Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Megkérdeztem, hogy a jövõben bizonyithatom e print screenel a fogadásom létrejöttét. Azt irta ha akarom akkor igen. "Úgyis leszarjuk majd" gondolta hozzá biztosan
kerüljétek el a bet365-öt
Ott legalább 4szer elõfordult, hogy esemény után fogadtam mert elfelejtették lezárni és mégse vették vissza a pénzt.
Kötsögök nagyon ha ezt igy rendezik. És mégcsak le sem irják, hogy bocs elszúrtuk
REAL MADRID
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Mindjárt gondoltam, hogy van ilyen kitétel.
De ha meccs elõtt rakok nagy oddsot ami bejön azt is törölhetik? Pl pontos végeredményt.
Nekem konkrétan volt ilyen esetem amit azért töröltek be mert elfelejtettek állítólag oddsot változtatni. Kaptam is a levelet h nézzem meg a szabályzat ide vonatkozó pontját. Ha jól emléxem 50-100k között nyertem volna. Nagy köcsögök ezek az az igazság.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
De a pénzt levonta a számlámról a fogadás megköttetett. Ilyen könnyen semmisé tehetik a fogadásomat a saját hibájukból?
REAL MADRID
Mikor betudtam lépni látom, hogy a számlámon újra ott a 10.000 Egyszerûen törölték volna a fogadásom a "karbantartás" alatt?
Ügyfélszolgálatos szó nélkül adott 3000ret a "kellemetlenségért". Ez is furcsa. Ha õk nem hibáztak semmit akkor mért adnak ilyen könnyen bónuszt?
Senki más nem járt így?
Na de sok kitartást a joghoz Weed, szükség lesz rá. 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
mindegy má😄
továbbjutottatok oszt csá😄
jöhetne már a legjobb 8 sorsolás😄😄
de még messze van😄
nekem mindegy
én inkább hiszek neki mint a sok fórum okosnak
akik egy meccset se vezettek még
de te tudod😄
4x világ legjobb bírója
kicsit jobban vágja mint mi akik itt a fórumon makogunk
szerintem
de lehet tévedekXD
2. Hogy a véres....ba vegye át ha nem nyújtva? Aki focizott tudja h csak így lehet.
3. Igen az, tehát szabadúrgás és ennyi. Minden veszélyes játékért piros? Hány reálos maradna / meccs ha ez így lenne mindig? 4-5?
4. soha...nem is látta az embert csak az utolsó pillanatban. Ebben a meccsben nem volt semmi dúrva, esélytelen h direkt csinálta volna. Ez a meccs teljesen tiszta volt és FAIR!!!
Ha Pepe csinálja akkor az ilyen:
egy
Egyikért szabadrúgás(nagyon max sárga), másikért egy életre eltiltás és valami börtönbüntetés szándékos testi sértésért...
Mellesleg De Jong ehhez hasonlóért (õ szerintem látta és úgy rúgott) még sárgát se kapott 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
1, Magas lab
2, talpal nyujtott labbal
3, veszelyes jatek
4, es meg ra is rugott
az, meg a vilag vicce, hogy ezzel ervel valaki, hogy nem latta.....barki akkor ezekszerint kettetorheti nyujtott labbal a masik labat mert nem latta mert nem arra nezett?!?
Ha ezt Pepe csinalta volna akkro sem piros?!?"
Ennyi 😄
Nem mintha számítana a szimpátia de azért ennyire csak azt nézni h a saját csapatomnak csúnya dolgokat fújnak a többi meg nem számít, hát ez gáz...full gáz.
Az meg külön vicc h a török maki max nem vezet sok BL meccset már de egy teljes szezont tett semmissé egy csapatnál.(pont senkit se érdekel h milyen büntetést kap, a továbbjutást nem hozza vissza) Ezért gyûlölöm a profi sportot...lassan a foci olyan lesz mint a vizilabda...majd a bíró eldönti h ki mit nyerhet aznap.
REAL MADRID
I met God. She's black
amugy egy préri macska vagyok :)
Weednek meg annyit üzennék ja olyan könnyû volt , mint tavaly a Bayernnek a real ellen 12-11 ellen