Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem teszem meg a szelót, csak HA tennék, akkor ezt tenném...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
44 *(0-1) Atl. Madrid - Celtic H 2,03
45 Udinese - Rennes H 1,75
33 *(0-1) Lazio - Vaslui H 1,98
Eredõ odds: 28,66627
Tét: 200 Ft
Max. nyeremény: 5735 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)
én mára egy ilyet bepróbálnék poénból
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Amugy Európa Ligára érdemes tenni?
Udit néztem én is ma, szerintem tedd inkább a PSG-t mellé hendivel
45 Udinese - Rennes H 1,75
48 Fulham - Twente V 3,05
fix vendég
5k megy rá.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Davis Kupa, elõdöntõ tenisz, ffi H
ez is jo lehet...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
V
?
:d
hidd el sokkal nyereségesebb. ..
jöhet a kérdés akkor miért rakok mégis rájuk? Plusz izgalom no meg azért néha ott is jönnek az overek ,de tény és való h elég jól fizetnek a noname csapatok is 😄
pl. volt h hétközben +7k-t termeltem overekkel , ilyen 3-4-500ft-os tétekkel...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Amúgy ma érdemes szemezgetni az Irán 1 osztályból vagy talán az oroszoknál.
Vajon ma PAOK - Tottenham az lesz mint a tegnapi Lille?😄
Hiányzók a Tottenhambõl: Dawson, RvV, Pinaar, Lennon, Sandro, Gallas, Parker, Ladley King, Modric, Krancjar, Adebayor, Defoe, Bale, Assou Ekotto😄
El Tanque - tartalékos v Rentistas - tartalékos 2.30 occ
Mai napig nem tudom mi van a meccsel, mert googlin nem találom az eredményt.....
Írtam a bet365-nek hogy mi van erre ilyet mond, hogy õk nem szolgáltatnak eredményeket. Mondom oké de az oldalon nem tudom megnézni a meccs eredményét, mert nincs fent akkor legalább annyit mondjon ki nyert. Hogy õ azt nem tudja, de ír valami másik supportnak és majd e-mailban válaszolnak.
Meg is tették és valami hivatalos megerõsítésre várnak a meccsel kapcsolatban.
Ez volt 2 napja!! Még mindig semmi...
Ezt a nyomorék bandát hogy a saját kínálatukban lévõ meccsnek az eredményén ennyit ülni. Szánalmas...
-24 K a BL számomra tegnap...
De ez meg 1-9-lett 😄
ideje lenne nyerni, sok a mínusz :|
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
inter 2v3 gól
lille-cszka D
benfica-mu D
ajax-lyon D
200->24890
szopjon le a nyomorék inter..
Forca Barca
vendégcsapat gólt lõ Igen Igen (2-1) 1.25
Porto - Shakhtar Donetsk
mindkét csapat gólt lõ Igen Igen (2-1) 1.80
Dinamo Zagreb - Real Madrid
1x2 2 2 (0-1) 1.25
Villarreal - Bayern München
vendégcsapat gólt lõ Igen Igen (0-2) 1.22
3.43 - 2000 - 6860 Ft
Honda - The Power of Dreams
ettõl függetlenül nem õ van a pályán, és rossz nézni miket mûvelnek elõl... Zarate egyedül lõhetett volna 8 gólt, hogy ha erõt is kifejt, nem csak a kapu közepére pöcköl...
mind1, hál isten csak 5öt buktam, mert nem raktam a tegnapin kívül mást, úgysem találtam jobbat a bayern x2, napoli over 2.5, inter gyõzelmen kívül
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio