Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Ilyen lett sok habozás után :S

Fákjúal!

WuFraZselic
nigéria - spanyol lesz szerintem tutira 2.5 over :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

inkább az estire tegyé 3 over-t
most drukkoljatok,hogy kövi gólt a kolumbia lõjje ^^
WuFraZselic
pedig nem olyan rossz az a Panthers*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
talán alatt.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
nah, sikeresen hazaértem uccsó zh-ról :DD
a Boston meccs nálam tipikus 3esély. túl csábító a Boston oddsa, pedig
a Tampa szerintem is nyer, akárcsak a San José

amúgy mára ezt néztem ki:

26 NY Rangers - Atlanta H 1.79
27 Philadelphia - Ottawa H 1.90
28 Detroit - Vancouver H 1.84
29 Pittsburgh - New Jersey H 2.08
30 Tampa Bay - Minnesota H 2.10
talán a Phili meccsben van benne az X is, a többinek jönnie kéne...

ffxi
Mi a véleményetek Cseh kupáról?

Sparta Prague ? - ? Budejovice

2,5 gól felett vagy alatt lesz?

Fákjúal!

fsgh
20' U.A.E. 1 - 0 Manchester C.

na már csak 2 gól kell:D az egyiket a Man city lõje és már jó is ez a meccs.:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ezekhez mit szoltok?

sparta-lillehameer h/hoki/
manglerud-valerengaV/hoki/
brynas-timra H
FARJESTAD-MODO H
LIETUVOS-PARTIZAN/kosár/H
OLYMPIAKOSZ-PILSEN/KOSÁR/ H
SPARTA -CESKE/CSEH KÜPA/ H
KONGSVINGER-SARPSBORG/NORV.OSZTÁLYOZÓ/ H
200------16 610 DE EGY SAJNA ELIRTAM

VAGY EZ
ESPOO-LUKKO V
HAMEENLINA-JYP H
DJURGARDEN -LULEA V
SKALEFTEA-LINKÖPING V
DÜSSELDORF FRANKFURT H

200---------11530
Shep
Hát én évek óta várom a csodát, de eddig mindig elmaradt sajnos. Ez a csapat meg az utóbbi évek legjobbja, de nem tudnak eléggé koncentrálni, de azért én még bízom hátha lesz play-off az idén :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Colombia U17 - Switzerland U17
Gólt lõ (30:01 – 40:00) : Yes
Nyereményszorzók : 3,30

majdnem megraktam h svájc lövi a kövi gólt xDD
Jaja:)nem újdonsült,csak rosszul fogalmaztam meg..az év elején azt hittem több lesz a 49ersben, de van hátra még pár forduló,arizonával nagy verseny lesz azért,fõleg h az arizona nem igazán kiszámítható..
Shep
Hát de õ nem újdonsült. Minden esetre a kényszer pihenõ jót tett neki és végre nem csak a futást erõlteti, hanem mintha megtanult volna dobni is. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Singletary pár fordulóval ezelõtt lecserélte Shaun Hill-t, és a 2006-os 1/1-et, Alex Smith-t tette meg kezdõvé.
Shep
Te milyen újdonsült irányítóról beszélsz a 9ers-nél?

Shep
Hát az igaz, de ebbõl 2 elég gyenge ellen volt. A Tampa hosszú idõ után játszik újra hazai pályán és azért otthon még egy San Jose-t is el tudtak verni. bár 2/3-azért éppen belefér.

Sziasztok!
Tegnap nm jól éreztem meg a washington capitals gyõzelmét, el is vitte a mixemet..Ma az NHL-be nem látok semmi meglepetésféleséget, inkább az NFL-be vagyok biztos én is, hogy a SF-Chicago Bears meccsen rengeteg pont lesz..Cutler tudja dobálni a touchdownokat, ki fog ma neki jönni a lépés, és újonnan az SF ujdonsült irányítójának is jó meccsei vannak, a védelem meg egyik oldalon se nagyon erõs..A minnesota meccsen az NHL-ben döntetlent érzek, bár a Tampa se túl erõs mostanság..
Futball, Világbajnokság, U17
Colombia U17 - Switzerland U17
Az elsõ gól idõpontja : 11-20 minute 100,00 Ft 5,00 500,00 Ft
betcliken :D büntetõt kap vki akkor lehet fogadni élõbe,hogy berugja vagy sem xD
majdnem megraktam 4szeres pézért h kihagyja de bejött xD
a 40' ig találjon be svájc vagy kolumbia :D
sztem spanyol meccsen 4 v több gól lesz
eddig legalább termelte mndkét csapat a gólókat
fsgh
Az elözõ 5meccsükbõl 4et megnyertek. Jó formában vannak.

Shep
Te milyen megfontolás alapján tettél a Minnesotára?

fsgh
Na ma tettem pár szelvényt.

És végül az utolsó. Ez Betclicken van. Ha elmegy vissza adják a 6ezret:)

Shep
Amúgy a Boston - Florida szerintem kemény lesz, annyira nem rossz az a floridai csapat Boston meg csak keresi a tavalyi önmagát.

Shep
Elvileg jó, de az a baj ,hogy én nem merek 3 esélybe csak ML-ba rakni a tegnapi egyik szelvényem (a magasabb szorzós) is x miatt ment el, igaz a 2. kettõ bõven behozta az árát. Mondjuk 1 x-et meg megfogtam 4,4-ért :)

fsgh
San Jose - Dallas
1 1.90
Boston - Florida
1 1.85

3.52

Erre mit mondasz Shep?

bilbao 79.ben kapott góllal 2-2 lett,hogy kapja be a f****t!
egyébként a 3500 ft-ot jováírták :D
Shep
Mit te szólasz ehhez?

FLO Panthers v BOS Bruins
BOS Bruins 1.52

MIN Wild v TB Lightning
TB Lightning 1.72

DAL Stars v SJ Sharks
SJ Sharks 1.53

Shep
San Francisco 49ers - Chicago Bears over 43.5

Shep
Na elfelejtettem zöldíteni :)

Washington - N.Y. Islanders
kombinációs fogadások NHL X X (4-4) 4.40

Buffalo - Edmonton
dupla esély NHL 1X 1.30
New Jersey - Anaheim
dupla esély NHL 1X 1.40
1.82

1.81
UTA Jazz v BOS Celtics 2 @ 1.10
MEM Grizzlies v HOU Rockets 2 @ 1.22
NO Hornets v PHX Suns 2 @ 1.35

2.73
ANA Ducks v NJ Devils 2 @ 1.77
LA Kings v CAR Hurricanes 1 @ 1.54

Shep
Washington - N.Y. Islanders
kombinációs fogadások NHL X X (4-4) 4.40

Buffalo - Edmonton
dupla esély NHL 1X 1.30
New Jersey - Anaheim
dupla esély NHL 1X 1.40
1.82

1.81
UTA Jazz v BOS Celtics 2 @ 1.10
MEM Grizzlies v HOU Rockets 2 @ 1.22
NO Hornets v PHX Suns 2 @ 1.35

2.73
ANA Ducks v NJ Devils 2 @ 1.77
LA Kings v CAR Hurricanes 1 @ 1.54

WuFraZselic
184 Carolina - Los Angeles V 2.26 (2-5)
185 Columbus - Detroit V 2.29 (1-9!)
186 New Jersey - Anaheim H 2.10 (3-1)

Eredõ odds: 10.86834
500 > 5834<#eljen>

183 Buffalo - Edmonton H 1.90 (3-1)
185 Columbus - Detroit V 2.29 (1-9)
186 New Jersey - Anaheim H 2.10 (3-1)
184 Carolina - Los Angeles V 2.26 (2-5)

188 Chicago - Colorado H 2.28 (2-2)
300 > 14124
basszameg :(

Láma!
Niort - Colomiers H
Villemomble - Mulhouse H
Dunkerque - Strasbourg 2 H
Toulon - Sochaux 2 H
Qatar SC - Al-Shamal H
Avranches - Carquefou H X
200->4634

ejjbazmeg<#idiota>

Shep
Ezért is kell egy szelvényre minél több meccset rakni.

dave9004
azért a mai termés jólehetett volna mert 12-bõl 10 jött
dave9004
bírom hogy a noname ismeretlen meccsek sokkal jobban jönnek, mint amit órákig silabzálok, majd 5-bõl 3 elmegy. Nem búsulok, keresek vmi ismeretleneket holnapra:)
dave9004
ááááááááááááá
csak az árát nyertem vissza
hát az szar érzés lehet szegény fiúnak,sajnalom

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
1-1 lett =/

dave9004
Ha valaki tudja az Arezzo-Cosenza meccs eredményét, szóljon!
dave9004
Egyébként mai 2. szelvényem ilyen volt:
Granit Mikasevichi-Nyeman V
Torpedo Zogyino-Veras H
Belsina-Szoligorszk V
Atyrau-Zsetysu H
FK Elvah-Inter Baku V
Jakarta-Persibaya H de V lett
21-es odds majdnem jött
WuFraZselic
pedig nem tudom nagyobb betûkkel hirdetni :D

amúgy reális a H, de más is kibaszott már a Barcával :D
(azért megnézném Ibra arcát ha esetleg nyerne az Inter és a Kazan mondjuk, és kiesne a Barca <#idiota>)

fõleg,hogy az inter nem remekel a blben annyira mint kéne :D
az inert meg kijev fogta meg :D
kizárt h barcában nyerjenek!álltalában a kiscsapatok ellen szívnak a nagyok :D a nagyokat viszont gyalulják.
Láma!
ja most látom te Inter drukker vagy:)
na igen, nagy meccs lesz az tuti, meglátjuk, a vak is ezt mondta...:)

WuFraZselic
ha a Kazan megtudta õket fogni, az Internek mégtöbb esélye van <#idiota>

amúgy jah, nagy meccs lesz, az Internek viszont az a szerencséje hogy utolsó meccsét otthon játssza... viszont Barca camp nou-ban félelmetes, de hát majd kiderül. ha megint teli leszünk hiányzóval, akkor sajna sima H lesz :)

Láma!
elszórva a maradék pénzem:
Athletic Bilbao - Rayo Vallecano H
Racing Santander - Salamanca H
RCD Mallorca - Real Valladolid (H
UD Almeria - Hercules H
200->1514

Niort - Colomiers H
Avranches - Carquefou H
Villemomble - Mulhouse H
Dunkerque - Strasbourg 2 H
Toulon - Sochaux 2 H
Qatar SC - Al-Shamal H
200->4634

kézilabda:
HC Leipzig - Viborg HK V
Metz Handball - Hypo Niederösterreich V
Aalborg DH - RK Krim Mercator V
Buducnost T-Mobile - HC Dinamo V
292->1787

Láma!
de ott mindkettõnek élet-halál harc lesz a gyözelemért... és valljuk be a Barca támadósor klasszisokkal jobb :)

WuFraZselic
ennyiért szerintem azért megéri :D nem szar ez az Inter, december közepéig meg lehet beépül az 5 új alapember és mégjobban fog menni a gépezet :D

Láma!
5,5-ért se lesz esélyesebb:)))