Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nem így gondoljátok?
Racism is a weapon of mass destruction!
bár attól függ h ki rakta meg :D
ki rakta meg?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ettetek idén lecsót?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
tele vagyok melóval...etikus-e ilyenkor elõbb hazalépni? :DDD
am tenisz, meg bringázok ( ebbõl vannak sérülések is mondjuk :S )
éste?
miért lehet az hogy tombol a meló,addig süt a nap, majd du. hazaérek, és egy ötperces séta alatt szétázok?
jólteszem h sportolom inkább?
van hbo-tok?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Mit vársz a jövõtõl?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
az a legjobb, nem?
Melózol vagy tanulsz?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
nálatok esik?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
voltál már nyaralni?
Mi lesz ma ebédre?
jóreggelt?
.vagy után?
miért aztakarod h szépen ettessék meg várják meg még felfejlõdik, majd szépen csõdbemenjenek a libatenyésztõk, és éljenek a te pénzedbõl segélyen?-.-
Szerinted a libák tömése állatkínzás?
Miért kérdezted ezt? de tényleg!
mit gondolsz az empátiáról? de tényleg!
Szeretsz inni?
miért viszik õket szülõk, vonat/busz nincs?
délelõtti buláj nem jó, ugye?
akkor már kétnaposra kéne szervezned, nem?
eljönnének?
mikor?
rosszalkodik az internet? (néhány lap nem elérhetõ)
jan12.: .
marc3.: ..
szept27.:...
futurama rajongó-e vagy?
miért jó "blogolni"?
tehát: létezik magábafordulós, súlyosan depresszív, szociopata blogger?
szerintetek létezik introvertált blogger? :D