98398
-
Még nagyon régen, már nem igazán emlékszem rá.
Szereted az igazi történetet alapuló filmeket? -
nem kifejezetten. Próbálok olyankor másra koncentrálni, és akkor nem szenvedek tőle.
Láttad már a Remény rabjai c. filmet? -
Igyekszem inkább dühös lenni, az legalább tudja előre hajtani az embert.
És Te? -
simán. Ha nem tompítana el nagyon, de mondjuk ideges vagy szomorú állapotban használna, akkor igen.
gyakran vagy szomorú? -
Itthon? Politikus. (Amúgy, fogalmam sincs.)
Kérdés lejjebb. -
Van egy film, Equilibrium (Halálos Nyugalom) a címe. Nagyon jó, érdemes megnézni. A jövőben játszódik (egy disztópiában), ahol olyan gyógyszereket szedetnek az emberekkel, amelytől elmúlnak az érzéseik.
És a kérdés az, hogy vajon hogy érheti el ezt a nyugodtságot és fegyelmet az ember, anélkül, hogy elveszítené az érzéseit és az emberségét.
#62635: 8:45.
Ha lenne gyógyszer, amivel lenullázhatnád az érzéseidet (szeretet, harag, stb.), szívesen szednél olyat? -
7
szerinted milyen szakmában lehet ma a legkönnyebben elhelyezkedni itthon? -
kamionosjoe #62635 nem tudom, térképen biztos nincs rajta
hánykor keltél ma? -
ha feladja az élniakarást bármi okból.
egyébként mi az?:D -
Van egy fehér farmerom. Szeretem is. :)
Szerinted hogy képes az ember eljutni a "halálos nyugalom" szintjére? -
5 óra kocsival Horvátba. De nem szeretek sokat utazgatni. Utazni igen, de sokat egy helyben ülni nem az én világom.
van fehér nadrágod? -
Decemberben.
Mennyi volt a legtöbb, amelyet egy nap utaztál? (Időben.) -
én sem hiszem
mikor metroztál utoljára? -
nem hiszem.
szerinted?
-
a Római Birodalom, de nagyságából fakadóan lehetetlen volt megőrizni az egységét.
Lesz még Erdély Magyarországé? -
nem.
melyik volt szerinted a legerősebb világhatalom eddig? -
nem szoktam, még a petárdát is utálom, hangos...
te? -
mivel hogy senkit se nagyon érdekel, az
szilveszterkor tüzijátékolsz? -
nem igazán, talán tv-ből megnézem de az se biztos
szted is pénzkidobás az egész? -
nem
téged érdekel? -
most elég hosszú, de holnap levágatom majdnem kopaszra, am állt rövid hajjal járok...
nézed a tüzijátékot majd? -
kamionosjoe #62621 fehér
milyen hosszú a hajad? -
Ha strandon vagyok, akkor már bekenem magam naptejjel/olajjal, és akkor igen.. , de csak azért pl nem fekszek ki ide az udvarra, hogy napozzak..(amugyse olyan udvarunk van, de ha lenne is, akkor sem tenném.. :D )
Milyen színű falak vesznek most körül? -
így van! egyébként meghallgatom, de túlzás lenne azt állítani, hogy igen.
szoktál napozni, vagy nem érdekel, ha csíkos maradsz? -
Igen, vagy nem? -
kamionosjoe #62617 szeretem, de el tudok képzelni azért jobbat is :)
dupstepet szereted? -
perpill tanulok, reményeim szerint abban is fogok dolgozni amit most, és annak a gyakorlati része kifejezetten bejön, szóval jaja.
te? -
kamionosjoe #62615 Inkább mentalitástól függ, én simán el szoktam hülyéskedni az emberekkel, de tény hogy sokan nem bírnák voltak nehéz időszakaim nekem is. Magyarországon is ugyanennek a cégnek dolgoztam és az sokkal embertelenebb volt, ez ahol most vagyok mondhatom, hogy klasszisokkal jobb hely minden szempontból.
Te szereted a munkádat? -
fizikailag nem, szellemileg... uhh. semmi tiszteletet nem kap, sőt, úgy néznek rá, mint a munkák legaljára, idióta emberekkel kell kommunikálnod akiknek teljesen ki vagy szolgáltatva, és tippre a "nagy és bölcs" menedzsment ívesen szarik a fejedre, csak egy csicskás vagy nekik. lélekölő munka lehet.
kb stimmel? (még nem volt balszerencsém olyan helyen dolgozni.) -
kamionosjoe #62613 Kajagyártás!
Szerinted nehéz munka egy gyorsétteremben dolgozni? -
Pizzát. Anyu csinálta.
Milyen szakterületen dolgozol? -
szintúgy
mit vacsoráztál? -
kamionosjoe #62610 1 db :D
neked? -
még soha nem voltam, de mellkas röntgenen 2 hete.
hány nyakkendőd van? -
kamionosjoe #62608 Csak a szalagot raktam el amit a szalagavatón kaptunk, másra nem is emlékszem, hogy kaptunk volna vagy lehet valahol már régen elkevertem.
Mikor voltál tüdőszűrőn?
-
Én sem, de ha lenne rá pénzem, és társaság, akivel belevághatnék, akkor tuti, hogy belevágnék. :) Ilyen pl a hegyi és terepbiciklizés fák között, köves részen versenyben(így képzelem el..), vagy amit már többször is linkeltem motoros siklóernyővel suhannék a levegőben versenyszerűen.. de hobbiból is mennék vele jó sokat. :)
Megvannak még neked a ballagási tarisznyák, amibe sós pogácsát, egy forintost, és egy üveg kapszulás bort tettek? :) -
extrém szarkasztikusan íráson kívül nem
te? -
én a hideget
űzöl extrém sportot? -
annyira nem, én szeretem az ilyen hőmérsékleteket
te? -
szeretem
várod a nyár végét?