Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

80%-ban egyes kötésben vannak a meccsek a tippmixen én arról beszéltem...
tippmixel meg az érzés miatt amit már leírtam -.-
élõ fogadással meg többségben nyerek mint bukok és ez a lényeg
FERNANDINHO1997
Sztem csütörtökön a Villareal - Porto meccsen mind2 csapat gól
Braga - Benfica H gól
MU - Schalke 10,5 nel kevesebb szöglet.. bar az utolsoba nem vagyok biztos ikabb csak az elsö 2 ben 😊

tviktor91
mu meccsen .: torres nem szerez golt.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
TenemfogodfelgeKo
-.-
Arrol van szo hogy ha olyan könnyü elöben nyomni akkor mi a faszert szerencsetlenkedsz a szerencsejatek zrt-vel azon belül is a tippmixel..hiszen 80%-ban bejön akkor mar kögazdag lehetnel.

nem a mostani lazio juve-rol beszélek...

matyi0323
Holnap milyen meccseket raknátok meg nagyobb téttel? mert látom MU-schalke.. de hát az necces.😄
elég vagy 4-es odss max. 😊
köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

mivan??? lazio egyes kötésben volt 😄
megérzés hülyegyerek...
van megérzésem hogy adott héten pl kikell hagyni a játékot és akkor kihagyom, ennyi... (2-3 alkalommal nem hagytam ki akkor szépen buktam is 😄 akkor volt,hogy semmi sem jött -

"Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve."
nem konkrét errõl van szó de inkább "ülj" már le , nem fogok én neked magyarázkodni 😄 leszarom mit gondolsz de ezt tudhatnád..
kérlek erre már ne is reagálj mert mint tudod valami oknál fogva utállak 😄 - akarsz valamit azt közöld pm-ben azt csõ! (nyugi én nem te vagyok,hogy letiltsalak) <#gonosz3>
80% nemigaz...kötsög laziot se lehetett a bunda gyanus meccsre :d idegesitö amugy néha xd

FERNANDINHO1997
elvileg.. de van egy jófej apám aki néha megendegei h pár száz forinttal játhassak a Sportingbeten 😄DD

annak semmilyen de õ neten se játszhat elvileg 😄

szrt netes fogadási lehetõsége szerintem a betclickel lesz egyenértékü...
Shep
Élõ fogadásos módszeredrõl van szó, vagy olyan pro vagy, hogy azt a több ezer meccset amit élõben nyomnak mind tudod, hogy az adott héten szar lesz. Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kötéstiltást épp az elõbb mondtam,hogy ne hozd fel példának mert mostmár 80%-ban singleba is rakhatóak a meccsek :A?S😄?A:S?D:ASd
csak az a baj,hogy sok buta fejben megvan ez a berögzõdés hogy a tippmix az szar 😄
persze az más,hogy te pont olyanra raksz amire ott nem lehet...
FERNANDINHO1997
és aki nem fizetheti be még saját magának a szelvényet és nem kaphatja a lottozstol kézbe a pénzét ? 😄DD annak milyen feelingje van ?XD

OMG és ha pont arra a 2000ft-omra is szükségem van ???? illetve látom ,hogy szar a hét és nem is akarok játszani hanem szüneteltetem a játékot?????
huzzál a "közelembõl"
ne idegesíts légyszíves!

ez meg csak nem jött be xD mármint nem lett vesztes szeló mert jött a gól a 88.percben 😄DD fákjeeeeeeeeeee
-elõre írom xD elsõ mai vesztes szelóm !!!!

Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.85

75.percben raktam meg--
Shep
Egyébként meg komoly tippek vannak ám a lottózóban, most nyerni mennek, meg nyernek és kész. Ráadásul mindig ott az a hülye kötéstiltás, meg egy csomó minden nincs amire pl. én fogadok. Úgyhogy várom a netes oldalát a SZRT-nek ,hogy hátha fel tudja majd venni a versenyt a külföldi oldalakkal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Te vagy a segg hülye, mert bent hagysz 1500 2000-et és játszhatnád belõle a többnyire jön módszeredet és termelhetnéd a profitot. akkor ki a segg hülye, édesapa?

elõre írom xD elsõ mai vesztes szelóm !!!!

Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.85

75.percben raktam meg
nelegyél már buta nemkell ahhoz tenisz szakértönek lenni hogy beird hogy www.livescore.com vagy www.eredmenyek.com és a tenisz fülre kattints lol xd
segitek ctrl+f-el lehet keresni is =d

nem kezdõdik itt semmisem 😊
teniszeredményt mondjatok 😄
radwasnka-gajdos hazai kell!
Effe88
hát ez az😄😄

apu apu kezdödik XD

Tigristank
És akkor ki dolgozna? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Effe88
semmi se szar
tippmix is jó ha vágod:d vagy ha tudod elõre az eredményeket

ki mondta , hogy nem játszom???
b+ te olyan hülye vagy mint a segg komolyan...
csak egy variánst mondok el
teszem fel beutalok pénzt , majd szükségem van rá valami oknál fogva ergo elköltöm mindet! akkor nincs pénzem és nem fogadok online csak mixen 2-500 ftért alkalmanként...
de egyébként is most hogy van neten pénzem attól függetlenül mixet is tolok , annak is megvan a hangulata de te ezt nemtudhatod 😄
nem tudhatod milyn lehet emberek közé menni és ott megtárgyalni adott meccseket , gondolatcserét végrehajtani majd kézben fogni a szelvényed / gyõzelem esetén a kezedben fogni a ropogos papírpénzt...
szorzóval meg ne gyere mert mixen elég jó mostmár a szorzó is, kötéstiltással se dobálozz mert mostmár a meccsek 80%-a single-ba is rakható
szóval ennyi...
az elejéért bocs csak tudod kiakasztasz a hülye kérdéseiddel -.-
LOL XD

Shep
Akkor, hogyhogy nem játszod ezt már évek óta, helyette szórakozol a mixel.

persze van ilyen 😄 csak tudni kell kiválasztani a meccseket is xD
nálam is volt olyan egyébként hogy nem jött de döntõ többségben jön és ez a lényeg
Effe88
szerintem is így lesz😄😄😄

Shep
Már hétvégére nem lesz belõle semmi 😄

csak ,hogy már több mint 3 hete nem fogadok online aztán most toltam be pénzt...
de egyébként meg
milyen következõ héten??? még ezen a héten xDDD
szomferi
nehogy X-eljen vagy kikapjon a kanadai válogatott, szájbabaszom mindet egy vemhes macskával

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Majd mikor zsinórban nem jönnek a gólok nem ezt fogod mondani. Viktor bátyád, meg Ferrari kolléga tudna mesélni szerintem. 😊

Tigristank
Volt 1 jó napod, na és? 😄
Következõ héten lesz mit elbuknod... 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

guglizd le 😄

na ezek utan mondja nekem valami nagy okos ,hogy az élõ fogadás az szar 😊
mai nap 😄
Shep
Definiáld már nekem a zsírkirály fogalmát! 😄

fákjeeeeeeeee
3:2
AlieN911
X lesz xD

Honda - The Power of Dreams

mák? 😄
vendég gólt vártam de csak overre mertem tenni xD
93.percben a vendég gól xDDD
ha a bunyodkor 4.5over is jön akkor zsírkirály a napom 😄

tviktor91
X2 real? ne légy hülye

AlieN911
Real Madrid +0.5,+1.0 @ 2.00
Zalaegerszegi TE @ 1.44
Wales - U19 @ 1.30
Al Kuwait SC @ 1.30
Tét: 1.000
Várható nyeremény: 4.882

tenisz szakértõk 😄
radvanska gyõzelem van a szelómon de csak szorzó miatt raktam + 5os kotés miatt szóval ha ez a meccs megvan pls valaki szóljon xD
tviktor91
Én meg pont kiválasztom azt ami neked elmegy XDD rakhattam volna majert meg woznit ..vagy simont..vagy vagy vagy 😄SA de belenyúltam

ennyi basszameg😄 3 szelóból 2 kuka mind2 elment az elsõ tenisz meccsen:S soha többet teniszre most egy ideig😄
AlieN911

tviktor91
Najó az volt xDD de akkor most 40-et rakunk fel duplázómódszerre hogy visszajöjjön az elõbbi 20-as.

Aha 😄😄

tviktor91
Ez még nem az volt! az majd most jön xDD

Na sikerült a 20-ból 40 a barca meccsre? 😄😄