Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább a hétvégét várnád meg amikor nem 33-33-33%-os meccsek vannak
èetvrtak, kolovoz 11, 2011
Single !
20:45 Sheffield Wed - Blackpool X (3,10)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
10.percben raktam 😄
14.perc 1:0
ez az al hilal hozott párszor pénzt a konyhára , remélem meglesz az a fránya még 1 gól még a félidõ folyamán ^^
Al Hilal v Al Taawon Félidõ 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5)2.875
Lehetséges nyeremény 1.150 HUF
1 fogadás @
400 HUF
Összes tét: 400 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt): 1.150 HUF
jól, hiszen a német bajnokságot vereséggel kezdték a bajorok, méghozzá hazai pályán, a Borussia
Mönchengladbachhal szemben. Azon leleményes, összesen 698 szelvénytulajdonos
persze, akik bíztak a „Csikók” gyõzelmében, örülhettek, hiszen 10-szeres nyereményszorzóval
erõsítették kötéseiket (eredmény: 0-1, 37 777 szelvényen szerepelve)"
Engem is jól beszopattak 😞
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A legváratlanabb események
listáján megtaláljuk még a Barcelona – Chivas Guadalajara felkészülési mérkõzést
is (eredmény: 1-4, 196 helyes tipp 10 098 szelvényen, 10-szeres odds mellett),
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ma voltunk otthon anyáméknál polgáron nekik is jár.
azért szép lehet este odaülni a mérkõzést nézni hogy 1 döntetlen kell ami hozhat 400k-t a konyhára és teszem fel a 80.percben 2-0 a hazaiaknak majd 87.ben 2-1 végül 94.ben 2-2 😄 bakker én szerintem még a börõmbõl is kiugranék 😄
online vagy offline azaz lottózóban is kézzel fogható formában is megtekinthetõ 😄
A 31. játékhét egyik legérdekesebb, és legbusásabb hasznát hozó szelvényét egy óbudai
játékosunk jegyezte, aki hat döntetlen eltalálásával 300 forintos tétre nyert 390 000 forintot!
Jablonec – Mladá Boleslav D
St. Andrä – Austria Lustenau D
U19Csehország – U19Spanyolország D
Vaduz – Winterthur D
Monaco – Boulogne D
U20Argentína – U20Anglia D
Heidenheim - Bremen meccs 2-1; 26.973 szelvénybõl 489 helyes
Ranges - Malmo meccs 0-1; 42.999 szelvénybõl 1048 helyes
stb...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
amelyeket meg nem írják be azokon is megvan a 10k feletti bevétel (vagy 100k)
tartóba benne az 5os lottó ,totó, luxor ..
hazaértem nézem nincs sehol visszamegyek azt látom ,hogy egy öreg c.asszonyság szép lassan tekeri a hajtós ülõsbiciglit , megkérdeztem nem-e találkozott vele de azt mondta hogy nem 😄 (90%, hogy nála volt) na mind1 de néztem totót és sztem az nem nyert , 5os szintén .. luxot meg fene tudja , lehet volt egy kép találata 😄
szóval én is hagytam már el szelvényeket...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért 100k lett volna rajta akkor hmm nem is tudom mit csinálnék xD még most is keresném rendõrkutyákkal együtt XDD
Még a giexerbe is beleférnek az iratok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyesek szerint minden bunda ahol fordít az ellenfél 1-0 hátrányból😊
!!!!!!!!bundaaaaaaaaaa!!!!!😄😄😄