Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te tofut?ízlett?
Ettél már polipot?
vagy neked a hõség a jó?
banán vagy barack?:D
végüls oyan mindegy, mindenképpen a nyarat élvezzük és "szenvedjük a vanást" is ...ugyhogy..
akkor inkább élvezd a nyarat..igazam van nem?:D
De hol van az még?
várjátok a karácsonyt?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
erre mindig ez a válasz nem?
veled?
Vagy olyan nagyon szar?
te?
mi lesz az ebéd?
strand?
meg vagy fázva?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
dolgozol ma?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ki lennél, ha bárki bõrébe belebújhatnál?
mi számít pompának számodra?
kell a pompa vagy nem kell a pompa?:DDD
Szereted a mákos gubát?
...Én rájöttem, mi az enyémnek
Te?
éste?
utálom a nagy meleget..
te hogy vagy ezzel?
Vannak nekem is, de sztem htrnek is.Szoktam.Nem szoktam folyton hülyeségen gondolkodni, csak ritkán.
Nyáron szerinted lesznek még nagy viharok?
Qwerty4
htr neked vannak barátaid?:D szoktál csak úgy lazulni?:D vagy folyton ilyen hülyeségeken gondolkozol??-.-
szereted?
mirõl szeretnél?
beszélhetnénk másról is az alkoholos italokon kivül???
ha válaszhatsz töményet iszol vagy sörözöl?
az lenne?
nem gondolod hogy rossz ez a sok alkohol fogyasztás?
ilyen természetes életmódon élõ nemdohányzó a természetben zsupfedelesházban lakó és csak bio termékeket vevõ ember vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Karamellás Berentzent ittál már??(asszem így írják..)
ilyen alkohol központú a magyar lakosság?
kedvenc piád?vodkanarancsot szereted?(persze rostos narancslével)
nem gondolod hogy ostobaság berúgni?
mégiscsak iszol?
melegben jóe a hideg sör?
neked?