunk.
Manchester csapata 9 pont elõnnyel vezeti a tabellát, de ha ma nyer ez könnyen nõhet még, mivel tegnap a rivális City csapata kikapott a Southampton csapatától. Így ha ma nyerni tud a MU 12 pontra nõhet az elõny. MU gól átlaga 3.6 g/m ami nagyon jónak számít a PL- be, sõt a legjobb. Ez annak tudható be, hogy a csapat inkább a támadásra fekteti a hangsúlyt ami meg is látszik. Védelmük De Geaval a kapuban most egész jó, de nem sebezhetetlen. Ma három játékosa nem fog pályára lépni a MU- nak: Fletcher, Keane, és Scholes.
Az Everton 6. helyen áll 42 ponttal, de két ponttal van csak lemaradva az 5. Arsenaltól. Ha ma nyerni tudnának, akkor feljöhetnének az 5. helyre. Motivált lesz a csapat ez nem kérdés, és csak úgy nyerhetnek ma ha õk is felvállalják a támadó focit, amit azt hiszem ilyen csapattal nem lesz nehéz. Evertonban Colleman, Hibbert, és Fellaini nem lesz ott ma.
Összeségében van két motivált csapatunk, két gólerõs támadó csapatunk, bennük jobbnál jobb játékosok, Rooney, Van Persie, Anichibe, Mirallas, Pieenar csak, hogy pár nevet mondjak. Az biztos, hogy nem fog tartalékolni a BL re a MU, szóval minden adott egy jó kis meccshez, sok góllal. A Mind két csapat gól is bõven jó lehet, de én most tovább megyek, és inkább a 3 gólt választom, mert én még egy 3-0 át is kinézek a meccsbõl, de inkább arra felé hajlok, hogy betalál az Everton is, de a 3 gól véleményem szerint garantált. Ma délután eldõl.. Számszerû tippem: 3-2!
sevilla gól
1,8x
Már nem számítottam rá, hogy meglesz, fõleg a piros után 😄
1,8x
Már nem számítottam rá, hogy meglesz, fõleg a piros után 😄
haha Lazio v SSC Napoli
Double Chance
Team 2 Wins or Match Drawn
2.50 😛
Double Chance
Team 2 Wins or Match Drawn
2.50 😛