Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na kérdezek.
Kérdezel helyettem?
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Na és neked? :p
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Van, meg hosszú ü is, csak képtelen vagyok használni 😄
Értve?😄
Van õ betû a billentyûzeteden? <#ravasz1>#ravasz1>
De amúgy meg az egyik legjobb a sulim errefele.. szóval jó lenne ott tanulni, de van fontosabb dolog, ami miatt muszály lesz magántanulónak lennem... De megéri! 😊
Ettél már valaha csokis-csirkét?😄 (Elterelökérdés háháhá)
Miért akarsz magántanuló lenni?
Voltál valaha magántanuló?
Te?
csak nem az akarsz lenni?😮
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
bár még sulis vagyok,azonban gyaxin villanyszerelési munkákat végzünk(mert az leszek 😄)
Sok villanyszerelõ van magyarországon?
(úgy értem,hogy nem-e "hiányszakma")
kulturáltnak tartod magad?
Egyetértesz?
szerinted mikor lesz legközelebb nagyobb kiterjedésû háború (nevezzük 3. vh.-nak)?
Qwerty4
amúgy direkt értetlenkedsz?<#idiota>#idiota>
kérdeznél vmi értelmeset is?
Fear itselfet szoktad nézni AXNen?
van jogsid?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
De azért szeretek utazni, csak legyen nyitva az ablak és akkor nincs gond.
Na és neked?
Neked vannak ilyen problémáid?
Szeretsz utazni?
És te?
ha lenne lehetõséged kimennél külföldre dolgozni/lakin? esetleg kint is maradnál?
Szeretsz/szerettél tanulni?
te meiket csinálod?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
szerinted mi jobb? suliban ülni/tanulni, vagy munkahelyen dolgozni/pénzt keresni?
számít ez? 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mennyi lét költöttél a nyáron alkohol tartalmú italra?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
jó volt a nyár?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
te félsz?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kedvenc film, de a játékot sajnos nem ismerem 😞
Mi a kedvenc horror filmed?
Mi az az avp?<#vigyor>#vigyor>