Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem jó, mert ha egyszer csak megszûnik mert akik beletették a pénzt azok ki is veszik - na jó ez nem életszerû - és megszûnik akkor meg nézünk mint hal a szatyorban ? Bár szerintem ez nem annyira kardinális kérdés mint megjelenik a médiában.
Milyen jármûved v jármûveid vannak ?
Milyen jármûved v jármûveid vannak ?
aki suliba jár annak biztos, de aki végig dolgozta a hétvégét is annak tök mind1 milyen nap van
szerinted jó, hogy a google-nak ilyen sok minden van a kezében?
szerinted jó, hogy a google-nak ilyen sok minden van a kezében?
anno 1987
modernebb és tisztább tömegközlekedési jármûvekkel, hogy többen járjanak azokkal
meg akik csak pár kilóméterre laknak a melóhelyüktõl, azoknak bringázni kéne. jó, most lehet picit hideg van hozzá de amúgy jó lenne.
meg környezetbarátabb autókat gyártani, etc..
a hétfõ a legnehezebb nap hétközben?
meg akik csak pár kilóméterre laknak a melóhelyüktõl, azoknak bringázni kéne. jó, most lehet picit hideg van hozzá de amúgy jó lenne.
meg környezetbarátabb autókat gyártani, etc..
a hétfõ a legnehezebb nap hétközben?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
igen kocsival járok, és szopok nap mint nap a dugóban van amikor órákat...
hogy lehetne jobbá tenni a közlekedést?
hogy lehetne jobbá tenni a közlekedést?
hát hosszú távon nem lenne jó, ha otthon kellene dolgoznom, mert valószinûleg soha nem érnék a végére, mert bele se kezdenék...vegyesen tudnám elképzelni, hogy esetleg lennének olyan munkák egy két nap amit otthonról is meg lehetne csinálni, de alapvetõen be kellene járni. számomra ez lenne a legkényelmesebb:-)
kocsival jársz dolgozni? ha igen sok idõt töltesz dugóban?
kocsival jársz dolgozni? ha igen sok idõt töltesz dugóban?
pred
Jah... de mondhatjuk úgy is, hogy korán fekszem (hajnalban)
Olyan munkát végeznél szívesebben, amit meg tudnál csinálni otthon is, vagy inkább bejárnál egy adott helyre, irodába?
Olyan munkát végeznél szívesebben, amit meg tudnál csinálni otthon is, vagy inkább bejárnál egy adott helyre, irodába?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
hát nem is tudom....hangulattól függ, de a hideg sör általában jöhet:-)
sokáig szoktál fent maradni este?
sokáig szoktál fent maradni este?
pred
nem, én volt hogy éhgyomorra pálinkáztam😄
szereted a házi készitésû szeszesitalokat? (gondolok itt jó kis házi borra, pálinkára stb.)
szereted a házi készitésû szeszesitalokat? (gondolok itt jó kis házi borra, pálinkára stb.)
pred
magas. szép arc, kemény közepes méretû cici, pici popsi, és egy csík a puncosán.
Mivel kezded a jövõ hetet ?
Mivel kezded a jövõ hetet ?
Tomi. Bár nem mosópor, hanem ez a gél vagy mi a csöcs.
Kis csöcs, vagy nagy csöcs?
Kis csöcs, vagy nagy csöcs?
gamertag: kenobita
Nem, mindig olyat veszek ami épp megtetszik vagy az adott pillanatban szimpatikus.
Miben alszol?
Miben alszol?
anno 1987
nem a tanga ami bejön hanem ami benne van. de ha választani kell akkor vörös
olvasol kinget?
olvasol kinget?
Pszt.
Mivel elég ritkán járok ilyen helyekre, ezért egyiket se, de mondjuk egyszer degeszre enném magam mekis kajákkal.
Játszottad már el a drive thru-nál, hogy autó vagy? 😄
Játszottad már el a drive thru-nál, hogy autó vagy? 😄
Nálam ilyen nincs.Ami tetszik azt veszem meg.Inkább olyan van amit nem(energie,kenvelo)
Verekedtél már?
Verekedtél már?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem a holdon.😄
Egyébként most munkát keresek, már jelentkeztem a honvédséghez jövõ héten derül ki felvesznek-e. Közben a C jogsit csinálom, de ott már csak a városi van hátra és kész.
Ismersz olyan embert aki még nem volt külföldön?
Egyébként most munkát keresek, már jelentkeztem a honvédséghez jövõ héten derül ki felvesznek-e. Közben a C jogsit csinálom, de ott már csak a városi van hátra és kész.
Ismersz olyan embert aki még nem volt külföldön?
anno 1987
Isten ments.Soha nem is foglalkoztatott.
Hold dolgozol?VAgy hol tanulsz?
Hold dolgozol?VAgy hol tanulsz?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kevés, én ha rendesen ki akarom aludni magam akkor min. 7-8 óra kell
mit gondolsz a gruppenszexrõl?
mit gondolsz a gruppenszexrõl?
anno 1987
Ami számítógépnek lehet nevezni az commodor64, de elõtte volt még valami nem tudom mi a neve és ilyen sárga kártyás gépem is.
Konzol vagy számítógép?
Konzol vagy számítógép?
anno 1987
Hát...szerintem elmegyek edzésre.Valami filmet megnézek(Eredet)
Milyen volt életed elsõ sz.gépe?
Milyen volt életed elsõ sz.gépe?