Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
(amúgy szerintem ilyen nyomi a bíró van ilyen
pl. emlékezz török-magyar 2007 aszem gerát elkaszálta rüstü jogos tizi lett volna de a skót bíró kiálította gerát kifelé szabad😄😄😄)
szal nem egyedi eset sok faszláma bíró van
most se fog nem azért írom de hát na azért ez már teljesítmény😄😄😄
se egy öngõl se egy kegyelem tizi semmi😄😄😄
De az már kicsit durva,hogy a másik oldalon 2 perccel késõbb nem ítélt tizenegyes.
Vagy ilyen faszkalap a bíró vagy bunda...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
van ilyen
lépj túl rajta 200ft nem nagy pénz
ilyen mikor eredményre teszel ez van😉
Tegnap néztem a mai kínálatot, meg is lepett a 2-es feletti odds a csoport utolsó tagjával szemben, azonban mára behalt a monitorom, úgyhogy esélyem se volt megrakni. 😄DD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A többi szelvényem bejött,tehát nem emiatt mondom,csak így semmi értelme az egésznek,mindegy ha kisorsolnák,hogy ki jut ki az EB-re...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Amugy meg a papír a döntetlen volt😄
A meccs elemzésébõl:
"89. percben Rezek esett el a szerelni próbáló Wilson mellett, a holland bíró pedig annak ellenére büntetõt ítélt, hogy a hazai védõ nem ért hozzá Rezekhez.
A labdát Kadlec izomból vágta, majd hogy teljes legyen a skótok bosszúsága, a bíró egy kísértetiesen hasonló szituációban a cseh kapu elõtt az elesõ skótnak, Berrának adott sárgát, pedig ha a Rezek-Wilson esetnél tizenegyest ítélt, akkor most is járt volna."
ha nem úgy alakult számukra egy meccs akkor bunda volt...😄😄😄
egyébként igazad van észt gól tejesen várható volt (5.meccse nem lõttek gólt) bár a vereség azért meglepõ szlovén részrõl de nem hinném hogy bundáznak egy eb selejtezõn???mi értelme lenne...
cseh gól meg szintén várható volt ez raktam is😊(3 meccse nem lõttek gólt)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Számomra felfoghatatlan,hogy történhetett ilyen egy sorsdöntõ EB-selejtezõn.
nekem tökéletes de ezek szerint neked meg effe-na nem mükszik :S
nemtudom mi lehet a hiba
csak ide << Narusco blogja >> volt írva és sehogy sem passzolt
Zsír hogy visszatérsz kellenek nekem a jó tippeid néha egy kis mixre<#eljen>#eljen>
Remélem a blogodba sûrûn lesznek bejegyzések😉
189 Elche - Murcia H 1,80 zõõõd
odds: 2,88
ps: elche jó, elefántok pipa, egyiptom belehúzhatna
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sulit majdnem teljesen befejeztem, lett egy állandó munkám, közben volt másodállásban egy online sportújságírói is (ahonnan már eljöttem), most épp a jogsimat csinálom és közben még barátnõzök is.. Szóval nem unatkozom, egyszerre nem is ment minden (ezért is kellett parkolópályára tenni az újságírást), így hát el lettek hanyagolva a sportfogadós dolgok is. De a szezon kezdetére annyira fellelkesültem, hogy a héten elhatároztam: ismét komolyabban odateszem magam 😊
Annyi idõm azért nem lett, hogy ismét naphosszat itt legyek az sg-n, viszont cserébe a blogommal ismét foglalkozni fogok 😊
Már el is kezdtem írni a "return-posztot" 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
neked hogy megy sorod?
Weed: 6 szoba? ez tényleg motel baszod 😄
hány négyzetméteres a kégli? 300?? 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
3K-->4,7K
Gondoltam ránézek ismét a fórumra, hogy éltek-e még. Jelentem, én igen 😉 Ti hogy vagytok, hogy álltok? Örömmel látom, hogy a társaság változatlan. Valami érdekesség az elmúlt fél évbõl? Valaki meggazdagodott már?
Ahoy!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||