Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez olyan mintha tõlem látnátok 30.ezres tétet egy meccsre 😄DD
az csak kamu lehet ^^
de még nincs vége...
de sztem igaz lehet... csak nekem ez fura ,hogy az apró tétek utan egy ilyen meccsre hogy mer az ember ennyi zsetont feltenni?
de attila képet nyomj a valódiságról xDDDDDD
Lugano - Winterthur H 1.30
Cardiff - Middlesbrough H 1.50
eredõ odds: 1.95
vagy
Lugano - Winterthur H 1.30
Portsmouth - Norwich V 2.00
eredõ odds: 2,6
nagy téttel menne valami...
\"Erről van szó!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
dragon.: nemtudod mivel anno mikor mondtam az akkor volt azóta voltam munka nélkül illetve most már a melom 😄
de srácok a személyes dolgokat hanyagoljuk...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Szép dolog ez..
végeredmény 2-1 😄
na ez a vicc xDDDDDd
hármas emberhátrányban és megnyeri a hazai csapat a meccset 😄DDD
banán..: thx. 😄 majd nézzük , én is holnap melozok de ezt muszáj megnézni xD
tivadaré gondolom az utolsó meccs ,szóval olyan 00.00 körül lesz az õ meccse?
banok, thx!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
És kb. 1 ember támadt a Celticbõl, kicselezett 4 védõt, aztán belõtte, hát lol...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mire tettem? FTC under 0.5 80. percben...kérem vissza a malacokat -.-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!