Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ezek lennének rajta akkor
göteborg-aik X
srajevo-sparta H(0-5 lett szal leszarhatják,elvileg)
sligo-vorskla V
meg még valami
talán
mára kisebb kamikaze, de nem rakok semmit amúgy
8 Sligo - Vorszkla Poltava H 2,44
15 Senica - Salzburg V 1,92
20 Helsingborg - Bnei Yehuda TA H 1,47
28 Thun (H) vagy Palermo (V) jut tovább V 1,81
1 J. Isner - J. Blake H 1,55
52 Start - Molde H 2,95
Eredõ odds: 56,99551
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 17100 Ft
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
2. Eléggé hozzátartozik a tippmix témához, márcsak ezért is helye van itt, fõleg, hogy buktam, meg még mások is biztos buktak vele.
3. A nem kötelezõ itt fórumozni szöveged igaz! Próbálom mostantól betartani.
4. Nagyon komolytalan ember vagy!!! MODERÁTORNAK EGY NAGY NULLA!!!!!!! Következetlenül, értelmetlenül bíráskodsz, játszod a fõnököt! Osztod a pontokat, amikor nincs ok rá, és ejnyebejnyézel, amikor lenne rá ok osztogatni. Hát hajrá! Banolhatsz is felõlem, mivel a 3-as pontban foglaltaknak megfelelõen járok el a jövõben... 😄
REAL MADRID
Erre törlik :ASD:SD😄SA:ADS Most ebbe mi volt olyan, ami miatt törölni kellett? Nem lehet a videóra reagálni? Akkor töröljék a videt is 😄😄
milan gyõzelem
pool gyõzelem
chelsea gyõzelem
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
elvileg mind három jó lehet az ikszre de ugye a madrid is az a csapat aki képes a visszavágon brillirozni és nyerni akár 3-4 góllal is
No meg ugye mindig is ki szokott hullani a nemzetközi kupából pár esélyes csapat...
Barcelona- Club America
vendég gól csak szerintem vállalható? 😄
Milan-Inter szuperkupáról vélemények??? Fõként az intereseket kérdezem én illetve ha van elvetemült milan fan...
elsõ ránézésre milan nyeri a kupát sima 😄
Liverpool- Valencia
egyértelmûen vendég siker!
Glasgow Rangers- Chelsea
full három esélyes lenne de mivel a skót bajnokság már megy így azt mondom nyer a chelsea...
Senica - Salzburg
Hajduk Split - Stoke
Strömsgodset - Atl. Madrid
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de nem muszáj ám reaglni a hülyeségre
Monoton, tedd a dolgot
Kedves Játékosunk,
Köszönjük levelét.
A magyar nyelvû ügyfélszolgálat ezen a héten szabadság miatt sajnos nem
elérhetõ.
Kérjük legyen szíves küldje el a kérdését angol nyelven, így az angol
nyelvû ügyfélszolgálat tud segíteni Önnek.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
#156686: a megérzés döntetlennel egyetértek 😄
a tegnapi nap utan viszont én ma nem játszok az EL meccseken nagyobb összeggel semmit sem!
zurich 1.5overt raktam volna
partizan 1-1 utan raktam volna a 2.5overt de az se jött 😄
mondjuk az alap partizan gól meg igen de sebaj 😄 vannak ezeken a meccseken kívül más fogadható események is
hajrá paks x2
Grêmio-RS - Atlético-MG MérkõzésRendes játékidõ Az Ön fogadása: X
3,40 2-2
Salamanca - Sporting de Gijón Felett/alattGólok száma 2,5 Az Ön fogadása: Over 2.5
1,90 0-4
Az Ön fogadása: dupla 200 Ft 6,46 2 / 2 1 292 Ft
<#puszis>#puszis>
persze most lehetnék én a jani ha nem rakom be a tétet csak a szorzót xD
Egyébként ha egészen felül 350 ft vagy 400 lett volna akkor is megraktam volna csak ugye akkor most dupla ennyi pénzem lenne...
sebaj örülök én ennek is , a lényeg hogy pluszba zártuk a napot vagy inkább kezdtük a mait?!
hát kérlek szépen nyugodtan osztogass!
Többet ne vegyünk már elõ ezt a barca témát 😄
Aki fogad felkészülési mérkõzésre az gondoljon arra ,hogy akár a tartalék c csapat is kimehet a gyepre és vállalja a következményét!
az 1:4 azért eléggé égõ vereség végülis akárki akármit mond , de hát felkészülési találkozoktól ne várjunk mást... Ezek a meccsek nem mérvadóak , tétje nincs bár tény és való hogy a pályára egyik csapat sem feltartott kézzel megy ki!
14 Gaz Metan Medias (H) vagy Mainz (V) jut tovább V 1,32
18 Hajduk Split (H) vagy Stoke (V) jut tovább V 1,21
20 Helsingborg - Bnei Yehuda TA H 1,47
31 ADO Den Haag - Omonia Nicosia H 1,77
42 Hearts - Paks H 1,44
Eredõ odds: 38,66897
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 3865 Ft
Kombináció: 5/6 (6 alapfogadás)
Itt csak te😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"sajnálom,szar csapatunk van idén nyáron,hajduk splitet se vertük meg,a csivászt se"
De eddig 100%-ban igazat adok neked 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
törölj v csinálj amit jónak látsz
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)