Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Marhaság nekem is a pesti van és semmi gond nem volt soha. Néha az édzsöntök is össze vissza beszélnek. Egyébként meg rohadtul mindegy, mert a számlaszám a lényeg. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lol nekem most sportingbet chaten azt mondták, az ahol nyitottam a számlát, szal ha a lakhelyemen nyitottam akkot azt.. 😄 Na már mind1 most csinálom elõször, így egy kisebb összeggel, csak nem kúrják el. A chates help után a saját lacímem településének nevét írtam be 😄

Hát majd jeleznek, ha valami van 😄

Shep
A Budapest kell, tehát ahol a bank székhelye van-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Napoli gólt simán lehet rakni.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Aki sportingbetrõl már kért ki pénzt bankszámlára!!!!

Szóval van egy olyan rész számlavezetõ bank települése! Most oda mit kell írni? Otp-s vagyok, de most a helyi részlegének címét kell beírni azaz ahol lakom, vagy a központi címet azaz Budapest???

tippmix945
Lavezzi,Cavani,Pandev,Hamsík-ilyen nevekkel nem tudom elképzelni,hogy ne tudjanak legalább egyet lõni.De hát ez se tuti.<#rinya><#rinya>

Napoli gól?
Elég jó odds van rá

tippmix945
CSKA-nincs Akinfeev,Honda,González,Odiah <#falbav><#falbav>

tippmix945
Napoli kezdõ elég komoly,nyerni mentek Manchesterbe.Tuti 2.5 over lesz.

fogalmam sincs
Ez várható, tehát NEM 100%
De valószínûleg akkor nem lesznek

Hol van Tevez meg Dzeko?😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

most nézem , hogy porto büntetõt hibázott még 0-0 nál!
aztán 2-1 utan meg porto kapufa, shaktar kurva nagy helyzet kihagyás 😄 ha raktam volna over 3.5et tuti szívrohamot kaptam volna xD

milan elsõ gólja meg no komment... ez a pato jól megszopatta a barca jatekosokat xD
Shep
Hát ha szabályozva lenne az nem lenne baj, így ugyanis illegális amit mûvelsz. Csak ahogy már írtam ezek nem tudnak semmit normálisan megoldani csak egyféle nézet van, minél többet nekünk kevesebbet nektek.

WuFraZselic
+1. maximális egyetértés

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mai kezdõk !

Forrás: http://fogadastipp.blog.hu

MANCHESTER CITY (angol)–NAPOLI (olasz)

A várható kezdõcsapatok
MANCHESTER CITY: Hart – Richards, Kompany, Lescott, Clichy – Nasri, Y. Touré, D. Silva, Barry, Milner – Agüero. Menedzser: Roberto Mancini
NAPOLI: De Sanctis – Aronica, P. Cannavaro, Campagnaro, Dossena – Inler, Hamsík, Maggio – Pandev, Cavani, E. Lavezzi. Vezetõedzõ: Walter Mazzarri
------------------------------------------------
VILLARREAL (spanyol)–BAYERN MÜNCHEN (német)

VILLARREAL: Diego López – Mario Gaspar, G. Rodríguez, Zapata, Oriol – Camunas, Soriano, Marcos Senna, Cani – G. Rossi, Nilmar. Vezetõedzõ: Juan Carlos Garrido
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – J. Boateng, Van Buyten, Badstuber, Lahm – Luis Gustavo, Schweinsteiger – Th. Müller, Kroos, Ribéry – Gomez. Vezetõedzõ: Jupp Heynckes
----------------------------------------------
BENFICA (portugál)–MANCHESTER UNITED (angol)

Benfica: Artur – Maxi Pereira, Garay, Luisao, Emerson – Gaitán, Witsel, Javi García, Aimar, Nolito – Cardozo. Vezetõedzõ: Jorge Jesus
Manchester United: De Gea – Evans, Jones, Smalling, Evra – Young, Carrick, Anderson, Fletcher – Rooney, Berbatov. Menedzser: Sir Alex Ferguson

FC BASEL (svájci)–OTELUL GALATI (román)

Basel: Sommer – Steinhofer, Abraham, Dragovic, Pak Csu Ho – Huggel, Cabral, F. Frei, Shaqiri – A. Frei, Streller. Vezetõedzõ: Thorsten Fink
Galati: Grahovac – Rapa, Costin, Sarghi, Ilie – Antal, Giurgiu, Frunza, Paraschiv, Ibeh – Pena. Vezetõedzõ: Dorinel Munteanu
---------------------------------------------------
NTERNAZIONALE (olasz)–TRABZONSPOR (török)

Inter: Júlio César – Jonathan, Lúcio, Ranocchia, Nagatomo – Sztankovics, Cambiasso, J. Zanetti – D. Milito, Sneijder, Pazzini. Vezetõedzõ: Gian Piero Gasperini
Trabzonspor: Zengin – Glowacki, Kacar, Celustka, Balci – Zokora, Colman, Alanzinho, Akgun – Brozek, Altintop. Vezetõedzõ: Senol Günes

LILLE OSC (francia)–CSZKA MOSZKVA (orosz)

Lille: Landreau – Debuchy, Rozenhal, Basa, Béria – Balmont, Mavuba, Pedretti – Payet, Sow, Hazard. Vezetõedzõ: Rudi Garcia
CSZKA Moszkva: Gabulov – Nababkin, V. Berezuckij, Ignasevics, A. Berezuckij – Dzagojev, Mamajev, Tosics, Aldonyin – Doumbia, Vágner Love. Vezetõedzõ: Leonyid Szluckij
-----------------------------------------------------
Dinamo Zagreb (horvát)–Real Madrid (spanyol)

Dinamo Zagreb: Kelava – Vida, Tonel, Cufré, Ibánez – Leko, Calello, Badelj – Sammir – Rukavina, Beciraj. Vezetõedzõ: Krunoslav Jurcic
Real Madrid: Casillas – Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo – Xabi Alonso, Coentrao – Di María, Özil, C. Ronaldo – Benzema. Vezetõedzõ: José Mourinho

Ajax Amsterdam (holland)–Olympique Lyon (francia)

Ajax: Vermeer – Van der Wiel, Alderweireld, Verthonghen, Boilesen – S. de Jong, Eriksen, T. Janssen – Sulejmani, Sigthorsson, Boerrigter. Vezetõedzõ: Frank de Boer
Lyon: Lloris – Réveillere, Lovren, Kone, Cissokho – Pied, Gonalons, Källström, Bastos – Briand, Gomis. Vezetõedzõ: Rémi Garde

Tigristank
Mert az adócsalókat nem olyan egyszerû ám elkapni, mint mondjuk az átlagember adóját felemelni vagy új adókat kivetni. Kellenek bizonyítékok, tanúk, és rengetek papír van, amit át kéne nézni, erre pedig jóval több ember kéne, arról nem is beszélve, hogy amíg jól jársz te is (számlával 500k, számla nélkül 400k esete), addig eszed ágában sincs bejelentést tenni. De a bankszámlákat mindenképp jobban figyeltetném...
A luxuskocsival járó, tömegközlekedési eszközt soha nem használó vállalkozónak pedig nincs kedve változtatni az életmódján, õ így is jól él, a többiek pedig nem érdeklik. Nem véletlenül tart itt az ország, mondjuk Németországgal összehasonlítva...
Na off vége.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

AlieN911
Háát elmennek ezek a pi...ba 😄 mi ez már megint? xDD

Honda - The Power of Dreams

w77d
A legújabb civic sokkal randább...

Civic

Igen, de akik meg csalják az adókat azokat meg jobban kellene ellenõrizni, meg büntetni. Nem azokon elverni akik rendesen fizetik. A kicsit mindig elkapják, "fillérekért", de akik milliárdokban utaznak azokat nem. mocskos világ.

Tigristank
Ez honnan jött hogy a népnek jó? Mert az egy dolog, hogy vannak, akik profitálnak a sportfogadásból, de azért a többség mégis bukik rajta, vagyis ha nincs hol vagy kevesebb helyen lehet fogadni, akkor bukni is nehezebb. Aki meg függõvé vált, és csak bukik, annak azért nem olyan rossz a teljes tiltás.
Amúgy meg, ha a sok vállalkozó nem csalná el az adófizetést és nem lenne ekkora a feketegazdaság, akkor talán nem lenne szükség ennyi adóra.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FERNANDINHO1997
10:24 nél ! BUNDAAAAAAAAAAA

szomferi
na, az ilyenekre gondoltam

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AlieN911
Az új "ocsmány" ufó Civic az a 8gen 😄 Olvasááááááál 😄

szerk, igen ez a "béka" 6 gen 😊

szomferi
5. genre gondoltam nem az új ocsmány civic-re 😄
annyiért még barátságos az ára

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AlieN911
Hát most 750-950ért már van 5gen VTi, a 6gen a béka, amire sztem te gondolsz az 1-1,5 milla ja.. 😄
De ne baxuk szét a topicot, le leszünk ba..va 😄

szomferi
450, CSAK? akkor a VTi ilyen veszett drága?

AlieN911
Ha meg lesz csinálva most, kaszni + fény, akkor lesz 1,5.... xD
450 volt.... Le vagy maradva..
Meg '95 5genem van

szomferi
akkor annyi mint én... de honnan van neked egy ilyen Hondád? 1,5m alatt nemigen úszol meg egy ESi-t se szerintem

AlieN911
Van hát 😛 22 voltam nyáron...

szomferi
micsoda, neked van kocsid? hány éves vagy te ember?

AlieN911
Így van, jó kis VTi... nekem csak ESi,1.6 125 lovas van 😞 de majd fejlõdök xDD (integra moci 😛 1.8 190 ló a Civicembe 😄)

szomferi
egy jó Civic-nél nincs is jobb, 1.6 160 lóval kb, állatok ezek a ferdeszemûek 😄

AlieN911
és ott is maradsz? 😄
Kül is ne szidjad a Hondákat xD

Na ma
Real simába
Bayern gól 😊

FERNANDINHO1997
25 perc és indulok eddzésre.. 😄

szomferi
ásd fel a kertet, úgyis mindjárt itt az õsz

FERNANDINHO1997
unalom 😊

szomferi
ez kurva szar poén volt, viszlát

FERNANDINHO1997
Összekevered.. a Honda az az autóversenyes játékba van..

tippmix945
Nem tudja valaki:Honda játszani fog ma CSKA-ban?

ajax, city over, Bayern, Mu nem hiszem h kikap, Basel-ban én meglepit érzek, Inter, talán, real kötelezõ.
szomferi
egy gólt csak lõnek a kinnfika benfica-nak 😄

WuFraZselic
mu-tól tartok. a bayern X2 és a napoli over 2.5 még mindig a legcsábítóbb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szomferi
amúgy az a poén hogy a MU X2 1,23 mixen, a gól meg 1,19, sokkal jobban megéri a gól szerény véleményem szerint

szomferi
nagy pénzzel? Real - MU gól

szomferi
hát igen...

weed: hát igen, ez van itt is, anyámék egy jó ideje lottóznak, apám luxorozik, én meg ezt a szart tolom 😄
anyum állandó számait nem szokta mostanában lehúzni, de most ha ha húzta volna, lett volna egy kettesünk, az is mamám számai voltak 😄

szóvel szerencsére itt ilyen még telibehúzós sztori nem volt szerencsére...

tippmix945
Lyon-ban se fog játszani Lisandro Lopez.<#falbav>

WuFraZselic
rajta van egy tegnapi 5 rongyos szelvényen, ma még nem tudok mit teszek nagy pénzzel

4 védõvel fogunk kezdeni, ami önbizalomra ad okot, azért megvárom a hivatalos kezdõt! de nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk az újonc ellen otthon :/

Shep
WH kéri, na de hátha nem jutunk oda, hogy így kelljen ügyeskednünk.

w77d
Azért ez a lecsúszni dolog veszélyes is tud lenni. Apámnak volt egy öreg barátja, én is ismertem. Vagy 40 éve minden héten lottózott jokerrel, alig nyert valamit. Egyszer teljesen véletlen úgy adta fel a szelvényt, hogy a jokert kifelejtette, utólag meg azt mondta, hogy mindegy úgy sem számít. Telibe húzták a szelvényének a számát, kb 10 éve 260 milláról maradt le és szegény is volt. A felesége hívta ki este hozzá a mentõket, de nem lehetett megmenteni, elvitte az infarktus.

Nyugodjon békében Jóska bácsi!

Mellesleg az Interben mennyire vagy biztos..?