Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mi jött be pár perce:
Snooker, Világkupa Wales - Pakistan
Mérkõzés gyõztese : Wales (Nyereményszorzók : 1,09) Wales
Snooker, Világkupa Anglia - India
Mérkõzés gyõztese : Anglia (Nyereményszorzók : 1,06) Anglia
Snooker, Világkupa Skócia - Thailand ll
Mérkõzés gyõztese : Skócia (Nyereményszorzók : 1,10) Skócia
Snooker, Világkupa Belgium - Észak-Írország
Mérkõzés gyõztese : Észak-Íro. (Nyereményszorzók : 1,33) Észak-Íro.
Strand röplabda, Moszkva W. Larissa / Juliana (BRA) - Kolocova / Slukova (CZE)
Meccs eredmény : Larissa / Juliana (BRA) (Nyereményszorzók : 1,14) Larissa / Juliana (BRA)
Strand röplabda, Moszkva W. May-Treanor / Walsh (USA) - Schwaiger / Schwaiger (AUT)
Meccs eredmény : May-Treanor / Walsh (USA) (Nyereményszorzók : 1,10) May-Treanor / Walsh (USA)
Strand röplabda, Moszkva W. Xue / Zhang Xi (CHN) - Kuhn / Zumkehr (SWI)
Meccs eredmény : Xue / Zhang Xi (CHN) (Nyereményszorzók : 1,18) Xue / Zhang Xi (CHN)
Strand röplabda, Moszkva W. Kohler / Sude (GER) - Maloney / Bansley (CAN)
Meccs eredmény : Kohler / Sude (GER) (Nyereményszorzók : 1,30)
500-al 3,25 eo-ra: 1625 Ft-ot kaszáltam<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#fogmosas>#fogmosas>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak én érzem a burkolt basztatást ? Muszáj? 😮
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Talán még debrecen.
ezek közül valamit.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nemrég csináltam 9kbol 80kt 6 nap alatt egymás után jött 5 szelvényem ...az ment kaszinoba kevés ide a 40kba azt ennyi? milyen stat? o.o
bocs nem vicces , hogy bebuktad de kemény a statod...
Másik szelóm Elfsborg win, fullham vág két gól
Mindkettõ 5K val ment és mindkettõ 14K lett volna. Szóval egyik bejön is faxa, de Elfsborgnak lekellet ixelni egy noname szarral 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
40K --> 50K
Ez szép is lenne, de elmnent 10K-m Tromsón meg Elfsborgon szóval nagy 0 megint a nap 😄😄
55'
Luksik F.
55'
Jerkovic G. (Büntetõ)
70'
(Verhoek W.) Immers L.
72'
Seedorf R.
81'
(Büntetõ) Immers L.
90'
(Öngól) Gnedojus K.
ez mekkora bunda
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egy kamu szabadrúgást gólra váltanak a norvégok
a norvégoknak szabad kézzel érni a labdába, ráadásul a norvég kontrából akár még gól is lehetett volna, de a norvég csatár elbénázta
Edit: már a fradi is 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ugyanis ha megnézzük a magyar holland meccset pl, én biztos voltam abban, hogy a hollandok nyernek. magyar csapat fellendülése ide vagy oda, nem volt kérdéses a vendég gyõzelem. na most ez egy távol élõ gyereknek nem lett volna olyan fix szerintem, már akkor sem ha csak ránéz a szorzóra (1.4-5 körül volt)
tegnap is ezért tettem meg igazából a sturmot, mert tudtam hogy a magyar (?) foci lófasz a sturmhoz képest, de ezt megint pl egy orosz gyerek nem nagyon érezhette
lehet hogy mások is igy vannak az ilyen ligákkal, hogy a saját csapataik meccseit szinte 100%ra érzik, és nekik nyilvánvaló az eredmény, csak nekünk nem?
szerintem nem lenne rossz egy olyan közösség ahol minden országból alapos válogatás után lenne egy ember, aki nyomja a saját országa tutijait. magyar nem kell, az nb1 kiszámithatatlanul szar -.-'
Adja vmi a fradi meccset? vagy neten vhol lehet nézni? köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Elfsborg
Fulham
Hacken
2.54 - 1500.00 HUF
3810.00 HUF
Honda - The Power of Dreams
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID