98409
-
még nem
Mi jót ettél utoljára? -
kamionosjoe #59596 nem nagyon tudnám magam elképzelni szupermodellként :)
műtöttek már? -
még sohasem.
lennél szupermodell? -
kamionosjoe #59594 Szerintem egyáltalán nem, sokszor nagyon nagy odafigyelést igényel és nem csak egyedül hanem lehet haverokkal is menni.
Jártál már Győrben? -
nem, de sosem próbáltam. de akkor sem:D
horgászni unalmas? -
kamionosjoe #59592 én jobb
szeretsz horgászni? -
szintén :D
és Te?
-
bal (nem kétbalkéz:D)
és te? -
kamionosjoe #59589 kinőttem már abból :)
jobb vagy bal kezes vagy? -
szerintem 5 után:(
voltál idén táborozni? -
Igen. Roppant ügyes vagy :D
Holnap hánykor kelsz? -
optimistán félig teli, pesszimistán félig üres:D
eltaláltam?:D -
egyik sem.
A pohár félig üres, vagy félig teli? -
a magyar tengert igen. igazit nem:D
castle, vagy mentalista? -
Egy-két Tom és Jerry még mindig szívesen megnézek.
Láttál már tengert? -
tutira nem.
szereted a meséket? -
Igen, sajnálom. Nálunk a Plaza-ban már Takko Fashion van a helyén, de a Jeans Clubba sok jó cucc volt. Pulcsit pl mindig ott vettem.
Szerinted lesz még Magyarország területe a történelmihez hasonló nagyságban? (nem vagyok mélymagyar) -
nem sajnálom, nem is tudtam róla.
turiból szoktál vásárolni? -
Hogyne szeretném.. :P :D Tejszinhabbal.. :)
Igaz, hogy eléggé száraz desszert a gesztenye püré, de nem baj.. :D
Sajnálod, hogy felszámolták a Jeans Club-ot?
(Láttam, hogy mikor publikálták a cikket.. :) ) -
nagyon ritkán megyek strandra. akkor pedig palacsinta:D
gesztenyepürét szereted? -
Nincs. Feleslegesnek tartom. Ha játszani támad kedvem, megteszi a PC is.
Strandon mit szoktál enni? (hekk, lángos, gyros,...) -
ha visszafelé, akkor ókor. ha lehetne előre is, akkor 10 évvel biztos.
van xbox 360-ad? -
kb. 5 perc.
ha lenne időgéped, a történelem melyik időszakába mennél vissza? -
Naná
Az ébredéstől számítva hány perc kell neked ahhoz, hogy észhez térj? (amikor már logikusan tudsz gondolkodni) -
sehová nem megyek.
szeretsz lustálkodni? -
Budápöstre 2 hétre
Te? -
tényleg 
korán volt még -
Nem túl fényes.
Mész valahova idén nyaralni? -
Huhúúú, lessz ebből még facebookos jelölgetés :D.
Témához visszatérve:
#59566: Általában tv-zek, vagy netezek.
Milyen a hangulatod? -
kamionosjoe #59568 felső sorban kicsillagoztad a nevedet, de picivel alatta ott maradt
-
igen, jelent meg már "interjú" velem 
Exkluzív interjú **************rel, aki megnyerte Kimi Raikkönen kesztyűit! (április 20-án)
A csapat múlt héten meghirdetett játékán egy magyar fiatalemberé lett a főnyeremény: a 2007-es világbajnok dedikált versenykesztyűje!
Csupán 3 kérdésre kellett helyes választ adni ahhoz, hogy az alakulat és a pilóták rajongói gazdagabbak lehessenek egy, a finn világbajnok által dedikált versenykesztyűvel, három másik szerencsés nyertes pedig 1-1 csapat sapkának örülhetett – a versenyzők kézjegyével ellátva.
A játék eredményhirdetése ma volt és végül Végvári Péter lett az a szerencsés, akihez nemsokára megérkeznek azok a bizonyos kesztyűk. Ennek okán beszélgettünk vele Raikkönenről, a Lotusról és a Forma-1-ről. Íme az interjú avagy hogyan látja egy rajongó ma, a Forma-1 világát! A nyeremény átvétele után pedig exkluzív képeket közlünk a dedikált kesztyűkről!
Amikor elküldted a válaszokat a Lotus F1 Team nyereményjátékára, mennyi esélyt adtál magadnak, hogy te nyerd meg a fődíjat?
„Gyakorlatilag semmit. Nagyon sokan játszanak és az esély vajmi kevés volt. De most szerencsém volt. Örülök neki.”
Mióta követed figyelemmel a Forma-1-et? Raikkönen az egyetlen kedvenced vagy drukkoltál azért másnak is?
„Gyakorlatilag a ’80-as évek végétől. Kimi a fő kedvenc, de Niko Hülkenberg, Niko Rosberg és a McLaren (mint csapat) pilótái a kedvencek.
Mi a véleményed a finn idei teljesítményéről? Mit vársz tőle az év végi elszámolásnál?
„Szerintem erősebb, mint eddig bármikor. Ugyanaz az elvárásom, mint az év elején is: tisztességes helytállás, a lehető legjobb eredmény és titkon egy kiugró eredmény Monacoban és Spaban.”
Szurkolói szemmel nézve, szerinted a Lotus a legmegfelelőbb csapat Raikkönen számára? Miért?
„Sok lehetősége nem volt. Mivel mindenképpen versenyezni akart, így a Williams és a Lotus jöhetett szóba. A kettő közül eddig úgy tűnik, hogy jól választott. Nyilván ha lenne lehetőség, más csapatban is el tudnám képzelni. Például a McLarenben.”
Az utóbbi években a Forma-1 jelentős változásokon ment keresztül. Eltűnt a gumiháború, majd a hivatalos abroncsbeszállító is változott. Mit gondolsz a Pirelli gumikról?
„Olyanok, amilyenek. Jót tenne a sportnak, ha lenne még egy gumibeszállító. Ezzel egy újabb taktikai lehetőség nyílna meg a csapatok előtt.”
Az európai pályák egyre inkább háttérbe szorulnak, míg az arab és távol-keleti vonal megerősödni látszik. Szerinted ezen a téren helyes irányba megy a Forma-1?
„A Távol-Keleten van most a pénz, a befektetők. Ez jelentősen befolyásolja a sportot. Amúgy nem, nem örülök neki. Sok klasszikus európai pálya esett ki emiatt. Szívesen látnék újra versenyt például San Marinoban.”
Idén már új csatornán követhetjük figyelemmel a Forma-1-es futamokat. Hogy tetszik az M1-es közvetítés? Javasolnál valamilyen változtatást az új csapatnak?
„Tetszett, de van még javítani valójuk. Az a háttér borzalmas, ahogy forog az autó. De még csak három versenyen vagyunk túl. Biztos, hogy fognak fejlődni, javulni.”
Végül egy utolsó kérdés a mostani hétvégére vonatkozóan. Ellentmondásos híreket kaptunk ezidáig Bahreinből, a szembenálló felek mindannyian mást nyilatkoznak. Véleményed szerint helyes döntés megtartani a shakíri versenyt?
„Valahol örülök neki, hogy versenyt lehet nézni, valahol nem. De csak úgy rendezzenek versenyt, hogy mindenki (versenyzők, csapatok, néző) abszolút biztonságban van. Reméljük nem lesz gond. De jövőre az FIA-nak jobban át kell gondolnia. Valamilyen szintű garanciát kell kérni, hogy nem lesz balhé. Ha nem tudják garantálni a normális lebonyolítást, akkor nem szabad versenyt rendezni. De soha többet.” -
igen, jó dolog megnevettetni az embereket, arról nem beszélve, hogy nekem is jobb kedvem lesz.
ha szabadnapod van általában mivel töltöd a szabadidődet? -
kamionosjoe #59565 Én majd az leszek. :)
Szoktál vicceket mesélni? -
az vagyok
te? -
Gyümisből bármilyen jöhet. Más nagyon nem.
Lennél ismert "celeb"? -
earl gray, menta keverék
Te? -
nem hát.
milyen teát kedvelsz? -
nem
Te? -
Nem.
Te? -
is-is.
cigizel?