Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várod már a szilvesztert ?:)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Szerinted mikor fog esni idén elõször hó ?
Milyen kép(ek) van(nak) a faladon?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mi volt vagy mi jelenleg a kedvenc filmed ?
Szeretsz a társaság középpontjában lenni?
Milyen gyakran nézed az sg-t?
ha egyszer már az ember minden tárgyból levizsgázott, akkor miért kell mégegyszer mindenbõl államvizsgán??
bulizni mikor voltál? jó volt?
anno 1987
azt kéne még csinálni, hogy a maradék komcsit, aki 20 év alatt se lett elzavarva innen jól seggberúgni õket aztán utána jó világ lenne( nekem ez a véleményem)
szoktál olyat csinálni, hogy tudsz valamit a másikról, de mégis megkérdezed tõle amikor a normál beszélgetés abbamarad?
anno 1987
Látom zavar a mai általános társadalmi rendszer/berendezkedés.
Szerinted mi lenne a helyes, már ha van ilyen?.
van elsõ látásra szerelem?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerinted miért olyan a világ mint amilyen?
Milyen könyvet olvastál legutóbb?
csokit szereted?
Milyen süteményt ettél utoljára?
anno 1987
küzdenél tovább egy lányért/pasiért, ha tudod, hogy nem akar tõled semmi komolyat?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Én pl enyhén/közepesen ittasan a buli után elalvás,vagy felébredve, mindig azt sajnálom,hogy elhagytam a telcsim, holott felébredek,és látom,hogy a megszokott helyére raktam,mikor hazaértem. :D
Mikor voltál utoljára házibuliban, szórakozóhelyen? (lehetõleg úgy,hogy ittál is :D )
//Kocsma nem játszik :-)//
rostos vagy szénsavas?
pred
Mikor lettél önellátó?
Van élet a halál után?
Tudsz nap közben aludni?
Analóg, vagy digitális mikrosütõ a jobb?
Mivel volt az elsõ film amit elõször moziban láttál és emlékszel is rá ?
Mik azok a tárgyak amiket most ülõ helyedbõl elérsz?
laptop, vagy asztali?
pred
nagyigényû lennék?:D
pred
Neked mikor jó egy buli?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.