Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
*(0-1) Twente - Venlo H @1,49
Zaragoza - Real Madrid V @1,22
Tottenham - Man. City V @2,38
Man. Utd. - Arsenal H @1,40
Tét: 1.000 Huf Várható nyeremény: 8.480 Huf
FUCKYEAH!
Az 5/3ashoz már csak a Malaga kell, Dortmund x-ért kár, pedig arra is gondoltam, hogy azt rakom :S

na már megy is a Real meccs <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Futball, Angol Premier League
Manchester United - Arsenal
Felett/alatt : Over 5,5
1000,00 Ft
1,65
1650,00 Ft
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
PSG, Rennes, Köbenhavn, Schalke, Sporting a fontosabb szelvény
a másik
AIK X
PSG V
CSKA V
Lille X
volt 😞
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
PSG és CSKA fordítson, Rennes ne bassza el a 3 gólos elõnyt, Schalke meg ébresztõ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Egyszeres
Futball, Angol Premier League
Manchester United - Arsenal
I. félidõ összgól 1,5 alatt/felett : 2 vagy több gól
500,00 Ft
2,65
1325,00 Ft
néztem mire tegyem, félidõ mu vége mu vagy ez 😄
kár h csak 500at raktam rá!
és jön amit mondtam .. .hendikeppes mu siker de remélem megcáfolnak a srácok aztán felhozzák 3-3ra ^^
10 bõl 8 x jött a skacnak!
Belgrano - Newells Old Boys - X (3.25)
Na már csak a Malaga, Real és a United gyõzelem kell és jó is leszek 😄
Egyedü la Dortmund x-ért kár 😞
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Germinal B. - Standard Liége V 2.10
West Brom. - Stoke H 2.00
Toulouse - PSG D 2.80
@16.93
Húzós,de ezt raktam ma.
jól teljesítettek és míg az anzsihoz a bajnokság közben igazolgattak addig itt még a bajnokság elõtt! volt idejük is összeszokni no meg azért van itt pár alapember is 😊
van igazság abban amit mondasz de nem sok 😄
erõs sevilla? Azért nem bírtak hazai pályán nyerni a hannover ellen az EL visszavágóján? Pedig volt több mint egy félidejük erre...
én mondtam egyedül a vereséget de erõsen a vendég gólt még most is tartom , sõt 2 malaga gólt is eltudok képzelni!
tavaly pl. 0-0ra végeztek és akkor a sevilla valóban sokkal jobb volt a malagánál viszont most ez megfordult
amúgy elfelejtetted Baptistát, Cazorlát, Buonanottet, Rondónt, Camachot, akik nem olyan szar játékosok, valamint Toulalan is olyan messze van a pályafutása végétõl, mint ide Laosz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
A másik két nagybevásárlást rendezõ csapat: a PSG és az Anzsi is elég szarul teljesít az új igazolásokkal.
Az elsõ tétmeccsüket játsszák,ráadásul egy elég erõs Sevilla ellen...Toulalan,Van Nistelrooy,Demichelis,Joaquín leigazolása szerintem nem fogja ennyire fellendíteni ezt a csapatot,pályafutások vége felé járó játékosok,nem túl motiváltak szerintem.A védelem nagyon gyenge ráadásul,az összeszokottság kérdéses...a Sevilla Jesus Navas-sal,Álvaro Negredo-val,Ivan Rakitic-csal,Kanouté-vel,Navarro-val és Trochowski-val jóval nagyobb játékerõt képvisel,lendületesebb,fiatalabb csapat.
Ettõl függetlenül nyerhet a Málaga,de ennyire nem kellene leírni a Sevillát hazai pályán.
gyõzelmet várok , szóval a gól akkor nagyon nagyon esélyes
! mondom félidõben gólt lõ a malaga rakom meg 1k megy rá 😄
vagy lehet várok 10 percet és akkor rakom meg...
8568 ft lehetne a nyereményem :S
én ezt raktam!
zenitet utólag megbántam a pici szorzó miatt de késõ bánat..

PSV - Excelsior H 1,13
Zenit Szentpétervár - FK Krasznodar H 1,15
Manchester Utd. - Arsenal H 1,40
West Brom-Stoke H
Szpartak-Cszka D Vélemények???
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
azért ez gecidurva...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"