Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
Ha az elõzõre megadta,akkor ez mindenképp.

Effe88
hát az tizi lett volna😄😄😄

tippmix945
http://www.youtube.com/watch?v=EO2NzXmWIcU
2:55-tõl látható.

Hát igen, én is néztem😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
az elmaradt tizit be tudod linkelni
(amúgy szerintem ilyen nyomi a bíró van ilyen
pl. emlékezz török-magyar 2007 aszem gerát elkaszálta rüstü jogos tizi lett volna de a skót bíró kiálította gerát kifelé szabad😄😄😄)
szal nem egyedi eset sok faszláma bíró van

Effe88
most nézem san marino 18 meccse nem lõtt gólt
most se fog nem azért írom de hát na azért ez már teljesítmény😄😄😄
se egy öngõl se egy kegyelem tizi semmi😄😄😄

tippmix945
Jó,ok,ha nem történt volna a tizenegyes után semmi,meg se szólalnék.
De az már kicsit durva,hogy a másik oldalon 2 perccel késõbb nem ítélt tizenegyes.
Vagy ilyen faszkalap a bíró vagy bunda...

Svédeknek meg illene valamivel felejtetni a magyarok elleni blamát.😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
megette a bíró
van ilyen
lépj túl rajta 200ft nem nagy pénz
ilyen mikor eredményre teszel ez van😉

tippmix945
AZ angol sajtó ettõl a meccstõl visszhangzik,szóval nem vagyok egyedül.<#taps>

Spanyolország - Liechtenstein (-4) V 1,80... Fabregasnak nagyon megy, talán jöhet ez is😊.

Effe88
most kaptak 11-et😄😄😄
lehet csak egy kiszenvedett 0-1-0-2 lesz...

tippmix945
http://www.youtube.com/watch?v=lMKnOmJOagg
0:35-tõl látható az eset,nevetséges.

Jó van😄 San Marino - Svédország (4-0) V pontosabban😊

Svédország - San Marino (0-4) H 1,75.

Tigristank
Amúgy megrakta valaki Elefántcsontpartot? 😊
Tegnap néztem a mai kínálatot, meg is lepett a 2-es feletti odds a csoport utolsó tagjával szemben, azonban mára behalt a monitorom, úgyhogy esélyem se volt megrakni. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Én nem (csak) rád értettem, ezt a bundás dolgot. Az állást azt hittem a szlovén-észtre írtad, így más kicsit érthetõbb. De ettõl függetlenül nem valószínû, hogy bunda volt.

tippmix945
200 forintot 😄
A többi szelvényem bejött,tehát nem emiatt mondom,csak így semmi értelme az egésznek,mindegy ha kisorsolnák,hogy ki jut ki az EB-re...

tippmix945
Bocs 7

tippmix945
Csehországnak 9 pontja és 6 meccse,Skóciának 8 pontja és 5 meccse lenne,ha nem veszik el tõlük ezt a gyõzelmet.

Tigristank
Skótok ha nyertek volna, akkor 7 pontjuk lenne, 2-vel kevesebb, mint a cseheknek, viszont õk eggyel kevesebbet játszottak volna, tehát a második (pótselejtezõs) helyért vívott harcban igen jól álltak volna egy gyõzelemmel. A csoportelsõség kérdése szerintem már eldõlt a sorsoláskor is. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Effe88
mennyit buktál rajta???

tippmix945
Eddig szerintem egy meccsre se mondtam,hogy bunda,de ez kiverte a biztosítékot!
Amugy meg a papír a döntetlen volt😄
A meccs elemzésébõl:
"89. percben Rezek esett el a szerelni próbáló Wilson mellett, a holland bíró pedig annak ellenére büntetõt ítélt, hogy a hazai védõ nem ért hozzá Rezekhez.
A labdát Kadlec izomból vágta, majd hogy teljes legyen a skótok bosszúsága, a bíró egy kísértetiesen hasonló szituációban a cseh kapu elõtt az elesõ skótnak, Berrának adott sárgát, pedig ha a Rezek-Wilson esetnél tizenegyest ítélt, akkor most is járt volna."

Az utolsó mondatot meg csak most látom. 😄 Nézd meg az állás a csoportban😊.

Effe88
jó hát ez a minden bunda ez gameminusz találmánya volt aztán ennek voltak követõik is
ha nem úgy alakult számukra egy meccs akkor bunda volt...😄😄😄

Itt már minden bunda ami nem papír. Egyébként ránézésre, semmi utánanézés után 6 nem papír volt a tegnap EURO 2012-n, plusz idevehetjük, hogy az olaszok nem nyertek hendivel. És akkor még utána se néztem... Vagy ha itt tartunk a teniszt is bundázzák? Vagy Boltot?

Effe88
szlovénia-észtország volt😊
egyébként igazad van észt gól tejesen várható volt (5.meccse nem lõttek gólt) bár a vereség azért meglepõ szlovén részrõl de nem hinném hogy bundáznak egy eb selejtezõn???mi értelme lenne...
cseh gól meg szintén várható volt ez raktam is😊(3 meccse nem lõttek gólt)

WuFraZselic
az a szlovák az szlovén...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kurvára unalmas ám már a folyamatos "bundázásotok".... Mi az hogy ilyenen ment a Szlovákia-Észtország is? 100 meccse nem rúgott gólt Észtország várható volt, hogy most rúg. Szlovákia meg nem annyira világverõ gárda, hogy egyszer ebbe a kurva életbe ne kapjon ki egy észt csapattól...

majd dobok egy pm-t ! holnap fekszek neki , most hulla vagyok 😄
szólj, ha sikerült valamit javítani, aztán mondom jó lett-e

tippmix945
A mai Skócia-Csehország mérkõzésen a 90.percben 2-1-es állásnál a tizenhatoson belül vert helyzetbe került cseh játékos szemmel látható módon feldobta magát,a közelben álló bíró mégis tizenegyest ítélt,amit értékesítettek is(2-2). A 93.percben a kapura törõ skót csatárt brutálisan,hátulról felrúgta a cseh védõ az ötös elõtt,tiszta gólhelyzetben,a játékvezetõ szabadrúgást ítélt a cseheknek,a skót játékos pedig sárga lapot kapott,pedig ez a megmozdulás piros lapot és legalább 3 meccses eltiltást érdemelt.Ezek után egyáltalán nem érdekel,ki jut ki az EB-re,és ki nyeri,mert pl.a tegnapi Szlovákia-Észtország meccs is hasonló módon dõlt el.Nagyon sajnálom a skótokat,hatalmas lehetõséget vett el tõlük ez a lefizetett bíró.
Számomra felfoghatatlan,hogy történhetett ilyen egy sorsdöntõ EB-selejtezõn.

ezt akkor javítani kell mert mivel matt "meghallt" igy narusco blogjat raktam oda!
nekem tökéletes de ezek szerint neked meg effe-na nem mükszik :S
nemtudom mi lehet a hiba
köszi
csak ide << Narusco blogja >> volt írva és sehogy sem passzolt

Effe88
Megkérdezhetem a blogod honlapcímét?

Effe88
hali
Zsír hogy visszatérsz kellenek nekem a jó tippeid néha egy kis mixre<#eljen>
Remélem a blogodba sûrûn lesznek bejegyzések😉

183 Sheffield Utd. - Bury H 1,60 zõõd
189 Elche - Murcia H 1,80 zõõõd

odds: 2,88

WuFraZselic
naaa, végre felbukkantál! üdv újra itt! 😄 csak fél év telt volna el? én kb januárban láttalak erre utoljára, persze én sem voltam túl aktív egy idõben 😊

ps: elche jó, elefántok pipa, egyiptom belehúzhatna

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
köszönöm megvagyok 😉
Sulit majdnem teljesen befejeztem, lett egy állandó munkám, közben volt másodállásban egy online sportújságírói is (ahonnan már eljöttem), most épp a jogsimat csinálom és közben még barátnõzök is.. Szóval nem unatkozom, egyszerre nem is ment minden (ezért is kellett parkolópályára tenni az újságírást), így hát el lettek hanyagolva a sportfogadós dolgok is. De a szezon kezdetére annyira fellelkesültem, hogy a héten elhatároztam: ismét komolyabban odateszem magam 😊
Annyi idõm azért nem lett, hogy ismét naphosszat itt legyek az sg-n, viszont cserébe a blogommal ismét foglalkozni fogok 😊
Már el is kezdtem írni a "return-posztot" 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szomferi
épp a héten jártál az eszemben, hogy de rég jártál itt...

neked hogy megy sorod?

Weed: 6 szoba? ez tényleg motel baszod 😄
hány négyzetméteres a kégli? 300?? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ljungskile v Åtvidaberg Over 2.5
3K-->4,7K

w77d
jah, a Betclic meg az SZrt belõlem XXXD

Matthew Prosac
Üdv srácok!
Gondoltam ránézek ismét a fórumra, hogy éltek-e még. Jelentem, én igen 😉 Ti hogy vagytok, hogy álltok? Örömmel látom, hogy a társaság változatlan. Valami érdekesség az elmúlt fél évbõl? Valaki meggazdagodott már?

Ahoy!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
ha a fele társaság hazajön, már elfogadható az arány XXXD

WuFraZselic
egyiptom meccsel mi van? kezdést áttették 18.30ra, vagy csak meghalt eredmenyek.com?

Fel mered rá rakni a Caddid ? 😄

tippmix945
Meg is tettem.Remélem majd Skóciáról is elmondhatom ezt 2,4-ért.

w77d
nem baj, akkor is kijutunk és kész

Sheffield Utd 1,7 ért ajándék volt <#taps>