Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2,1x

(gondoltam rá,hogy fehér színû a betú és csak kijelöléssel látható de ez se volt megoldás xD)
Marseille gól
Ez meg elég simán 😄
Dortmund 2 gólt lõ
szóval így 1-3at tippelek én is, és már félidei bayern vezetést de sokszor volt már ilyen,hogy x csapat szar volt másik jó aztán mikor oda került a sor fordult a kocka.
viszont ez a meccs bõven elég nekem ahhoz, hogy az 1X-re se fogadjak...
lehet megrakom a bayern gyõzelmet aztán ha nyernek azért örülök mert nyerek pénzt, ha x vagy hazai lesz akkor meg azért mert még van esély a tj-ra 😄D
de az 1-0 hendi Döntetlen is szimpatikus, de félek az 1-3as vereségtõl nagyon
de már jópárszor megvertük saját magunkat
pl, legutóbb a cselzi ellen a bl döntõbenD😄😄
illetve még az inter ellen 10/11-es nyolcaddöntõben😄😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
bayern ellen mire leszünk képesek ?? azért a németeket nem hiszen,hogy ennyire a kapujuk elé tudjuk majd szorítani :S
5k-t gondoltam a hazai gyõzelemre de lehet az 1X-re teszek 1.7ért, vagy lehet várni kellene és majd ha vezet a bayern akkor fogadni az 1X-re? :S
bayern félidõben gólt lõ az jó lehet, sõt. ha hátrányba kerülünk akkor képesek vagyunk az egyenlítésre vagy fordításra is, szóval lehet ez lesz 😄
tuti hogy 90+ ba borul majd a totóm 😄
egyébként valóban jó lehet, hiszen a barcának az iksz is bõven belefér (12 pont elõny jelenleg) de ha 1 góllal nyernek már jó.
szerintem a granada gól is bõven vállalható kategória
Granada v Barcelona
Hazai csapat félidõben 0.5 gól /fölött
2.95
Granada v Barcelona
1-es csapat 0.5 gól fölött
1.615
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Celtic v Dundee U. H 1,3
Granada v Barcelona V 1,25
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a két esemény ugyanaz, akkor nyerünk ha az arsenal nem kap ki, viszont a szorzóban pici eltérés van... néha érdemes nézelõdni és csak a tünetes átvizsgálás után fogadni 😄
Arsenal v Bayern München
Gól hendikep
Arsenal(+1) 1.666
Arsenal v Bayern München
1. csapat nyer vagy döntetlen 1.70
0-3 gól 1,3..... azért beb*szna ha lõnének még 1-2 gólt..
Regensburg - Braunschweig - mindkét csapat gólt lõ
7 mérk. óta nem volt olyan,hogy mindkét csapat gólt lõjjön 😄
1860 München 0 - 1 VfL Bochum (17.perc óta emberelõnyben a münchen)
1860 München - VfL Bochum h
(9 egymás elleni óta nem verte meg a münchen a bochumot...
Paderborn 2 - 0 Erzgebirge Aue (40. perc óta 2:0)
Paderborn - Erzgebirge Aue - mindkét csapat gólt lõ
13 egymás elleni óta nem volt olyan,hogy mindkét csapat gólt lõjön !!!
a tegnapi illetve ezek az eredmények bõven elég nekem ahhoz,hogy most a hétvégén én ne fogadjak semmire 😄
Kedden majd Arsenal 1X vagy sima gyõzelemre rakok és kész.
Regensburg - Braunschweig
Paderborn - Erzgebirge Aue
mind a négy csapat lõ gólt, mit gondolsz?
Liverpool X2 és DNB
Dnipro X2 és DNB
Leverkusen over
Atletico simán és hendivel
Cluj (+1.5) ázsiai
Napoli
Tottenham
Egyedül a Tottenham jött, az is a 92. percben, szerintem Bale-t holnap elüti egy rendszám nélküli elsötétített autó😊
Anzsi mondjuk várható volt, de a Napoli és az Atletico kurva nagy csalódás😄 hát még a Pool
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ütöttek, elsõ megérzésel nyertem volna... 😄
tök reális😄😄
mint ahogy a nápolyt is elverték otthon 0-3ra😄😄
lazio 3-3 ról nem is beszélekD:😄