Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1,22x xDDDD
0-2-nél otthagytam egy 10 percre
visszajövök és 3-2 mondom WTF? :D:D
0-2 a 60.percig
nyilván élõbe felment az oddsz vagy 60-ra hazai csap winre:D
és mit ad isten 7 perc alatt lõttek hármat:Dés nyertek
Egyedüli bajom talán a labda színével lenne :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
1,5x
1,53x
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
már meccs elõtt mondtam,hogy X lesz,nem is vártam mást két ilyen balfék válogatottól.
Ráadásul ahogy nézzem még csak nem is az egyes számú kerettel érték el ezt az x-et
még HÉTFÕN raktam egy ilyen mixet:
026 Jihlava - Mladá Boleslav H 2.67
042 Kapfenberg - Horn D 3.15
051 Go Ahead Eagles - Excelsior H 1.55
052 Dynamo Dresden - 1. FC Köln V 2.10
051 és 052 bejött,026 és 042 elhalasztva
042-õt törölték is,1-es odds
de 026-ot fogták és áttették szombatra!!!és most várjam meg annak az eredményét ez aztán k*rva korrekt !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kurva korrektak
6. meccs totó észak-ír-orosz fiix 2esre vettem
elhalasztották a hó miatt, holnap! 16 kor játszák le
de ezek a barmok berakták a pótmeccset ami
kolumbia-bolivia 3-0 lett:D:D
tehát 1es
így lesz egy 11esem a totón a biztos 12es helyett
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Montenegró win
2,2x
Román gól
1,35x
Magyar gól
1,33x