Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom kivenni ebbõl, hogy ki nyert, de a lényeg nekem, hogy nem lett döntetlen xD köszi
nah csak mondanom kell...
nyert s"@%*hiányzó szöveg!@'
Valaki tud valamit a svéd(u17)-svájc(u17) meccs eredményérõl?
bratislava bazdmeg már milesz...
Na a rohadt kurva anyját a betclicnek beleszámolta a hosszabítást LOOOOOL
én 2 kor értem haza suéibol és sajna nem lattam ezt , és a ezer forintosomba bele tettem szávayt :'(
nekem is megadták bwinen😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Naja..viszont bwin-en kifizettek egy embert itt a fórumon...még így IS.
De betfair engem nem volt hajlandó kifizetni,csak visszaadta a tétet,unibeten ugyan ez van.
De betfair engem nem volt hajlandó kifizetni,csak visszaadta a tétet,unibeten ugyan ez van.
szerintem nyertél, nem hinném hogy hosszabbítás beleszámít akkor.
effe: most igy kicsit enyhült a dühöm 😄 5-2-nél viszont várhatott volna még egy 6-2-t, ha már elintézte a nyilatkozatával hogy ellene pakoljunk. mellesleg ilyenkor odaszólhatott volna az uncsitesónak hogy 100k-t tegyen az ellenfelére, mivel ugyis tudta hogy elbukja... de igy semmi értelme, na mind1
effe: most igy kicsit enyhült a dühöm 😄 5-2-nél viszont várhatott volna még egy 6-2-t, ha már elintézte a nyilatkozatával hogy ellene pakoljunk. mellesleg ilyenkor odaszólhatott volna az uncsitesónak hogy 100k-t tegyen az ellenfelére, mivel ugyis tudta hogy elbukja... de igy semmi értelme, na mind1
Betclicen játszok, bazdmeg csak annyi volt ÖSSZES PONT : UNDER 144.50 ne basszatok már ha ez beleszámít fejbelövöm magamat bazdmeg 56-49 rõl 63-56 ról adta le 64-64 re és most-e miatt szopnék OMG
De,ez oda-vissza mûködik.
Viszont a legszebb.: Azarenkara tettem sharapova ellen..elsõ szett 6-4 vagy 6-3 nem emlékszem már,második 3-0ra vezet sharapova,azarenka feladja és mivel lejátszották az elsõ szettet ezért érvényes a fogadás és sharapovanak adták a meccset.Nem voltam ideges...
Viszont a legszebb.: Azarenkara tettem sharapova ellen..elsõ szett 6-4 vagy 6-3 nem emlékszem már,második 3-0ra vezet sharapova,azarenka feladja és mivel lejátszották az elsõ szettet ezért érvényes a fogadás és sharapovanak adták a meccset.Nem voltam ideges...
Mi van akkor ha kosárlabdára játék közben megtettem hogy 144 gól alatt lesz, erre lett 64-64 és most hosszabítás ilyenkor mondjátok hogy nem számít bele a hosszabbítás?!?!?!?!?!?!?!
Nem játszották le az elsõ szettet úgyhogy a legtöbb irodánál nem fizették volna ki szávay bukását.
öcsém mennyire meg akartam tenni a kecskemétet + szávay bukását... 10-es szorzó. csak lekéstem szávayt és hagytam a picsába. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ja bocs Kanepi vezet LOL ne hogy elkúrja mert felgyújtom
Wickmayer 3-3 1-3 ról -.-""""
magadtól megkérded? 😮
mondtam hogy azt kell rakni mint 1.28ért a vidit 😊 õk örülnek a bajnokinak + nemrég 2-2re végeztek xD
remélem a slovan-city duó hozza amit kell meg cardiff nyer és akkor kurva nagy királyság lesz
remélem a slovan-city duó hozza amit kell meg cardiff nyer és akkor kurva nagy királyság lesz
hát bratislava nem kapkodja el az elöny megszerzését...
wickmayermeg döntrö settre kényszerül..
Slovan Bratislava kell jopár embernek ha jol sejtem szoval nah hajrá xd
hát.. ha ti is belepótoltok .. <#mf1>#mf1>
Egyébként dvtk-ra kell rakni
Egyébként dvtk-ra kell rakni