Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ezt is megtudhattuk
és a mátrixban élünk
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
egyébként ha már bunda akkor a liverpool-milan 3-0 félidõben majd 3-3 is bunda volt ? 😄 egyszerûen felébred az egyik csapat és kész...
-a Start sereghajtó,míg a Haugesund stabil középmezõny,8.-ok.
-a Start 7 meccs óta nyeretlen,sõt elõzõ 3 meccsét elvesztette,míg a Haugesund utolsó két bajnokiját nyerte,méghozzá 7-0-ás összesítéssel,de viszont döntetlenje 10 forduló óta nem volt.
- a Start otthon 9 meccsbõl eddig 3-at nyert meg,2 döntetlen mellett 4 veresége volt,+3-as gólkülönbséggel. a Haugesund idegenben 9 meccsbõl 2-õt nyert meg,többit elvesztette,és a -11-es gólkülönbség az egyik leggyengébb idegenbeli gólarány a ligában.
-a Haugesund utoljára 4 éve tudott nyerni a Start otthonában,akkor az kupa meccs volt,1-0-ra nyertek.
én 1.50-ért gondolkodom az over 2.5-ön,de egyébként kiszámíthatatlan meccs lesz
Ma minden errõl szól, nem csak a foci világában.. :-((
Mindezt Boca Junior mérkõzés: 9 szöglet alatt, 2,10-es szorzóval<#bohoc>#bohoc>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

REAL MADRID
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Rendben ha szabad lesz szólj 😉
Azt úgy elég nehéz 2/1-re lebundázni nem gondolod?
ha bundáról van szó vágok egy két dolgot.
Kérdezd meg gamepluszt mint mndtam neki ma Mu meccs közben!
Tegnapi milán kupa után mu-t meg akartam rakni mert szinte biztos voltam benne hogy nyerni fognak és mindenki jól járt vele!
Az más kérdés hogy hagytam magam lebeszélni általa😄
A múltkor burasport félidõben megraktam 5.75 ös szorzóért hogy fordítanak mert az elõzõ meccsük ugyan így volt.
És láss csodát 1:0 1-3 lett.
Az hogy hozzászólok egy témához nem feltétlenül következik abból hogy buktam-e vagy sem.
2.mit nézzek rajta tuti bunda volt 0-1 amjd jött 3 rosenborg gól 3-1 ez a vége
REAL MADRID
"Az elsõ, amikor két klub megegyezik a végeredményrõl, ez már nagyon régóta ismert. A másik szintén régi, amikor a fogadóirodák is bekerülnek a képbe."
ugye bár
egy pár ilyen pl. de graafshap-ajax 1-0 volt , 1-4 lett
tuti bunda ugye bár
rosenborg-molde 0-1 rõl 3-1
szintén bunda ugye bár
syrinska-helsingborg 1-0 majd 1-2
stb.stb.
itt a nagy csapatokról volt szó
na de itt gy idézet damon declan hilltõl
" A Real Madrid mérkõzésén biztosan magas tétek forognak, és a madridiakat biztosan nem próbálnák megkörnyékezni a megvesztegetõk, akik sokkal könnyebben elérhetik a céljukat, ha az ellenfelet, a kisebb csapatot keresik meg, és arra biztatják, hogy - tegyük fel - nagy gólkülönbséggel kapjon ki. "
,,Declan Hill az oxfordi egyetemen a profi futballban tapasztalható manipulált mérkõzések kutatásával szerzett doktori címet. The Fix címû, idén magyarul is megjelenõ bestseller könyvének a hatására az UEFA bevezette a korrupcióellenes egységet, több európai futballszövetség pedig nyomozást indított a csalások megelõzése érdekében. Hill az
Ha kiolvastad megveszem tõledXD
aki nem, az olvassa el, és még ha nem is fogja hinni egyértelmûen hogy ezek bunda meccsek, azért elgondolkodik rajta
én mióta olvasom nem tettem ázsiai meccsre, és nem is fogok, sõt, örülnék ha az egész retkes fotballt ignorálni tudnám, õsztõl ráállok az nhl-re meg nfl-re és hajrá