Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am castle kapufa az elõbb , nekem meg 1 gól kéne a meccsen -.-
mindenki szét van csapva így szilveszter után 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
a barca nem tud kijönni a 16ostól, csak most van egy szabadrúgásuk
de majdnem megint gólt kaptak:S
aki nézi a mccset azt elmondhatná h mennyire nyom a barca, volt már vmi értelmes kapuralövésük?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
eddig jó
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
azt olvastam,hogy "valladolid nem is játszik"
am a félidõ over mellé betoltam a wigan 1.5overt :S sztem jönnie kéne
am
Al-Madina v Al-Wehda
Féidõ 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)2.65
imádom ezeket a bajnokságokat xD
Valdes, Dani Alves, Abidal, Maxwell, Bartra, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Bojan, Villa
Barca meccs over 2,5
New England Patriots gyõzelem
1,73x
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Mennyit tettél rájuk? Remélem nem 6 számjegyût 😄
persze akkor vmi szinten jgosan bízták el magukat mert nemhogy nyerték amecseiket de sok gólt is lõttek (bár nem brutál erõs ellenfeleik voltak...)
és ez a szép a fociban aston utóbbi 9 meccsén 5 gólt lõtt most meg 3at 😄
meg érted a szar liverpooltól 3-0ra kikapott 😄DDD
na mind1 bocsi ez most igy fasza xD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Barcelona - Levante
Fog Lionel Messi 2 vagy több gólt lõni a rendes játékidöben? Igen 3.30 Nem 1.28
Barcelona - Levante
A fogadások érvényességéhez a listázott játékos(ok)nak indulniuk kell
Játékosok gólszerzése
Barcelona - Levante
Ér el játékos mesterhármast a rendes játékidõben (90 perc - 2x45)? Igen 4.65 Nem 1.16
akár Messi lõhet egy hármast, benne van a pakliban simán 😄
aston 3.5 over megvan 😄DDDD
állnak mint f*sz a lakdalomban 😄 alig akartam elhinni xD