Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
Nagyon hasítanak a franciák a szerbek ellen,fene a pofájukat.<#banplz>

lol
akkor már nyerjenek is, ne csak ijesztegessék a jónépet

tippmix945
Azért a másik két meccsen még gól sincs,fura 😄

tippmix945
Mi van itt???Na még várok egy kicsit 😄

bujcsik555
2:2, agybajt kapok 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

vicc

tippmix945
Ennek itt vége...kuka.

bujcsik555
1:2 -.-

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ez nem unibet volt.
és ne mond már hogy ezt el kéne fogadni, mi az hogy azért nem adják meg az over-t ami már amugy nyertes, -szóval meccs vége elõtt már jóvá is irhatnák-, mert nincs vége a meccsnek...

tippmix945
Remélem.Bár pár hete osztrák 2-bõl St.Andra-val jártam így.
Elsõ félidõ 0-1 után 1-1,aztán semmi.
Hasonló szorzó,tuti tipp,másodosztály,bunda....<#idiota>
Legalább tanulok.<#idiota>

Shep
Tedd már magad túl ezen. Ha a szabályzatban az van akkor tudjál rá, vagy ne játsszál ott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1-1
na valami csak lesz....

tippmix945
39 Brage 0 - 1 Qviding
6-os szorzó vendégre,és még ezt ajánlották hazaira "tutiként"...

bazki ez is miylen szánalom...
amerikai foci, over 46,5...
hamarabb vége lett a meccsnek, 47 pontnál, és nem adják meg a nyereményt, mert nem ment végig... mennyire szánalmas :| bár nem velem történt meg, de felháborító

hollandia
magyarország
anglia
olaszország

holnap egy ilyet tolok 2-3 ezerért

kirol
Köszi!

Effe88
hogyne kéne nekik a pont
fix hazai

bár ha még a csoport állással se vagy tisztába inkább nm kéne fogadnod...

1 Anglia 6 14:3 14
2 Montenegró 6 5:3 11
3 Svájc 5 7:7 5
4 Bulgária 6 2:9 5
5 Wales 5 3:9 3

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

kirol
Anglia - Wales Háromesélyes fogadás esetén mennyire ajánlatos szerintetek Angliát megtenni 1.12-es szorzóért?

Hogy áll az a csoport? Kell nekik a pont?

olaszország - szlovánia tippek?

Nem tudom...

Effe88
Matt megint eltünt???
blogját se csinálja😄😄😄

És ilyenért nem jutunk mi egyrõl a kettõre... Szánalmas. Talán fele ekkora majmolást megértenék, ha csak rajtunk múlna, hogy tovább megyünk-e vagy sem.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Ezt magyarázom, hogy szánalmas mit össze recskáznak erre a mák eredményre 😄😄D: De mind1 úgyis majd a helyünkre kerülünk már lehet holnap, szóval nem sokáig lesz itt gond 😄😄😄

Azért durva, hogy elszállt a ló a magyarokkal😄😄😄😄

idézet az nso-ról:

"A csoportok jelenlegi állása szerint csak Hollandia (32), Németország (28) és Svédország (21) volt többször eredményes Magyarországnál (20). Több gólt szerzett a magyar csapat, mint Anglia (14), Portugália (15) vagy éppen a világ- és Európa-bajnoki címvédõ Spanyolország (15)."

Mért nem teszik hozzá, hogy mi azt a 20 gólt 8 meccsen rúgtuk, míg a spanyolok 15/5, Portugália 15/6, Anglia 14/6... Nomeg azt se ártana leírni, hogy ki-kivel játszik.

tippmix945
Jól van,nem mondtam semmit.Tegyétek meg a magyarokat!Mindenki!

szomferi
elég H gyanús, de Fish amerikai, szóval... de szerintem Tsonga jó ilyen szorzón

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

w77d
remélem buksz

Rögtön 5-0 nem?XDXD

demonsss
SZetrintem Tsonga behúzza 1,70-ért

Peschke/Srebotnik - Hsieh/Voskoboeva 1.30 --- 2.63 H 20:30 H
Llodra/Zimonjic - Marrero/Seppi 1.15 --- 3.55 H
ezt a kettöt meg "ajándéknak" érzem xd

J-W. Tsonga - M. Fish 1.70 --- 1.78 H?
valami nagy tenisz professzor mint szomferka? csak én érzem kurvanagy H-nak?O.o

tippmix945
A svédek legyõzésével a magyar válogatott megõrizte a minimális esélyt arra, hogy kijusson a 2012-es Európa-bajnokságra. Bár a csoport második helyének megszerzése már nem csak a mi eredményeinken múlik, a hátralévõ két meccs megnyerése arra biztosan elég lenne, hogy a válogatott 1986 óta a legjobb mérleget mutassa fel a selejtezõsorozatban. Ehhez azonban elsõként el kell kerülnie, ami a kétezres években két elõdjének sem sikerült hasonló helyzetben: nem megégni egy szovjet utódállam otthonában a selejtezõ hajrájában.
A papírforma alapján a Moldova elleni idegenbeli, majd a Finnország elleni hazai találkozó is nyerhetõ, és ha ez sikerül, akkor Egervári Sándor csapata 21 ponttal zárna.
Ez a megszerezhetõ pontok 70 százaléka lenne, ami a közelmúltból egészen kiemelkedõ teljesítményt jelentene: az 1986-os világbajnokság selejtezõi óta egyszer sem ért el ilyen jó eredményt a válogatott. Ötven százalékosnál jobb eredménysort csak a legutóbbi kvalifikációs sorozatban produkáltunk, akkor Erwin Koeman csapata a megszerezhetõ pontok 53 százalékát gyûjtötte be. A 2008-as Eb-selejtezõk során ez a mutató 33 százalék volt, a 2006-os világbajnokság selejtezõjében pedig 46 százalék.
Persze könnyen lehet, hogy ezúttal a feltételezett két gyõzelem is kevés lesz a pótselejtezõhöz, ahhoz ugyanis az is kéne, hogy a svédek - ha feltételezzük, hogy legyõzik San Marinót - a finnek és a hollandok elleni meccsen összesen ne szerezzenek három pontot.
Ha nem foglalkozunk a svédekkel, az elmúlt évtizedek eredményei akkor is óvatosságra intenek, hiszen többször is elõfordult, hogy a válogatott kecsegtetõ helyzetbõl várhatta a selejtezõk utolsó meccseit, ám végül csalódást okozott.
A 2004-es Eb selejtezõi során joggal volt szinte mindenki optimista: az utolsó két mérkõzés elõtt 11 ponttal álltunk a második helyen, eggyel megelõzve a letteket, és néggyel a lengyeleket. Mivel éppen ez a két csapat volt a következõ két ellenfél, így a saját kezünkben volt a sorsunk, azonban Gellei Imre csapata 3-1-re kikapott Rigában,így végül negyedik lett.
A 2002-es világbajnokság selejtezõi során szintén egy egykori szovjet tagállam elleni idegenbeli mérkõzésen szálltunk el. Akkor három fordulóval a kvalifikációs sorozat vége elõtt nyolc pontunk volt, míg az elõttünk a második helyen álló románoknak kilenc - a grúzoknak pedig három. 2001 júniusában hazai pályán 4-1-re nyertünk Grúzia ellen, három hónappal késõbb azonban a grúzok gyõztek 3-1-re, aminek az lett a következménye, hogy elszálltak a reményeink.

FERNANDINHO1997
<#levele><#conf><#conf>

tippmix945
*(0-1) Moldova - Magyarország H 8.10
(Moldova-Magyarország:3-1)

U21 Spanyol - U21 grúz múltkor 7-2-lett, most hazai pályán lesznek spanyolok 4 vagy több gólra mixen 1,75 volt délelõtt, most 1,49 A:Sd:ASD:AS: Biztos nem tették meg ezren 😄😄

w77d
magyarok allin XXD

w77d
rohaggyále XXD

Azért van annyi hely, mert írtam, de aztán kitöröltem, mondom õsmagyarral kár leállni vitatkozni AS😄:AS😄:SA😄SA

mire raksz holnap 😄
w77d
nalátod, hogy látod XXXD

Jóva 😄😄😄

w77d
" ha a svédek nem nagyképûsködnek, önzõznek, lazáskodnak, kb... 3 góllal nyertek volna"

ha mi meg picit összpontosítunk és kihasználjuk a fasza helyzeteket, akkor meg minimum 4-re nyertünk volna...

Nem komolytalankodták el a meccset, mert nem tehették. Most jobbak voltunk ennyi...

"Hazai pályán alig bírtuk elverni õket, sõt ha jól emléxem mg gólt is kaptunk tõlük"
ez szerintem nem helytálló, ha 2-0ra vezet egy csapat majd a vendégek csak a 79.percben szépítenek akkor az elég biztos gyõzelem 😄

a svédeknek meg ha szerencséjük van akkor is nyertek volna, hál Istennek most velünk volt fortuna... 😄
svédek két kapufa, meg milyen labdákat lõttek már éppen a léc mellé o_O
Shep
Rudolf már elszállt ahogy szerintem a játékosok többsége is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem kikapunk.... Lesz egy apró különbség moldávia meg svédek között, moldávok nem fognak lebecsülni minket, meg lazáskodni.... Hazai pályán alig bírtuk elverni õket, sõt ha jól emléxem mg gólt is kaptunk tõlük, pedig akkor ott voltak a "messik" :SAD:AS😄AS:

Akárki akármit mond, ha a svédek nem nagyképûsködnek, önzõznek, lazáskodnak, kb... 3 góllal nyertek volna, ezért mondom nem kellene annyira elszállni ettõl a sikertõl, mert ilyenkor jön aztán majd a nagy zuhanás 😄

am most nézem , hollandok hazai pályán 17.percben 2-0ra mentek a finnek ellen majd 18.percben 2-1 lett és ez is maradt a végeredmény xD

az orosz sikerrel szemezek elég erõsen! Lehet inkább õket rakom meg mint a hollandokat)
odavágón 3-0ra is vezettek az oroszok és végül 2-3 lett a végeredmény...
egyébként félek ,hogy kurva nagy pofára esés lesz 😄 svéd siker utan mindenki várna egy magyar gyõzelmet aztán lehet kikapunk xD
de mind1 most a magyarokra rakok 2500netes pénzt meg 3-4-5k papír pénzt is:S Remélem nem hagynak cserben a magyarok :/
magyarok x2 1.2ért meg bõven jó!
sztem kizárható a vereség...
100k-ra 20k tiszta haszon , ha weed lennék tuti megjátszanám ezt az opciót
finn gólt meg várok igy nagyon gondolkozom , hogy inkább overt rakok a holland meccsre 1.55ért mintsem 1.25ért holland sikert
persze , de ilyen indokok miatt volt nem egyszer ,hogy nem jött az ilyen nagy arányú hendikepp xDDDD
lehet 3-0 után amit simán belõnének nem lövik be hanem nyomnak még 1 plusz cselt amit nem kéne 😊 Hiszen kockáztathatnak mivel nincs veszélyben a gyõzelem...
De persze lehet gáláznak és õk is nyernek 😄
Hollandok azért hazai pályán játszottak...

azért az se gyenge ,hogy finnek hazai pályán 8-0 után idegenben 1.02ért csak 1-0ra nyertek san marino ellen 😊

de hogy pozitivat is irjak 😄 Svédek moldovát hazai pályán 2-1re verték , gondoltam idegenben tuti nem nyernek sok góllal erre 4-1re siman kivégezték a moldávokat XD

de én alapból hendire sose semmikor elven vagyok , igy a 4-0hendi 1.7ért nevetséges 😄
hollandok is idegenben 5-0ra nyertek , éppen 😄

A heti tuti a jenkik hendivel 😄😄