Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két perccel késõbb kiállították Szerdzsóramoszt, újabb 10 perc múlva már tudtam hogy ez lesz a végeredmény, látszott hogy sem a csapatok sem a bíró nem akarnak több gólt. Kurva szar volt nézni, 3.20-ért lehetett volna védeni, de nem volt sehol pénzem feltöltve a neten. Aztán amikor a védõ belebokszolt kézzel a labdába és nem volt 11-es, akkor kikapcsoltam, maradt is 2-0.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
56% Labdabirtoklás 44%
6 Kapura lövés 5
3 Kaput eltaláló lövések 3
Dijon hazai formája:GY-GY-GY-GY-GY
12-bõl csak 2 hazai meccsén nem lõtt gólt 😄
Ki adja a tippeket? Egyáltalán honnan tudjátok, hogy 5/5 tippje jött eddig? (Pár hónapja a fixed meccseket hirdetõ egyén tippjei is jól jöttek viszonylag, bár az tény, hogy 1 évre 50 GBP az nem rejt nagy kockázatot magában, szemben az 1 meccsre 10-20.000 Ft-tal...)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a lényeg:a k*rva anyjukat 😄😄😄
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gratulálok az elsõ nyereményhez , reméljük kamatoztatni fogod 😄
<#eljen>#eljen>
cambur-lecce-mu gyõzelem 1500 ft -> 3685 ft
OFI - Plataniasz H 1,95
Lugano - Aarau V 2.25
Lecce - Como H 1,48
Man.Utd. - Reading H 1,23
odds: 7,98
Másik szeló meg:
St.Pauli - 1.FC Köln 2-3 gól D 1,93
Dijon - Monaco 2-3 gól D 1,93
Siena - Lazio 2-3 gól D 1,93
Rio Ave - Braga 2,5-nél több gól V 1,73
odds: 12,4
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Csak egy kis élménybeszámolóval készültem az elsõ tippmixes élményemrõl 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Melóhelyemen kolléga minden nap mixel, aztán most már elkapott a kíváncsiság, hát meg is tettem (életemben elõször) 4 meccset sebtiben:
Valencia - Mallorca H
Valladolid - AtlMadrid V
Espanyol - Betis H
Genk - Kortrijk H
Egy kerek ezredes beszállóval, 8,75-ös eredõ oddsal vágtam bele a dologba hatalmas lelkesedéssel.
Elõljáróban annyit mondanék, hogy kollégám egy nagyon rövid SzerencseMix-HowTo használati útmutatás után magamra hagyott a kitöltõszelvénnyel, focit mint olyat pedig nem nézek, nem ismerem a csapatokat.
Hát egy nagyon rövid beszámolóval készültem elsõ ilyen élményemrõl, de mivel az SGnek nem tetszett az esszém hossza, így röviden összefoglalnám: volt okom izgulni, de aztán végül is tetszett az egész varázsa, és mind a négy megtett meccs bejött, így aztán holnap robogok az elsõ nyereményemért 😊 Valamint már értem, hogy miért olyan nagy a gólöröm a kocsmákban mindig: biztos bejött nekik a Mix! 😛
Köszönöm hogy meghallgattatok 😊
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"