Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Na kiültem a teraszra unibetezni..kivancsi vagyok mennyi szerencset hoznak a madarak körülöttem

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
Karlovic te szaaaaaar.. ket setlabdat nem tudsz beütni egy rohadt afro csigazabalo nigger ellen pfff

2000--3.0---6000

Shep
Ja és egyébként ha úgy vesszük kockázatmentes hisze ha buksz visszaadják ha meg nyertél akkor nehogy már 1x ne bírd megforgatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tviktor91
Mit nem ertesz ezen baszki?
Ha vesztesz visszakapod a let es kiutalhatod ha viszont nyersz akkor az egeszet fel kell rakni 1x 1.5-ös oddsra..teljesen korrekt ajanlat.

Shep
Betclic sem kockázatmentes, mivel pénzt utalsz ismeretlenek számára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tviktor91
En is megtettem miattad.:
10.000-->15.500

dragon11
Betclic kockázatmentese a valóban kockázatmentes, nem pedig EZ.

vagy akkor nem tudod értelmezni a kockázatmentes szót😊

Szerintem semmi probléma nincs itt.

REAL MADRID

Shep
Teljesen rendben van a dolog, mit vársz, hogy ingyen adnak neked pénzt?

dragon11
Fortunawin.com elég tré 1 oldal, hogy úgy reklámozzák, mint a Betclic kockázatmentes fogadás, közben közel sem az.. mert ha bejön a fogadásod, az összes pénzed(SAJÁT TÉTEDDEL EGYÜTT) kell raknod egy újat 1,5ös oddszon ami eseményenként annyi.😄😄

Vicc ez a Fortunawin.com.

Íme a KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT<#levele><#nyes><#violent>

# Regisztráljon a FortunaWin oldalain és töltse fel számláját.
# Küldje el felhasználónevét a [email protected] e-mail címre a kockázat nélküli fogadás igénylésével a mérkõzés kezdetéig. Az e-mailbe legyen szíves beleírni, hogy melyik mérkõzésre kéri a kockázatmentes fogadást.
# Fogadjon az alcímben vagy a címben megjelenõ mérkõzésre (csak az 1,X,2 fogadási lehetõségre érvényes az ajánlat).
# 48 órán belül visszafizetjük a tétet vesztes szelvényérõl 10.000 forintig, a visszatérített összeget minden további feltétel nélkül akár ki is utalhatja fogadószámlájáról.

Az ajánlat csak szóló fogadásokra érvényes. Nyertes fogadás esetében 1-szer kell átforgatni a nyeremény összegét (a nyereményszorzó és a tét szorzata) 1,5-ös szorzóval kifizetés igénylése elõtt. A kockázatmentes fogadási ajánlat csak az elsõ megkötött fogadásra érvényes. A minimális tét a szóló szelvényre 500 Ft. Nem számítanak az akcióba a kuponos feltöltések. Az ajánlat csak az új játékosoknak szól és kombinálható a kezdõbónusszal, ebben az esetben viszont a kezdõbónusz feltételei szerint lehet kifizetést igényelni. Minden új játékos csak egy kockázatmentes fogadást igényelhet. Az ajánlat csak magyar állampolgároknak szól.

Szega87
<#worship>

FERNANDINHO1997
Sarapova nyeri az lesõ szettet 250 --> 350 Akkor hajrá 😄DDDD

csabeda
F.A.Q

Szega87
elhalasztották a szingapúri meccsemet, ilyenkor mi van? <#wow3>

celticet én a helyedben rohadtul nemtenném oda...elözö szezonban is miket csináltak te jo ég ...

tviktor91
2es oddsot össze kene ma hozni h legyen mit izgulni holnap

szomferi
az az ausztriai meccs elég érdekes volt a kis cigánygyerekkel...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tigristank
Végülis elõzõ nap Ausztriában 1 percig bírta, itt Mo-n másnap pedig már 2 percig, az nso is azt írja, hogy színjáték volt, "biztos" nem volt bunda. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tviktor91
Na akkor le is zartuk a temat.. XDAS

a Celtic,a Rangers és a Porto a három legmegbízhatóbb csapat hazai fronton
a Real meg a Barca elmehet a jó k*rva anyjába

tviktor91
Lehet..barkit meg lehet venni..de ha esetleg bob nyert volna akkor most mindenki arrol beszelt volna h ,,eselye sem volt a 70 kilos törpenek"de most h nyert a magyar akkor rögtön eladtak a meccset.😛

tviktor91
En eleg sokat olvastam a meccsel kapcsolatban me amugy nem vagom ezt a k1-es cuccot..de mindenki azt irta hogy ha az elsö 1-2 percet kibirja kunkli akkor nyerni fog,mert bobnak nem birja a tüdeje😄D ami igaz is me akkora izomtömeget nem tud ellatni oxigennel,raadasul a szabalyok is ellene dolgoztak mivel addig ment a meccs amig valamelyik ki nem döl.
Na most kunkli akkor dölt volna ki ha lecsapjak az elsö x percben,mert nyilvan a 70kilojaval tovabb fogja birni.

Tigristank
Jah, 170 kg, és megvehetõ. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tviktor91
En is azt terveztem h barca tj , kunkli gyözelem,benfica 1x,es inter x2 100-al..ez 4.7es odds lett volna,de en fasz inkabb mondom nem kockaztatok annyit rakok egy biztos ,,real nem kap pirosat" 40el oszt kesz erre pepegeci mit csinal...xDD

Jo persze kunkli meccs elött szerintem meg ö sem hitte el h nyerni fog..azert megis csak 170kg a niga-.-

AlieN911
a mocskos reál meg a mocskos barca... wááá :@@

Honda - The Power of Dreams

Tigristank
Realnak is biztos már a 2. hely, és mégis khmmm.... 😄

Tigristank
Na vajon szerinted miért? "2007 óta 11 vereséget számlál 14 meccsbõl." Csupán eljátszotta, hogy õ a komoly ellenfél, majd a végén kapott egy jó kis összeget, amiért kidõlt, közben valahol tuti milliókat raktak a magyar srácra.

dragon11
Köbenhavn is bajnok már vagy 5fordulja mégis 3-0ra nyertek!

ja kokoknál miért nem hagyták? 😄DDDDD

egyébként a meccset elnézve nem is volt valami nagy harc :S mintha ebben a bobban egy csöpp erõ se lett volna :S
najovan laziot beprobáljuk aproval aztán joccakát...holnap ugyis BL

DeerHunter01
<#eljen>

\"Erről van szó!\"

igykéne mindegyiknek...

demonsss
Am ez a Porto kurva kedves egy csapat ezek aztán leszarják , hogy bajnokok vagy hogy most a héten villareal visszavágó és nyernek most is 0-4-re talán a legmegbízhatóbb csapat szeretem ezt a Portot

Tigristank
Jah, hagyták nyerni, lol, komolytalan szar. Végülis a magyarra csak 2.20-as odds volt. Azért kíváncsi lennék, hogy hány millió forintnyi összeggel fogadták rá egyes irodáknál, esetleg a Ázsiában. 😄

pont felhoztad a juev D-D-GY....uccso meccseit akkor nézdmeg a boca juniorsét meg az independiente-t xd

Szega87
Szerintem nagyobb az esély arra, hogy holnap a Boca Juniors megveri az Indepedientét, mint hogy ma a Lazio letolja a Juvét

Effe88
hát így elsõ ránézésre nekem ez X-es meccs de aztán tudja a faszom mi lesz.....háháháhá

Szega87
a Juventus egy fos, a Lazio meg erõs hazai pályán, de nem elhanyagoltató tény, hogy D-D-GY-GY-GY a juve formája. Szerintem elég kockázatos bármire is tenni, a labda kerek, bárhova pattanhat 😄

X? nevah! xd

Effe88
én lehet rakok ma egy mixet úgy i régen raktam akkor rajta lesz a lazio 😄😄
lazio X!!!

senki nem rak a laziora? egyedül izguljak majd? :o

Effe88
ja szánalmas volt
persze nem Kunkil hibája õ nagy harcos de istenem ez a bob sapp bohózat...

grebber
Hagyták had vonuljon vissza gyõztesen!

Next PC upgrade: 2022

mutasd vissza amely hozzászólásmomban hazugoztalak le 😊
csak mondtam ,hogy elõfordulhat h egy nullát elírtál...
nem hazugoztalak le de most ne mond meg nekem, hogy te se lepõdsz meg egy olyan embernek a tétjén akitõl életedben sem láttál 10k-n felüli tétet 😊
egyébként szépen mutat az 1.1es alacsony tétes bukás viszont nagy téttel , nagy szorzó meg jött 😄Dd
grat
ha félreértettél akkor meg elnézést!

kunkli meg nyert <#eljen>
Tigristank
Kicsit se volt bunda. 😄

szomferi
te aztán nem szarozol baszod 😄 <#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szega87
április 30.-án vettem bwinen 1000 meg 10000 eurós sorsjegyet 33+31 db-ot, tudja valaki h mikor sorsolják ki és hol lehet megnézni az eredményt?

Szega87
Végül ezt tettem meg !

Lazio - Juventus 2.10 / 3.25 / 3.05 H
mára valaki?

AlieN911
hát az... :/ buko széria mint az állat, pedig nem tettem olyanokra...
tegnap is 1 tenisz ment el az 5bõl.. :@ stbstb 😞
sajna kezdhetem elõröl, remélem hamar visszakerülök a nyerõ szériába...

Honda - The Power of Dreams