Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Ma szerintem mind2 meccsre mehet a GG , bátrabbak egy valencia Tj-t is tehetnek apróval

Tigristank
Szerintem ha beírod az ajánlatkódot, akkor onnantól élni fog a bónusz.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Pethy23
Köszi, és ha kikérem az ajánlatkódot akkor a következõ fogadásom mobilról automatikus megkapja ezt a bónuszt vagy valamit kell még csinálni?
Tigristank
Ha nyersz, akkor is kapod a bónuszt, lényeg, hogy 1.5 feletti legyen az odds.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Pethy23
Valaki nem tudja hogy bet365-nél a mobilos táblagépes bónusz pontosan hogy is mûködik? Jól értelmezem hogy egy fogadásra amit felteszek mobilról pénzt ha bukta visszakapom és ezt egyszer max 7500 ft-tal tehetem meg?
DIGI sport 2-re, a miskolc-dabdoclerre valaki tudna nekem streamet adni?

dave9004
elmerültök a múltban 😄
Attila8805
Abban igazad van hogy nem láthatta és úgy vesszük le a labdát is de amikor belerúgott nem visszahúzta a lábát hanem jól elrúgta magától.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ja és õ meg 3500 bónuszt akart felajánlani. de nem kértem dugják fel maguknak

Most beszéltam az angol ügyfél szolgálatissal is. Szerinte õk soha nem törölnének utólag egy fogadást és adatvesztés sem volt. Szóval csak álmodtam, hogy megtörtént a fogadás.

Megkérdeztem, hogy a jövõben bizonyithatom e print screenel a fogadásom létrejöttét. Azt irta ha akarom akkor igen. "Úgyis leszarjuk majd" gondolta hozzá biztosan

kerüljétek el a bet365-öt

én unibetnél voltam évekig.

Ott legalább 4szer elõfordult, hogy esemény után fogadtam mert elfelejtették lezárni és mégse vették vissza a pénzt.

Kötsögök nagyon ha ezt igy rendezik. És mégcsak le sem irják, hogy bocs elszúrtuk

Persze bármikor, de az azért nem sûrûn fordul elõ. Betfairre kell menni, ott nem fordul elõ ilyesmi.

REAL MADRID

Meggymag
Nem ezeket a meccs elõtti oddsokat eléggé átnézik, ott nem kötekednek. Csak az élõ fogadásnál ahol ténylegesen tisztában vannak azzal, hogy rá lehet fogni önhibára.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Köszi a választ!

Mindjárt gondoltam, hogy van ilyen kitétel.
De ha meccs elõtt rakok nagy oddsot ami bejön azt is törölhetik? Pl pontos végeredményt.

Meggymag
Van a szabályzatukban egy olyan pont h bármikor bármilyen saját hibájukból elkövetett oddsadást törölhetnek utólag. Mármint a rá fogadókat. A baj h így igazából bármikor bármit törölhetnek ha úgy látják h na ezzel most picit sokat nyernél.

Nekem konkrétan volt ilyen esetem amit azért töröltek be mert elfelejtettek állítólag oddsot változtatni. Kaptam is a levelet h nézzem meg a szabályzat ide vonatkozó pontját. Ha jól emléxem 50-100k között nyertem volna. Nagy köcsögök ezek az az igazság.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Igen én is furcsáltam a jó oddsot ezért is fogadtam rá.
De a pénzt levonta a számlámról a fogadás megköttetett. Ilyen könnyen semmisé tehetik a fogadásomat a saját hibájukból?

Valószínûleg a live betes admin hibázott, mert piros után luxus volt az az odds.

REAL MADRID

bet365nél senki nem rakta 1:0nál piros lap után a Realt? 4.5 odds volt rá. Raktam rá 10.000ret. Számlámról levonta. Kiléptem az oldalról 1:2 után vissza akartam lépni az oldal elérhetetlen volt kb 10 percig.

Mikor betudtam lépni látom, hogy a számlámon újra ott a 10.000 Egyszerûen törölték volna a fogadásom a "karbantartás" alatt?

Ügyfélszolgálatos szó nélkül adott 3000ret a "kellemetlenségért". Ez is furcsa. Ha õk nem hibáztak semmit akkor mért adnak ilyen könnyen bónuszt?

Senki más nem járt így?

Bunda volt biztos <#vigyor1>

Na de sok kitartást a joghoz Weed, szükség lesz rá. 😄

REAL MADRID

A topikból vagy négyen rászavaztak, így õ lett 😄

w77d
annál több lettem apci XXD

Na, hogy-hogy Weed lett itt az atyaúristen? 😄

REAL MADRID

w77d
csak a személyes sértegetõek repülnek 😉

Ha már kitörölted, akkor töröljed a többit is, vagy a mentalitás marad az új házigazdánál is? 😄 A neki nem tetszõket törli, a többi marad? 😄

w77d
Ez csak azért hangzik hülyén a szádból, mert más csapat esetében meg már a bíró fejét követelnéd. A Real csalással továbbment és csá, ez a végeredmény, egyedül nem ment volna nekik...

Effe88

mindegy má😄
továbbjutottatok oszt csá😄

jöhetne már a legjobb 8 sorsolás😄😄
de még messze van😄

Most ezt úgy írod, mintha õ tévedhetetlen lenne. 😄 Állítom a 4x világszínvonalú bíród fele meg azt mondja pirosat ért. Na és akkor? Kár lovagolni az ilyen eseteken.... Ez a bíró pirosat adott azt csáá...

w77d
Valamit talán letett az asztalra.. úgy négyszer többet, mint te valaha le is fogsz...

Effe88
lol
nekem mindegy
én inkább hiszek neki mint a sok fórum okosnak
akik egy meccset se vezettek még
de te tudod😄

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek vagy 1. 😄

Hát kinek mi a véleménye... Szerinted a 4x világ legjobb bírója, szerintem meg hagyjuk. 😄

Effe88
lol
4x világ legjobb bírója
kicsit jobban vágja mint mi akik itt a fórumon makogunk
szerintem

de lehet tévedekXD

Meggymag
1. Ha ugrasz és derék magasságban jön a labda akkor azt ugrásból így veszed át. Attól még h valaki nem fejjel vagy mellel nyomja nem kéne kiállítani.
2. Hogy a véres....ba vegye át ha nem nyújtva? Aki focizott tudja h csak így lehet.
3. Igen az, tehát szabadúrgás és ennyi. Minden veszélyes játékért piros? Hány reálos maradna / meccs ha ez így lenne mindig? 4-5?
4. soha...nem is látta az embert csak az utolsó pillanatban. Ebben a meccsben nem volt semmi dúrva, esélytelen h direkt csinálta volna. Ez a meccs teljesen tiszta volt és FAIR!!!

Ha Pepe csinálja akkor az ilyen:

egy

Egyikért szabadrúgás(nagyon max sárga), másikért egy életre eltiltás és valami börtönbüntetés szándékos testi sértésért...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

ReszegKoldus
Én inkább Puhl Sanyinak hiszek 😄
Mellesleg De Jong ehhez hasonlóért (õ szerintem látta és úgy rúgott) még sárgát se kapott 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

w77d
ez az eset nem kicsit sarkított elemzése

"Akkor foglaljuk ossze:
1, Magas lab
2, talpal nyujtott labbal
3, veszelyes jatek
4, es meg ra is rugott
az, meg a vilag vicce, hogy ezzel ervel valaki, hogy nem latta.....barki akkor ezekszerint kettetorheti nyujtott labbal a masik labat mert nem latta mert nem arra nezett?!?
Ha ezt Pepe csinalta volna akkro sem piros?!?"

Ennyi 😄

Meggymag
De azért megnyugtató h vannak emberek akik szerint ez kiállítás volt. Meg persze az adott fan fórumon most "csak kihaszanáltuk a lehetõséget amit a bíró adott...nem számít semmi csak a továbbjutás...és egyebek" mennek.
Nem mintha számítana a szimpátia de azért ennyire csak azt nézni h a saját csapatomnak csúnya dolgokat fújnak a többi meg nem számít, hát ez gáz...full gáz.

Az meg külön vicc h a török maki max nem vezet sok BL meccset már de egy teljes szezont tett semmissé egy csapatnál.(pont senkit se érdekel h milyen büntetést kap, a továbbjutást nem hozza vissza) Ezért gyûlölöm a profi sportot...lassan a foci olyan lesz mint a vizilabda...majd a bíró eldönti h ki mit nyerhet aznap.

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Majd te megveszed nekünk <#vigyor1>

REAL MADRID

Effe88
Demonsss még mindig itt tart😄😄
istenem😄

dave9004
Milan nyeri idén 😊
szabii98
szavad ne feledd 😄

I met God. She's black

w77d
esélytelen, nem egy nálatok sokkal jobb csapat van még versenyben minden bírót meg csak nem lehet megvenni kilóra 😄

w77d
bizonyítottan nem volt szabálytalan, de ezt már megtárgyaltuk...

szabii98
ti megkaptátok az esélyt, hogy bl-t nyerjetek, most itt a mi esélyünk, hogy behúzzuk a tizediket 😄

I met God. She's black

demonsss
jaja egy szabálytalan góllal továbbjutni biztos olyan nehéz mint egy kiállítással , csak képtelen vagy elismerni ennyi

A Kaszas
biro sokaig vart a lappal. lassan jott a fules hogy sokan raktak a real forditasra

w77d
tévedsz, ott nem volt ok nélküli kiállítás... ezt a reallal megnyerették undorító módon, míg akkor a Bayern-nek magának kellett megnyernie.

fokafos
nekem még a 3ezerrel megrakott 0,5 overt nem írták jóvá, de hát ami késik az jóvá lesz írva. úgyhogy jó <#vigyor0>

amugy egy préri macska vagyok :)

demonsss
Real Drukkerként mondom , h a Realnak most ki kellett volna esnie ,Naninak nem volt Piros lapos megmozdulása

Weednek meg annyit üzennék ja olyan könnyû volt , mint tavaly a Bayernnek a real ellen 12-11 ellen

az élõfogadásom hol késlekedik? 😄