Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GIIGGS LÁTOD NEMIRTAM MÉG KI GIGGS AZ ISTEN!+
menjé' szarjá' nekem mu gólt xdd
banyek a szögletek over már majdnem meglenne :/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
még három sárgát kérnék, üssétek már egymást
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ITT bunda van... ezt nem hiszem el... 2m van tõle a Mu játékos és odapasszolja neki..
plusz nem akarnak ezek támadni.. úgy fociznak mint lenn a nyugdíjas klubban a 7végén...
plusz nem akarnak ezek támadni.. úgy fociznak mint lenn a nyugdíjas klubban a 7végén...
Honda - The Power of Dreams
S04 gól még jobbat xDD
de tökönszúrom magam komolyan.. megint mi a faxt csináltak ezek?....
de tökönszúrom magam komolyan.. megint mi a faxt csináltak ezek?....
stoke gól viszont jött 😄 egyértelmü ez ma ajándék volt :S
kár ,hogy nem a stoke gyõzelemre fogadtam 😞
stoke félidei vezetés jött - schalke félidei vezetés nem :S ééh
kár ,hogy nem a stoke gyõzelemre fogadtam 😞
stoke félidei vezetés jött - schalke félidei vezetés nem :S ééh
jót tenne a meccsnek egy MU gól mit ne mondjak xdd
0-1 1-1 1-2 és mindenki boldog xo
bazdmeg S04 mi a faszom volt ez... jobban meg kéne becsülni a helyzeteket.........
lesgól...
nemtudom selby hát nagy skilles játékos de néha észbonto miket összetud bénázni és semmi nem jön be neki néha meg...de 2-6 háát az még annyira nemvészes...megvan rá az esély bizom is benne mert birom...
kurva schalke bazzz hazai pályán nem lõ gólt de idegenben fog és idegenben lõtt góllal betáncol a döntõbe 😄
fogadni merek ez lesz 😄 raul meglövi a gólt aztán X és tjnak 😄
fogadni merek ez lesz 😄 raul meglövi a gólt aztán X és tjnak 😄
jolvan most meg te ülj le a nulla szövegértelmezéseddel linkeld be nekem hol irtam hogy eddig még egyet se mvédett ha betudod másolni nekem akkor küldök neked 3k-t meg lecmizlak bö nyállal ha nem akkor viszont kiirod személyes kiirásodnak oda le hogy "shep a legjobb barátom" nah hajrá keresd meg... o.o
ez kemény volt XD
szinkronesés 😄DD
szinkronesés 😄DD
lassan kiirom mert nézdmeg ezt is hogytalálta el XD
most is nem neuer véd hanem pont nyujtozkodott és pont a kezéhez lõtték a labdát xDDD
meg a három másik 1 milla fontos havi fizetésü társai akik*
ki mondta hogy ö nem büdös paraszt? 😄DDDDDDDD meg a három milla fontos havi fizetésü társa aki szintén 8 méterröl 3x telibelötték külön külön...xd
tök nyugodt vagyok xd csak istenitene ezta nójert...jolvan megvárom még dragon beszol hogy menjek aludni akkor már tudom hogy elértem egy bizonyos "szintet" lol :d
selby meg szopik? :/ pedig favorit :/
selby meg szopik? :/ pedig favorit :/
mit nemlehet ugy? LÖNI? XDA:SD:ASD:SAD:SA
xDDDD NLN nyugiiiiiiiiiiii 😄DDDD ÉS HAJRÁ 4,5 nel több sárga , 10,5 nel kevesebb szögi és MU gol ,Schalke gool 😄DD ésholnap az a csicska Selby aki 2-6 ra szopik :'(
miért , úgy nem lehet???? :S pfff
visszajátszották giggs uccso pilles lövését... honaljon lötte nójert.. lolz
ki mondta hogy nem gyulladt?
és dean ülök szerinted hátonfekve nézem vazeg? XD
és dean ülök szerinted hátonfekve nézem vazeg? XD
fú te
menj zuhanyozz le vagy hívd ki a tûzoltókat mert tiszta ideg vagy, csodálom hogy a szék még nem gyulladt fel 😄
menj zuhanyozz le vagy hívd ki a tûzoltókat mert tiszta ideg vagy, csodálom hogy a szék még nem gyulladt fel 😄
hehehe..szét szakadok a röhögéstõl itt ,komolyan mondom xD
jólvan ülj már le 😄
de mire raktál ??? félidõ mu vezetés vagy mi? XD
de mire raktál ??? félidõ mu vezetés vagy mi? XD
ki mondta hogy nemvéd? te jo isten...
most spec te mondtad hogy nemvéd semmit..oké akkor nemvéd ^^
öcsém a...lol...akkor "komám" mint neked shep...ha ez jobb...
most spec te mondtad hogy nemvéd semmit..oké akkor nemvéd ^^
öcsém a...lol...akkor "komám" mint neked shep...ha ez jobb...
öcséd a ...
de ja igazad van, nagy mák és nem is véd semmit <#idiota>#idiota>
de ja igazad van, nagy mák és nem is véd semmit <#idiota>#idiota>
nem az huz fel...még él egy pár szelom lol de mit csinál már ez az MU? 1v1be 4x rugják telibe azt a nyomorékot legalább ennyi bekapott lövéstöl "sántulna le" o.o
raktam sokmindenre...ez most spec elvitte egyik szelom de holnap tuti megrakom ami még rajta volt ...