Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tippmixel meg az érzés miatt amit már leírtam -.-
élõ fogadással meg többségben nyerek mint bukok és ez a lényeg
Braga - Benfica H gól
MU - Schalke 10,5 nel kevesebb szöglet.. bar az utolsoba nem vagyok biztos ikabb csak az elsö 2 ben 😊
-.-
Arrol van szo hogy ha olyan könnyü elöben nyomni akkor mi a faszert szerencsetlenkedsz a szerencsejatek zrt-vel azon belül is a tippmixel..hiszen 80%-ban bejön akkor mar kögazdag lehetnel.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
elég vagy 4-es odss max. 😊
köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
van megérzésem hogy adott héten pl kikell hagyni a játékot és akkor kihagyom, ennyi... (2-3 alkalommal nem hagytam ki akkor szépen buktam is 😄 akkor volt,hogy semmi sem jött -
"Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve."
nem konkrét errõl van szó de inkább "ülj" már le , nem fogok én neked magyarázkodni 😄 leszarom mit gondolsz de ezt tudhatnád..
kérlek erre már ne is reagálj mert mint tudod valami oknál fogva utállak 😄 - akarsz valamit azt közöld pm-ben azt csõ! (nyugi én nem te vagyok,hogy letiltsalak) <#gonosz3>#gonosz3>
szrt netes fogadási lehetõsége szerintem a betclickel lesz egyenértékü...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak az a baj,hogy sok buta fejben megvan ez a berögzõdés hogy a tippmix az szar 😄
persze az más,hogy te pont olyanra raksz amire ott nem lehet...
huzzál a "közelembõl"
ne idegesíts légyszíves!
ez meg csak nem jött be xD mármint nem lett vesztes szeló mert jött a gól a 88.percben 😄DD fákjeeeeeeeeeee
-elõre írom xD elsõ mai vesztes szelóm !!!!
Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.85
75.percben raktam meg--
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.85
75.percben raktam meg
segitek ctrl+f-el lehet keresni is =d
teniszeredményt mondjatok 😄
radwasnka-gajdos hazai kell!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
b+ te olyan hülye vagy mint a segg komolyan...
csak egy variánst mondok el
teszem fel beutalok pénzt , majd szükségem van rá valami oknál fogva ergo elköltöm mindet! akkor nincs pénzem és nem fogadok online csak mixen 2-500 ftért alkalmanként...
de egyébként is most hogy van neten pénzem attól függetlenül mixet is tolok , annak is megvan a hangulata de te ezt nemtudhatod 😄
nem tudhatod milyn lehet emberek közé menni és ott megtárgyalni adott meccseket , gondolatcserét végrehajtani majd kézben fogni a szelvényed / gyõzelem esetén a kezedben fogni a ropogos papírpénzt...
szorzóval meg ne gyere mert mixen elég jó mostmár a szorzó is, kötéstiltással se dobálozz mert mostmár a meccsek 80%-a single-ba is rakható
szóval ennyi...
az elejéért bocs csak tudod kiakasztasz a hülye kérdéseiddel -.-
nálam is volt olyan egyébként hogy nem jött de döntõ többségben jön és ez a lényeg
de egyébként meg
milyen következõ héten??? még ezen a héten xDDD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Következõ héten lesz mit elbuknod... 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
na ezek utan mondja nekem valami nagy okos ,hogy az élõ fogadás az szar 😊

3:2
vendég gólt vártam de csak overre mertem tenni xD
93.percben a vendég gól xDDD
ha a bunyodkor 4.5over is jön akkor zsírkirály a napom 😄

Zalaegerszegi TE @ 1.44
Wales - U19 @ 1.30
Al Kuwait SC @ 1.30
Tét: 1.000
Várható nyeremény: 4.882
Honda - The Power of Dreams
radvanska gyõzelem van a szelómon de csak szorzó miatt raktam + 5os kotés miatt szóval ha ez a meccs megvan pls valaki szóljon xD
többi persze mind bejött...
Honda - The Power of Dreams