Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
61 1860 München 0 - 4 GÓL Dresden
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
drogba 100szor jobb és értékesebb mint a dísz buzi
de ha kitalál magának egy szisztémát és jól megfontoltan felépíti azt akkor simán lehet +ba belõle...mixen meg hát gyász az egész
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ne add fel soha:D:D:Dbár a mixet szerintem felejtsd el egy életre azon nem lehet nyerni (legalább is a nagy többség nem tud rajta nyerni folyamatosan)
219 Juventus - Milan V 2,70
245 FC Köbenhavn - Aarhus GF H 1,40
229 Tottenham - Arsenal V 2,95
204 *(1-0) Sp. Gijón - Barcelona V 1,46
206 *(1-0) Espanyol - Real Madrid V 1,68
249 Paris SG - Lyon H 2,15
Eredõ odds: 58,80502
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 29405 Ft
még egy 4/3-as kombit is lehet csinálni belõle
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
gondoltam jobb lesz neked is ha ezekkel tisztában vagy, mert nem véletlenül kerüli a többség ezeket, és sztem neked is szar lenne ha azért nem jönne a hipertutifixed mert egy maláj faszi ellened rakott
az elõzõ hsz-d elsõ sora meg kurvára nem kellett volna.
milu.:
valaki beírta a 0-0-s eredményt is téttel.
1k -> 17k
gondolom poénból ment de vicc ,hogy bejött :D szóval az elõre beírt szelvényeknél ott van az illetõ a top 10be tuti :)
Szerintetek: Palermo-Siena H (1,90) és Parma-Genoa V (2,85) mennyire kockázatos?
Hala Madrid!
Most pl Naruszkó mi a faxért kötött belém?? Beírtam este egy tippet, és bejött... :D:D:D Erre belém kell kötnie, hogy nézek utána a dogoknak, mint egy hülyének.... HÚZZ A ***** ***** :)
Nekem nincs bajom a japánokkal, általában nyerek velük... Persze többnyire gólra teszek, nem kimenetelre, de ez igaz az európai ligákra is...
de úgy nézel ki hogy nem sokat tudsz az ázsiai sportokról meg bundázásokról, sztem kicsit nézz utána, és majd nem fogsz ennyire japán szarokra pakolni =)