Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az
a?
Bochum - Duisburg H
Cambuur - Den Bosch H
Nimes - Istres H
Ma egy ilyenre gondoltam 500Huf erejéig
Cambuur - Den Bosch H
Nimes - Istres H
Ma egy ilyenre gondoltam 500Huf erejéig
rohadt ajax nem igaz hogy nem tudott továbbjutni... :@
én kaszáltam ma 😄 benfica+plzen gyõzelem jött, fener 1-0-ás állásnál megraktam hogy marad 1-0
Digi jó hogy összefoglaló helyett Portugolt ad....
de hogy nyerték meg a bl-t
azt is nézd
nem azért mert mindenkit lefociztak
hanem mert valami hihetetlen szerencse állt melléjük
csak azért
nímand egy csapat különben
történelmük sincs
azt is nézd
nem azért mert mindenkit lefociztak
hanem mert valami hihetetlen szerencse állt melléjük
csak azért
nímand egy csapat különben
történelmük sincs
98. perc pffff. 😄
Máskor meg itt sírsz, hogy milyen komolytalanok az angol meccsek a 8-10 perces ráadással. 😄
Máskor meg itt sírsz, hogy milyen komolytalanok az angol meccsek a 8-10 perces ráadással. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de azért mekkora egy nulla az a csapat, hogy megnyerik a BL-t, majd szenvednek ilyen éppenhogy meccsekkel az EL-ben XXD
a sportingbet de egy fos nem lehet rakni a steaua -ajaxra élõben <#gonosz3>#gonosz3>
amugy egy préri macska vagyok :)
jonas erikssonnak a kurva anyját hogy nem adott meg a hannovernek egy 11-est
Mekkora mákker chelsea 😄 92. percben....
ez volt az elsö és utolso hogy bemásoltam egy szelvényemet is , csak emiatt nem jön mert beírtam
hát ezen nevettem most XDDDDDDDDDDDDDDDD, hát ez még akkor is vicces ha igaz! ez igaz?
a tagot teljesen magába szipantotta a fogadás világa,másik helyeken is csak errõl beszélt,úgy kombinálgatta a szelvényeit,hogy minden pluszba jöjjön ki...fuh begolyózott szerintem miután itt is lebuktatták.
lebukott...<#szomoru2>#szomoru2>
Pool 2 gól
1,7x
1,7x
aki mer,az nyer.<#nevetes1>#nevetes1>
Liverpool hozza a szokásos formáját 😄
na egy értelmes csere
Boston acquires: Jordan Crawford
Washington acquires: Leandro Barbosa
grat Ainge!<#taps>#taps> de ha Pierce és KG nem lesz a Celtics rosterben holnap lecsapom a fejed egy kaszával.
Boston acquires: Jordan Crawford
Washington acquires: Leandro Barbosa
grat Ainge!<#taps>#taps> de ha Pierce és KG nem lesz a Celtics rosterben holnap lecsapom a fejed egy kaszával.
most amúgy akkor ezt a sportingbetes ingyen pénzt meg kell forgatni vagy sem ? 😄
Grat!
<#taps>#taps>
És ott a gólom 😄 Meleg volt 😄 Azt tettem , hogy a 80:00 perc elõtt rúgnak 😄
Na, Basel piros, és Dnipro gól, hurrá. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
én is dnipro gólt+metalist továbbjutást tettem...
okosok. elõször varjatok meg h letöltsön a nyerõgép és utanna probaljatok csak. AMig a program nem fogja letölteni, addig szürke lesz...
Dnipro-n viszont bukni fogok 😄 Mondom otthon csak betalálnak erre szerencsétlenkednek megint + most egy piros... 😄